Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

--- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề thi môn tiếng Anh lớp 11 giữa kì 1

    Đề kiểm tra môn tiếng Anh lớp 11 gồm những dạng bài tập tiếng Anh 11 thường xuất hiện trong đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 mới như: Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn tiếng Anh tìm trả lời đúng, Viết lại câu tiếng Anh sao cho nghĩa không thay đổi, … giúp các em học sinh lớp 11 cải thiện 4 kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu.

    A. off

    B. out

    C. up

    D. of

    A. watching

    B. to watch

    C. watch

    D. watched

    A. travel

    B. travelling

    C. travelled

    D. to travel

    A. has gone

    B. go

    C. goes

    D. had gone

    A. decoration

    B. anniversary

    C. cake

    D. clothes

    A. to take

    B. to be taking

    C. to be taken

    D. taking

    A. Yes, I’d love to

    B. No, I don’t like

    C. Yes, I do

    D. I’m glad you like it

    A. was happening

    B. happened

    C. to happen

    D. happening

    A. have already left

    B. had already left

    C. were already leaving

    D. already left

    A. ceremony

    B. memory

    C. honor

    C. READING (2.5p) Part 1. Choose the correct answer Part 2. Read the passage and choose the correct answer

    D. celebration

    PREPARING A DINNER PARTY

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better.

    It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of

    women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are

    vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons.

    Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favorite drinks.

    The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that

    someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezzo or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    26. Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to entertain people.

    B. to get people to know more about their host and hostess.

    C. to make new friends.

    D. to help people to know each other better.

    A. husbands and wives.

    B. those who are vegetarians.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    A. a first course

    B. a supper

    C. a dessert

    D. main courses

    A. because the guests want to have a good time together

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to eat them while having to wait

    D. because the guests may be hungry while having to wait

    30. What should you do while the guests are having their evening meal?

    A. Stand beside the guests without doing anything.

    B. Sit down with the guests to show your politeness.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. WRITING (2.5p) I. Rewrite the sentences without changing the meaning (0.5p)

    D. Only serve the guests with the food.

    31. The monitor told Judy to give him her homework.

    32. The children talked about their coming exam. (WH- question)

    33. They had a good meal and then went to dance.

    34. First she called her family and then she went to sleep.

    II. Imagine you are Minh. You are going to have a birthday party next weekend. In 80-100 words, write a letter to invite Jack, one of your classmates, to come to your party. Your letter should include the following information:

    Time and place of the party

    Food and drinks

    Activities

    --- Bài cũ hơn ---

  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Đề Thi Hsg Lớp 11 Tỉnh Nghệ An 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Phần Mềm Học Tiếng Anh Lớp 1 Hay Nhất (2020)
  • Top 3 Phần Mềm Học Tiếng Anh Hay Cho Các Bé Lớp 1
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 7 Vòng 1
  • Tiếng Anh Lớp 4 Review 1
  • Review 1 Trang 36 Sgk Tiếng Anh 5 Mới
  • 11 Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án

    Bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án với nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới khác nhau thường xuất hiện đề thi chính thức của bộ GD&ĐT như: Chọn từ có cách phát âm khác, Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn trả lời câu hỏi, Sắp xếp những từ đã cho thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi,… chúng tôi hy vọng rằng đây sẽ là nguồn tài liệu tiếng Anh hữu ích dành cho các em học sinh ôn thi tiếng Anh 11 cuối kì 1 hiệu quả và đạt kết quả như mong muốn.

    11 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    Identify the one underlined word or phrase – A, B, C or D – that must be Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others. From questions 4 to 6: Choose one word or phrase – (A, B, C or D) – that best completes the sentences from questions 7 to 22: changed for the sentence to be correct. From questions 1 to 3:

    Question 7: The psident expssed his deep over the bombing deaths.

    A. disappointment

    B. anxiety

    C. interest

    D. sadness

    A. have buckled

    B. had buckled

    C. will buckle

    D. was buckling

    A. participative

    B. participants

    C. participates

    D. participations

    A. nervously

    B. nerve

    C. nervous

    D. nervousness

    A. Teachers’ Day

    B. Mother’s Day

    C. Thanksgiving

    D. Independence Day

    A. Ø

    B. an

    C. a

    D. the

    A. to

    B. for

    C. of

    D. on

    A. Even though

    B. Since

    C. Only if

    D. Until

    A. has fallen

    B. had fallen

    C. have fallen

    D. fell

    A. not swim

    B. not to swim

    C. not swimming

    D. to not swim

    A. asking / helping

    B. asking / to help

    C. to ask/ helping

    D. to ask / to help

    A. before

    B. while

    C. after

    D. during

    A. would buy;

    B. would have bought

    C. will buy

    D. will have bought

    A. told

    B. said to me

    C. said

    D. says

    Question 21: Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    Question 22: Lan : “I’ve passed my exam.”

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    Read the passage and choose the word (A, B , C or D) which best fits each gap of the passage from questions 23 to 27:

    C. It’s nice of you to say so.

    Read the passage carefully and choose the best answers to the questions from questions 28 to 32:

    D. Congratulations!

    Yet, for many, friendship is nothing more than the trust that someone or something will not harm them. Value that is found in friendships is often the result of a friend demonstrating on a consistent basis: the tendency to desire what is best for the other, sympathy and empathy, honesty, perhaps in situations where it may be difficult for others to speak the truth, especially in terms of pointing out the perceived faults of one’s counterpart mutual understanding.

    In a comparison of personal relationships, friendship is considered to be closer than association, although there is a range of degrees of intimacy in both friendships and associations. The study of friendship is included in sociology, anthropology, philosophy and zoology. Various theories of friendship have been proposed, among which are social psychology, social exchange theory, equity theory, relational dialectics and attachment styles.

    Question 28: What term is used to denote co-operative and supportive behaviour between people?

    A. Anthropology.

    B. Psychology

    C. Sociology.

    D. Friendship.

    Question 29: Which sentence is NOT true according to the 1 paragraph?

    A. They often demonstrate reciprocating and reflective behaviours.

    B. They will welcome each other’s company and expss loyalty towards each other.

    C. They seldom desire the best for their friends.

    D. Friends often engage in mutually helping behaviour.

    Question 30: What is closer, friendship or association?

    A. Association is considered to be closer than friendship.

    B. Association is considered to be as close as friendship.

    C. Both friendship and association are close.

    D. Friendship is considered to be closer than association.

    Question 31: What fields of study are about friendship?

    A. The tendency to desire what is best for the other, sympathy, empathy and honesty.

    B. Social psychology, social exchange theory, equity theory.

    C. Sociology, anthropology, philosophy and zoology.

    D. Mutual knowledge, esteem and affection.

    Question 32: What kind of things will friends share?

    A. Degrees of intimacy.

    Choose the word (A, B, C or D) that has stress pattern different from that of the other words from questions 33 to 34:

    B. Various theories of friendship.

    C. Enjoyable activities.

    D. The tendency to desire what is best for the other.

    Question 33: A. problem B. participate C. orphanage D. voluntary

    Question 35: ‘Could you please wait here until your name is called?’

    A. She reminded me to wait here until my name was called.

    C. She asked me to wait there until my name was called.

    D. She wanted to know if I could wait there until my name was called.

    Question 36: Build a sentence, using the words given:

    A. Will Tom work hard, he will pass the exam.

    B. Unless Tom works hard, he will pass the exam.

    C. If Tom doesn’t work hard, he will pass the exam.

    D. Should Tom work hard, he will pass the exam.

    A. would not sack

    to return/ John/ to/ next/ it/ day/ promised/ her/ the

    B. will not sack

    C. will not be sacked

    D. would not have been sacked

    Question 38: Rearrange the words given to make a complete sentence

    A. John promised returning it to her the next day.

    B. John promised return it to her to the next day.

    C. John promised to return it the next day to her.

    D. John promised to return it to her the next day.

    A. After entering the new school

    B. Upon entering into the new school

    C. When he had been entering the new school.

    D. Having entered his new school, it was found that

    Question 40: I first started to play the guitar when I was sixteen.

    A. I have played the guitar when I was sixteen.

    I/ VOCABULARY & GRAMMAR Choose the best answer.

    B. I have started the guitar when I was sixteen.

    C. I have started the guitar since I was sixteen.

    D. I have been playing the guitar since I was sixteen.

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    1. Good friendship should be based on ………… respect , trust and understanding .

    a. loyal

    b. attractive

    c. suspicious

    d. mutual

    2. We must cooperate closely in order to finish the project on time .

    a. help b. work together c. agree d. assist

    3. The birthday marks the …………… in the life of a person , when he / she first came into being .

    a. labels

    b. milestones

    c. starting points

    d. symptoms

    4. The man expected ………………… a job in that company .

    a. to offer

    b. offering

    c. to be offered

    d. being offering

    5. chúng tôi his homework, Tom was allowed to go out with his friends .

    a. To do

    b. Had done

    c. Doing

    d. Having done

    6. We can’t grow enough food to chúng tôi increasing population .

    a. support

    b. supporter

    c. supportable

    d. supportive

    7. Mary should have apologized ……….being late this morning , but she didn’t .

    a. on

    b. for

    c. of

    d. about

    8. Western people are not used chúng tôi chopsticks .

    a. eat

    b. to eat

    c. to eating

    d. for eating

    9. chúng tôi the act of limiting the children born .

    a. Population

    b. Birth rate

    c. Birth control

    d. Under-population

    10. The policeman chúng tôi open his briefcase .

    a. made

    b. asked

    c. forced

    d. told

    11. Thanks to the …………. among producers , customers can buy goods with low prices .

    a. compete

    b. competitor

    c. completion

    d. competition

    12. – “I hear you have passed your exams . Congratulations !” ~ ” ………………”.

    a. Thank you!

    b. Congratulations!

    c. Not at all

    d. It’s my pleasure.

    a. takes

    b. took

    c. had taken

    d. would take

    14. ……………printing chúng tôi Chinese ?

    a. Did / invented

    b. Was / invented

    c. Was / inventing

    d. Were / invented

    II / ERROR IDENTIFICATION : Pick out the underlined part that needs correcting . III / READING: A – Choose the best answer to complete each space .

    a. struggle

    b. fight

    c. forget

    d. overcome

    I had an ……….(21) experience last year. When I ………..(22) to town in the south of France, a young man waved to me.

    I stopped and he asked me for a lift. As soon as he had got into the car, I said good morning to him ……….(23) French and he replied in the same language. ………….(24) of us spoke during the journey. I myself know a little of French . I had nearly approached the town when the young man suddenly said, very ………….(25), ” Do you speak English?” As I soon learnt, he was English himself.

    21. a. amuse b. amusing c. amused d. amusement

    B – Read the passage and choose the best answer for each question :

    22. a. was driving b. drove c. had been driving d. having driven

    23. a. with b. in c. on d. by

    24. a. Not b. Neither c. None c. All

    25. a. quick b. slow c. slowly d. slowness

    However, in some countries there is a negative population growth, especially in the Central and Eastern Europe, mainly due to low fertility rate ,and Southern Africa due to the high number of HIV – related deaths .Within the next decades, Japan and some countries in Western Europe are also expected to encounter a negative population growth due to sub-replacement fertility rates .

    Population growth which exceeds the carrying capacity of an area will result in overpopulation. On the contrary, such areas may be considered “under-populated” if the population is not large enough to maintain an economic system.

    Which sentence is NOT true?

    a. Most of the countries in the world are facing the problem of overpopulation

    b. Overpopulation is a state when the population growth exceeds the carrying capacity of an area

    c. The Green Revolution caused the population explosion in the 20th century.

    d. The 20th century had the highest population growth rate in the history.

    27. When is an area considered ” under-populated “?

    a. When its population is not big enough to maintain the economic system.

    b. When it has high number of HIV – related deaths.

    c. When its population is too poor.

    d. When it has high fertility rate.

    28. Which areas are expected to encounter a decrease in population growth in the next decades?

    a. Some countries in Central and Eastern Europe ,

    b. Japan

    c. Some countries in Western Europe ,

    d. B and C

    29. Negative population growth in Central and Eastern Europe is due to : ……………

    a. high fertility rate

    b. low fertility rate

    c. low death rate

    d. high number of HIV-related deaths .

    What does “fertility rate” mean?

    IV/ WRITING: Choose the sentence that has the same meaning as the root one:

    a. birth rate

    b. death rate

    c. growth rate

    d. marriage rate

    31. ” If I were you, I would travel to Paris by train,” Jane said.

    a. Jane said If she had been me, she would have traveled to Paris by train.

    b. Jane said If she were me, she would travel to Paris by train.

    d. B and C are correct.

    32. “Congratulations! You’ve won the scholarship ,” he said .

    a. He said that congratulations ! I had won the scholarship .

    b. He said I had won the scholarship and he congratulated .

    c. He congratulated me on having won the scholarship .

    d. He congratulated me of winning the scholarship .

    33. Tom did his homework and then he went to bed.

    a. After Tom had done his homework, he went to bed.

    b. Having done his homework, Tom went to bed .

    c. Doing his homework, Tom went to bed.

    d. A and B are correct.

    34. Let’s start our journey or we’ll be late.

    a. If we start our journey , we won’t be late.

    b. Unless we start our journey , we won’t be late.

    c. If we don’t start our journey , we’ll be late.

    d. We would be late if we didn’t start our journey.

    35. He dislikes people asking him about his job.

    V / PHONETICS : A- Choose a word whose underlined part is pronounced differently from the others: B – Choose a word whose stressed syllable is different from the others .

    a. Asking him about his job is disliked.

    b. He dislikes being asked about his job.

    c. His job is disliked asking about.

    d. People are disliked asking about his job.

    39. a. coordinate b. voluntary c. minority d. development

    40. a. assistance b. supporter c. vocation d. secretary

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 3

    Câu 1: ” Peter : ” Do you feel like going to the cinema this evening ?”

    Mary: “……………………………”

    A. I feel very bored B. You’re welcome

    C. I don’t agree.I’m afraid D. That would be great

    Câu 2: choose the underlined part that must be corrected

    They congratulated me on pass the final exam the day before.

    A. pass B. the day before C. congratulated D. on

    Câu 3: When it started to rain, she chúng tôi with me.

    A. had walking B. was walking C. walked D. is walking

    Câu 4: If you chúng tôi about the bad service, we …………there.

    A. hadn’t told/ would eat B. told/ would have eaten

    C. tell/ would eat D. hadn’t told/ would have eaten

    Câu 5: choose the underlined part that must be corrected

    He said that if he has more time, he would come to see us.

    A. said that B. has C. more time D. come to see

    Câu 6: The news made Nam surprised.

    A. The news is surprised. B. Nam was surprised with the news.

    C. Nam seemed to be surprised at the news. D. Nam made the news surprised.

    Câu 7: I thought I would get to the destination first, but he ……….before me.

    A. was arriving B. arrives C. had arrived D. arrived

    Câu 8: chúng tôi the rules, we started to play the game.

    A. Having learnt B. To have learnt C. To learn D. Learning

    Câu 9: All of my students looked forward to …………….. the result of the singing contest.

    A. hear B. hearing C. to be heard D. being hearing

    Câu 10: The man denied chúng tôi top secret document.

    A. to steal B. having stolen C. to be stolen D. having been stolen

    Câu 11: Mai Huong congratulated me chúng tôi exam with flying colors.

    A. of passing B. about passing C. on passing D. to pass

    Câu 12: The villagers are in danger ……………being killed by an earthquake.

    A. with B. of C. for D. on

    Câu 13: People call the 25th wedding anniversary the “………………anniversary.”

    A. happy B. silver C. golden D. special

    Câu 14: The bowl is empty now, but my children denied chúng tôi candies.

    A. to eat B. eating C. eat D. having eaten

    Câu 15: choose the underlined part that must be corrected

    they are looking forward to be received the psent from the council.

    A. be received B. from C. are looking forward D. to

    Câu 16: It is not easy to …………… our bad habits.

    A. overcome B. suffer C. take care D. spend

    Câu 17: If the ball chúng tôi line, that would have been the end of the game.

    A. would cross B. will cross C. had crossed D. crossed

    Câu 18: If George keeps studying as he has been, he’ll have no trouble in passing his exams.

    A. George has passed his exam.

    B. George has trouble in passing his exams

    C. George is studying hard to pass his exam.

    D. George will not pass his exam because he is not studying.

    Câu 19: Quy Nhon has become ……………..

    A. populous B. population C. popularity D. populating

    Câu 20: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. ridden B. given C. whiten D. risen

    Câu 21: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. strictly B. literacy C. policy D. social

    Câu 22: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. enjoyment B. apologize

    C. remember

    D. difficulty

    Câu 23: You should discuss the problem chúng tôi parents before deciding.

    A. with

    B. for

    C. of

    D. to

    Câu 24: choose the underlined part that must be corrected

    After I had returned home from the school, I was pparing dinner.

    A. had returned

    B. from

    C. was pparing

    D. dinner

    Câu 25: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. alone

    B. accept

    C. complain

    D. national

    Câu 26: They seemed chúng tôi I told them the news.

    A. surprising

    B. to surprise

    C. being surprising

    D. to be surprised

    Câu 27: you should realize the chúng tôi the important of having a healthy diet.

    A. unaware

    B. awareness

    C. awaring

    D. aware

    Câu 28: If someone knocked over a candle, it ………………a fire.

    A. started

    B. will start

    C. would have started

    D. would start

    Câu 29: the rain began to fall during my walk in the country.

    A. while I walked in the country, it had rained.

    B. While it was beginning to rain, I had walked in the country.

    C. While I was walking in the country, it began to rain.

    D. While it began to rain in the country, I was walking.

    Câu 30: He said, “I’m sorry I didn’t reply to the letter.”

    A. He apologized for not to reply to the letter.

    B. He apologized for not to replying to the letter.

    C. He apologized for didn’t reply to the letter.

    D. He apologized for not replying to the letter.

    Câu 31: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. turned

    B. noticed

    C. looked

    D. helped

    Câu 32: A “………………” B: “Oh, It’s great”

    Read the passage and answer the question 33 – 36.

    A. Would you like the English competition?

    B. What do you think of the English competition?

    C. What do you like about the English competition?

    D. How about the English competition ?

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better. It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons. Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favourite drinks. The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezze or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    Câu 33: Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to get people to know more about their host and hostess.

    B. to help people to know each other better.

    C. to make new friends.

    D. to entertain people.

    Câu 34: When giving a dinner party, you should NOT invite …………………… .

    A. those who are vegetarians.

    B. husbands and wives.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    Câu 35: According to the passage, starters should be served ………………………

    A. because the guests may be hungry while having to wait

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to have a good time together

    D. because the guests want to eat them while having to wait

    Câu 36: What should you do while the guests are having their evening meal?

    Read the passage and fill the blanks 37 – 40.

    A. Sit down with the guests to show your politeness.

    B. Stand beside the guests without doing anything.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. Only serve the guests with the food.

    More and more young people are (37)…… voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little (38)…… no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may . (39)….. of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. (40)…. … kind of job it is, it is certain to be challenging and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    Câu 37: A. making B. getting C. taking D. doing

    Question 1: Choose a word in each line that has the underlined part pronounced differently from the rest: Question 2: choose a word in each line that has the different stress pattern.

    Câu 38: A. but B. and C. or D. with

    Câu 39: A. involve B. include C. contain D. consist

    Câu 40: A. What B. Whatever C. However D. Any

    Đề thi Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 4

    Question 3: Choose the best answer to fill in each gap to complete the sentences.

    5. A. floppy B. idol C. cotton D. decide

    6. A. extremely B. excited C. personal D. imagine

    7. A. sneaky B. notice C. open D. around

    8. A. birthday B. reply C. schoolbag D. money

    A. for

    B. to

    C. on

    D. into

    A. someone

    B. anyone

    C. everyone

    D. one

    11.The whole family usually try to get-together at Christmas.

    A. contact

    B. gather

    C. relate

    D.communicate

    A. special

    B. specially

    C. specialize

    D. specializing

    A. Yes, thanks

    B. No, please.

    C. Yes, please

    D. You are welcome

    A. waits

    B. waiting

    C. to wait

    D. wait

    A. thanked me for

    B. asked me to

    C. told me to thank

    D. said thank you me

    A. appointing

    B. to appoint

    C. being appointed

    D. to be appointed

    A. Thanksgiving

    B. Valentine’s Day

    C.Mid-Autumn Festival

    D.Tet holiday

    A. Look

    B. Being looked

    C. Looking

    D. To look

    A. mountain

    B. mountainous

    C. high

    D. low

    A.Modernization

    B.Literacy C.Pollution D.Overpopulation

    21. They …. on the street when it rained

    A. was walking B. walked

    C. walks D. were walking

    A. Thank you

    B. Coffee, please

    C. Yes, please

    D. No, I don’t

    A. participates

    B. participants

    C. participations

    D. participating

    24. I would like to take part in the competitions like these?

    A. contests

    B. rivals

    C. participation

    D. races

    A. to go

    B. going

    C. go

    D. goes

    A. to

    B. with

    C. about

    D. from

    A. passing

    B. for passing

    C. about passing

    D. on passing

    28. The lawn needs mowing again.

    A. repairing

    B. making

    C. bending

    D. cutting

    Question 4: There is a mistake in four underlined parts of each sentence. Find the mistake: Question5: Read the following passage then choose the word A,B,C or D that best fits each of the blank spaces.

    A. on

    B. from

    C. with

    D. by

    More and more young people are … (35) … voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little … (36) … no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may … (37) … of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. … (38) … kind of job it is, it is certain to be … (39) … and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    35.A. doing B. making C. taking D. getting

    Question 6: Read the following passage, then choose the item (A, B, C or D)that best answer each of the question about it:

    36. A. with B. but C. or D. and

    37.A. consist B. include C. contain D. involve

    38. A. Any B. What C. However D. Whatever

    39. A. challenging B. dangerous C. difficult D. attracted

    Every four years people all over the world watch the Olympic Games. It is a time for all kinds of people to unite in peace. Some of them join together to compete for gold medals. Millions of other people watch them on television.

    Why do we have the Olympic? How did they begin?

    The first Olympic Games were in Greece in 776 B.C. There was only one event. People ran a nice the length of the stadium. The Games lasted one day.

    Slowly people added more events. The Games were only for men, and women could not even watch them. Only Greeks competed. They came from all parts of the Greek world. The time of the Games way; a time of peace, and government let everyone travel safely. The winners became national heroes.

    The first modem Games were in 1896 in Athens. The Greeks built a new stadium for the competition. Athletes from several countries competed. Then there were Olympics every four years in different cities in Europe and the United States until 1952. After that they were in Melbourne, Tokyo, Mexico City, and Montreal besides in European cities. Each year there were athletes from more nations. The first Winter Olympics were in 1924. The athletes compete in skiing and other winter sports.

    40. How often do people all over the world watch the Olympic Games ?

    A.every 4 years

    B. 4 years

    C.2 years

    D. every 4 year

    41. Where were the cities where the Olympics were held between 1896 and 1952?

    A. In European and South American countries.

    B. In European countries only.

    C. In European countries and the United States.

    D. In Japan, Australia and North American and European countries

    42. How long after the founding of the modern Olympics were the Winter Olympics introduced?

    A. 20 years

    B. 24 years

    C. 28 years

    D. 32 years

    43. In what city were the 1952 Olympic Games held?

    A. New York

    B. Melbourne

    C. Moscow

    D. London

    44. Which sport is competed in the Winter Olympic?

    Question 7: Choose the sentence A, B, C or D which is closest meaning to the sentence above

    A. Running

    B. Skiing

    C. Horse racing

    D. Car racing

    45. “I didn’t break the mobile phone,” Lan said.

    A. Lan denied breaking the mobile phone.

    B. Lan admitted breaking the mobile phone.

    C. Lan pvented us from breaking the mobile phone

    D. Lan promised to break the mobile phone.

    46. “Let me pay for the coffee. I really want.”

    A. Jenny told me to pay for the coffee

    B. Jenny is asked to pay for the coffee

    C. Jenny insisted on paying for the coffee

    D. Jenny suggested paying for the coffee

    47. The bag was heavy, so we could not take it with us.

    A. If the bag was not heavy, we would take it with us.

    B. Unless the bag had not been heavy, we would have taken it with us.

    C. If had the bag not been heavy, we would have taken it with us.

    D. Had the bag not been heavy, we would have taken it with us

    48. “Why don’t you put a better lock on the door?” said John.

    A. John suggested to put a better lock on the door.

    B. John asked why not putting a better lock on the door.

    C. John suggested putting a better lock on the door.

    D. John made us put a better lock on the door.

    49. “If I were you, I wouldn’t buy that coat,” she said.

    A. She said if she were me, she wouldn’t buy that coat

    B. She said if I were you, she wouldn’t buy that coat.

    C. She said if she were me, I wouldn’t buy that coat

    D. She said if she were me, she wouldn’t buy this coat.

    50. “I’m sorry I have to leave so early,” he said.

    A. He apologized for having to leave early.

    B. He apologized to have to leave early.

    C. He apologized that he has to leave early.

    D. He apologized to have left early.

    Xem tiếp 7 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 có đáp án khác

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 11: National Parks
  • Unit 1 Lớp 11: Reading
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm 2022
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 11 Unit 10: Nature In Danger
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 10: Conservation
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 lớp 11 môn Tiếng Anh năm học 2022 -2016 trường THPT Thống Nhất A.

    Thong Nhat A High School

    Code: ………..

    MID TERM TEST 11 YEAR 2022-2016 (Time allowed: 45 minutes) Đề chẵn: I. LISTENING (2 Ms): These people didn’t have a good vacation . What did they do ?Listen and cirle or mark the correct answer: II. LANGUAGE FOCUS (3 Ms): A. Pick out the word whose underlined part is pronounce differently from the others (1M):

    1. chúng tôi away

    B.stayed home

    2. A. went to Hawait

    B.went to Okinawa

    3. A. went away

    B.stayed home

    4. A. invited relatives to stay

    B.visited relatives

    5. A. went to the beach chúng tôi to the country

    6. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    7. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    8. chúng tôi to Las Vegas chúng tôi to Los Angeles

    B.Supply the correct word form (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    1. His strange look made the police………..(suspicion)
    2. Many people chúng tôi maintaining a long friendship. (capable)
    3. The VietNamese New Year‟s Day is the most important …….. festival of the year. (tradition)
    4. No one hates him because he is a (n)………person. (selfish)

    C.Find out an error (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    III. READING (2Ms): Read the passage and do the task below:

    1. Nam was the last student be interviewed this morning.

    A B C D

    2. I suddenly remembered not to turn off the gas stove.

    A B C D

    3. The children are not allowed stay up late

    A B C D

    4. By the time we got to the party, they were eating everything.

    A B C D

    A. Answer the following questions (1M):

    Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional health. An evening out with the closest friend may be the best guarantee of a good time. In fact, our best friend can

    pvent us from developing serious psychological problems, such as depssion and anxiety. We become friends with people who share common interests at school or through hobbies, for example.

    Best friendship evolves with time. We can not go out and pick our best friend. Best friends have usually known each other for years and stuck together through good and bad times.

    1. Why do we need to have a best friend to confide in?

    →………………………………………………………………………………………………

    2. What kind of people can we become friends with?

    →…………………………………………………………………………………………………

    3. How does best friendship evolve ?

    →…………………………………………………………………………………………………

    4. Can we go out and choose a good friend easily ?

    B.Fill in each blank with a right word (1M):

    →…………………………………………………………………………………………………

    I…(1)…. my flight over the telephone, so when we finally arrived, I had to rush to the reservation desk to pay ….(2)… my ticket. The woman at the desk told me that my name was not on the passenger list. It took me 15 minutes to realize that she had spelled my name ……(3)…… She gave me the ticket and told me I‟d better ……(4)….. in my luggage quickly or I‟d miss the flight. I was the last person to get on the plane.

    1. A. booked

    B.has booked

    C.books

    D.had booked

    2. A. in

    B.for

    C.about

    D.with

    3. A. incorrect

    B.incorrectly

    C.correct

    D.correctly

    4. A. to check

    B.checking

    C.check

    D.to be checked

    IV. LANGUAGE FUNCTION (1M):

    Answer: 1:………………..2:………………..3:………………..4:………………..

    1. David: ” What are you going to do ? ” – Peter: ” ……………….. .”

    A. I did my homework

    B.I‟m going to write a letter to my family

    C.I usually do it

    D.I got it

    2. – Nam: ” How often do you go to the supermarket ? ” – Lan: ” …………… .”

    A. Last week

    B.In a day

    C.Once a month

    D.For a month

    3. A: “Would you like to dance ? ” – B: “…………………..”

    A. Yes, I‟m ok

    B.Yes, we go

    C.Yes, I‟d love to

    D.No, of course

    4. A: “What size are you ?” – B: ” ……………. .”

    A. Five

    B.Very nice

    C.Yellow

    D.Good

    V. WRITING (2Ms): A. Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (1M):

    Answer: 1:…………………………2:………………..3:………………..4:……………..

    1. It took him an hour to drive to work

    →He spent……………………………………………………………………………………..

    2. The guests left and then we tidied the house.

    B.Use the given words to build the meaningful sentences (1M):

    →When……………………………………………………………………………………………..

    1. They/ not/ mind/ wait/ you/ there.

    →…………………………………………………………………………………………………

    2. While/ we/ talk,/ the phone/ suddenly/ring/ last night.

    →…………………………………………………………………………………………………

    -GOOD LUCK TO YOU!-

    KEY ANSWERS 11

    Đáp án đề thi giữa kì 1 tiếng anh lớp 11 năm học 2022 -2016

    II. LANGUAGE FOCUS (3Ms):

    1B 2A 3B 4B 5B 6A 7B 8A

    A. 1D 2A 3A 4A

    B. 1. Suspicious 2. Incapable 3. Traditional 4.Unselfish (selfishless)

    C. 1C 2B 3D 4D

    III. READING (2Ms):

    A.

    1. Because it can bring a positive effect on our emotional health.

    ( Or: Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional

    health.)

    2. We can become friends with people who share common interests at school or through

    hobbies.

    3. Best friendship evolves with time.

    4. No, we can‟t .

    IV. FUNCTION (1M): 1B 2C 3C 4A V. WRITING (2Ms):

    B. 1D 2B 3B 4C

    Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (2Ms):

    A.

    1. He spent an hour driving to work.

    2. When the guests had left, we tidied the house.

    B.

    1. They don‟t mind waiting for you there.

    2. While we were talking, the phone suddenly rang last night

    Tải về đề thi và đáp án thi giữa kì 1 tiếng anh 11: De thi giua hoc ki 1 lop 11 mon Anh_Dethikiemtra.com

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11

    I. SOUNDS. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (0.5pt)

    II. ERROR IDENTIFYING. Choose the one word or phrase (A, B, C or D) that would not be appropriate. (0.5pt)

    A. arrived

    B. his flat

    C. late.

    D. saw

    A. for

    B. ‘d better

    C. rainy

    D. saved

    III. READING 2. Read the passage and then choose the best answer A, B , C or D for the following questions. (1pt)

    Linda Shaw was about to have her evening meal with parents and grandmother when something rather frightening happened. The family had just sat down at a table in the dining room and had called Linda’s brother Tony to join them when three armed men went in. One of the men pointed a gun at them while another held a knife. The family were all terrified, except Tony, who was watching television so that he had no idea anything was wrong. The men began to put everything that was valuable into a large bag. While stealing things, they didn’t see Linda write the word “HELP” on the piece of paper. Linda dropped the paper out of the window on the street. Two passengers saw it and called the police. A few minutes later the police caught them. After they were being taken away. Tony was bewildered. He had been watching television throughout the whole incident.

    05. It can be inferred from the story that the men……..

    A. stole all the valuable things and left

    B. were successful in robbing

    C. were not caught

    D. weren’t able to steal anything

    06. Tony is Linda’s ……….

    A. father

    B. brother

    C. cousin

    D. grandfather

    07. The accident happened………

    A. while Linda and her family were sleeping.

    B. when Linda and her family were about to have an evening meal.

    C. while Linda and her family were having an evening meal.

    D. after Linda and her family had finished having an evening meal.

    08. While the men were stealing things, ……..

    A. Tony went out to phone the police.

    B. Linda was watching TV.

    C. Tony watched them and said nothing.

    D. Linda wrote the word “HELP” on the paper and dropped it out of the window.

    IV. LANGUAGE USE. Choose the answer that best fits each blank. (3.5pt)

    09. chúng tôi never helps others without thinking of his own benefit.

    A. unselfish

    B. selfishness

    C. selfish

    D. unselfishness

    10. I chúng tôi your party, but I wasn’t.

    A. to invite

    B. to be inviting

    C. inviting

    D. to be invited

    11. The 50th wedding chúng tôi “golden anniversary.”

    A. to be called

    B. to call

    C. is called

    D. being called

    12. I’d rather chúng tôi next trip to Sapa.

    A. joining

    B. joined

    C. to join

    D. join

    13. We……..lunch when we heard the news of the fire.

    A. have

    B. are having

    C. were having

    D. had

    14. She makes a fuss about anything she doesn’t like.

    A. feels excited

    B. feels sad

    C. complains noisily

    D. worries

    15. I think I hear chúng tôi window. Do you hear it too?

    A. opening

    B. opened

    C. opens

    D. to open

    16. Teenagers nowadays often imitate chúng tôi different ways.

    A. idols

    B. idiots

    C. ideas

    D. idioms

    17. When chúng tôi the station, the train………

    A. got – had left

    B. get – have left

    C. had got – left

    D. have got – leave

    18. ~ Nga: “Did you enjoy the party?” ~ Lien: “………. “

    A. We sang so loud.

    B. I gave her toys.

    C. I was served special dishes.

    D. Very much

    19. The children seem to be incapable…….working quietly themselves.

    A. at

    B. to

    C. of

    D. with

    20. Helen:”Congratulations!” ~ Jim: “……. , Helen.”

    A. Yes, I am

    B. You’re kidding

    C. Thank you

    D. That’s great!

    21. Nga and I were…….until she moved to a different school.

    A. friends

    B. friendship

    C. friend

    D. friendliness

    22. I suddenly remembered that chúng tôi keys.

    A. had forgotten

    B. forget

    C. have forgotten

    D. forgot

    V. WORD STRESS. Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5pt) VI. READING 1. Complete the following passage by choosing an appropriate word or phrase for each blank. (1.5pt)

    Well, before the fire, I was …(25)… I always complained to my mother about …(26)… small my room was, or how few clothes I had. Then the fire came and destroyed …(27)… we owned. But I slowly began to …(28)… that I didn’t really need my odd things. I just needed my family. After all, you can get new clothes any time, …(29)… a family can never be replaced. The fire took many things from me, but it …(30)… me to appciate my family more than things.

    VII. WRITING. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it. (1.5 pt)

    31. They allowed him to go out until 10 p.m.

    They let ……………………………………………………………

    32. When we arrived, the party had come to an end.

    After ………………………………………………………………..

    VIII. LISTENING. Listen to an interview with Paloma and Juan. Tick ✓true. Cross X false. (1pt)

    34. Paloma and Juan’s teacher is organising the jumble sale.

    35. Paloma’s mother is going to make a cake for the jumble sale.

    36. Paloma is going to bring her old clothes to the jumble sale.

    37 Juan is also going to bring old things.

    38. Juan is going to paint a picture of a village.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • 2 Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 năm 2022 có đáp án

    VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn 2 Đề thi học kì 1 lớp 11 môn Anh có đáp án được sưu tầm và đăng tải nhằm giúp các bạn có nguồn tài liệu hữu ích để thử sức và tập dượt, đánh giá năng lực cá nhân cũng như chuẩn bị các kĩ năng cần thiết cho kì thi học kì 1 sắp tới đây. Mời các bạn vào tham khảo.

    2 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án – Đề số 1

    A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (24 câu = 6 điểm) I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p). II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    3. She said that she will be here the next week. A B C D

    4. We were not inviting to their wedding anniversary last week. A B C D

    III. Choose from the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    C. It’s nice of you to say so.

    D. Congratulations

    A. from B. of C. for D. with

    A. wear B. to wear C. to be wearing D. wearing

    A. had I seen B. that I saw C. if had I seen D. if I had seen

    A. to be embarrassed B. embarrassing C. embarrass D. embarrassed

    A. repsentative B. student C. worker D. teacher

    A. buy B. bought C. to buy D. buying

    A. a B. the C. ø D. an

    A. Are you going for a walk? B. Did you go for a walk?

    C. Could you go for a walk? D. How about going for a walk?

    A. to tell B. tell C. telling D. told

    The Organisation for Educational Development co-operated with Spring School to set up English classes in 1998. Dance, theatre, singing and folk music classes were set up a year later. Children from these classes participate in fundraising performances. They raise money to continue their English and performance Arts classes.

    Spring School requires volunteers to help organize their fundraising dinner held annually in June. This is an exciting night in which children dance, sing and play music at one of the largest hotels in Ho Chi Minh City. They also need foreign volunteers to contact sponsors and help to expand the school activities. Volunteers are required from February until July to help organize these events.

    It is hope that more schools like Spring School will soon be found in other cities in Vietnam.

    1. What kind of Spring school?

    A. a primary school B. a formal school

    C. an informal school D. a secondary school

    2. When were dance, theatre, singing and folk music classes set up?

    A. In 1997 B. In 2000 C. In 1998 D. In 1999

    3. Why do children take part in fund- raising performances?

    A. Because they want to expand the school.

    B. Because they want to contact sponsors.

    C. Because they need money to continue their English and Arts classes.

    D. Because they like dancing.

    4. Where do children dance, sing and play music?

    A. At their School.

    B. At one of the largest hotels in Ho Chi Minh City.

    C. In Ha Noi.

    D. In the theatres.

    5. What is the aim of Spring School?

    A. It provides classes to volunteers in Ho Chi Minh City.

    C. The aim of this school is fundraising.

    D. The aim of this school is to raise fund.

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. He did not expect (invite)…………………………………….. to the party.

    2. (Fail) ………………………………….twice, he didn’t want to try again.

    3. They went home after they (finish) …………………..their work.

    4. (you/watch)…………………………….TV last night?

    5. The teacher congratulated me on (make) chúng tôi a clear speech.

    6. Mr Barron (study) ………………………………………. French since 2007.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. “What is your hobby?” Hoa asked Nam.

    Hoa asked…………………………………………………………

    2. I don’t know her phone number, so I can’t call her now.

    If ………………………………………………………………………………

    3. I started working here 3 years ago.

    I have

    4. “I’m terribly sorry I’m late” said Flora.

    → Flora apologized ……………………………………………………………………………..

    5. The safeguard locked all the door. He left the office (perfect participle).

    → ……………………………………………………………….

    Đáp án Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p).

    1. B – country

    2. C – volunteer

    3. D- chemist

    4. C – pens

    II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    1. C – like-liked

    2. C- to buy – buying

    3. B- will – would

    4. A – inviting – invited

    III. Choosefrom the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. B

    2. D

    3. B

    4. B

    5. D

    6. B

    7. A

    8. D

    9. B

    10. D

    11. A

    IV. Read the passage carefully and then choose the correct answers( 1,25p).

    1. C

    2. D

    3. C

    4. B

    5. B

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. To be invited

    2. Having failed

    3. Had finished

    4. Did you watch

    5. Making/ having made

    6. Has studied/ has been studying.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. Hoa asked Nam what his hobby was.

    2. If I knew her phone number, I could/would call her now.

    3. I have worked/have been working here for 3 years.

    4. Flora apologised for being late.

    5. Having locked all the door, the safeguard left the office.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    a. best friends

    b. neighbors

    c. acquaintances

    d. partners

    a. learn

    b. to learn

    c. learning

    d. having learnt

    a. to take

    b. taking

    c. than take

    d. to taking

    a. free

    b. voluntary

    c. charitable

    d. donated

    a. turned over

    b. put up

    c. carried out

    d. set in

    a. to do

    b. do

    c. doing

    d. done

    a. have/ go

    b. had/ had

    c. had/ had gone

    d. had had/ went

    a. have/ is ringing

    b. were having/ rang

    c. had had/ rang

    d. having/ ringing

    a. a

    b. an

    c. the

    d. no article

    a. to examine

    b. to be examined

    c. being examined

    d. being to examine

    a. being heard

    b. hearing

    c. to be heard

    d. being hearing

    a. Having thought

    b. I have thought

    c. I thought

    d. to have thought

    a. take

    b. to take

    c. having taken

    d. being taken

    a. Happy anniversary

    b. Happy New Year

    c. Congratulations

    d. Happy birthday to you

    a. knew

    b. had known

    c. know

    d. would have known

    Read the passage carefully, then choose the correct answer:

    In an early survey conducted in 1888, a billion and a half people inhabited the earth. Now, the population is about six billion and is growing fast. Even though the rate of growth has begun to slow down, most people believe the population size may be eight billion during the next several years.

    If we examine the amount of land available for this ever increasing population, we begin to see the problem. Not all land is useful to us because it cannot produce food. We can cut out about one fifth of it because it is covered by snow and ice. Then we can cut out another fifth because it is desert. Another fifth is mountains. The other fifth does not have enough soil for crops to grow because it is bare rock. Obviously, with so little land to support us, we should take great care not to reduce it any more or with the rapidly growing population we may sooner or later lack food to eat and place to live in.

    26. What is the main topic of the passage?

    a. The world’s population and the shortage of cultivated land.

    b. The growth of the world’s population.

    c. The necessity of reducing the rate of birth.

    d. The shortage of cultivated land.

    a. has stopped growing

    b. is still growing

    c. is decreasing rapidly

    d. stands at about eight billion

    a. can cultivate on all land.

    b. are not influenced by the land reduction

    c. can grow crops on bare rock

    d. should protect land

    29. Which of the following is closest in meaning to the word ‘bare’ in the second paragraph?

    a. hard

    b. empty

    c. treeless

    d. rough

    30. Which of the following sentences is not true according to the passage?

    a. Most of the world’s land are uncultivated.

    b. The rapid growth of population may lead to a shortage of land.

    c. Only one fifth of the world’s land is being cultivated.

    d. There has been a dramatic reduction of the birth rate.

    Rewrite the sentences using the given cues:

    31. ” If I were you, I wouldn’t buy this coat.”, She said to me. (Change into Reported speech)

    32. I don’t have enough free time, so I can’t go out with you. (Using Conditional sentence type 2)

    33. “I’m sorry I couldn’t come on Saturday, ” said Tom. (Change into Reported speech with gerund)

    34. After we had finished the first term, they went camping yesterday.

    (Using Having + V3/ed)

    35. Tom and Jerry haven’t talked to each other for 2 years.

    ⟹ The last time…………

    ĐÁP ÁN

    1 – b; 2 – d; 3 – c; 4 – b; 5 – a;

    6 – c; 7 – b; 8 – d; 9 – b; 10 – c;

    11 – a; 12 – d; 13 – b; 14 – a; 15 – b;

    16 – a; 17 – a; 18 – c; 19 – d; 20 – b;

    21 – C; 22 – C; 23 – D; 24 – A; 25 – B

    26 – b; 27 – b; 28 – d; 29 – c; 30 – d;

    31 – She told me if she were me, she wouldn’t buy that coat.

    32 – If I had enough free time, I could go out with you.

    33 – Tom apologized (to me) for not coming on Saturday.

    34 – Having finished the first term, they went camping yesterday.

    35 – The last time Tom and Jerry talked was 2 years ago.

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11

    --- Bài mới hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

    A. She had her bicycle to be repaired last week. B. She had her bicycle to repair last week.

    There is an alarming increase in population in this area

    A. How ptty you are in the new dress! B. What about the new dress?

    A. Thanks. How nice of you to say so B. Thank you. You really deserve it

    (A), the future population In the long run growth (B) of the world is difficulty (C) to pdict (D).

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks.

    Nearly all people have a fear of examinations.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    What is life like for today’s students? As the university and college terms began, I talked to a few students about their lives.

    Sarah James is a second year biology student. “Money is a big problem.” said Sarah. “I can eat quite cheaply at the university, but I spend quite a lot on clothes, as I like to wear things that are in fashion.”

    Colin Peters, who is studying engineering, disagrees. “I don’t spend anything on clothes.” he said, “unless you count climbing boots. I’m very keen on climbing, and you do need special equipment, some of which is very expensive. Luckily, my parents gave me money for my birthday in November. Not much of my money goes on transport, because I have a bicycle.”

    Diana Bell is a first year fashion student. “I make all my own clothes. This should save me money, but in fact, the materials are very expensive. I don’t know how I would manage if I didn’t sell some of the dresses and hats I make to the other students. Everything is expensive,” she said “That includes the rent, food, transport and heating for the flat in winter.”

    A. his clothes and transport cost less B. he has generous parents who help him

    C. he doesn’t need to study very hard D. he is not a second year student

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề Cương Ôn Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Tiếng Anh 5
  • Bé Lớp 5 Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Thì Tương Lai Đơn
  • Tổng Hợp Kiến Thức Ngữ Pháp Và Bài Tập Tiếng Anh Lớp 5
  • Để Bé Nắm Chắc Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 5
  • 5 Bước Tự Học Phát Âm Tiếng Anh Lớp 4
  • ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP HỌC KỲ II NĂM HỌC 2012-2013

    MÔN: TIẾNG ANH – LỚP 11 – CƠ BẢN

    I – TOPICS:

    1. The Post Office

    2. Nature in Danger

    3. Sources of Energy

    4. The Asian Grames

    5. Hobbies

    6. Recreation

    7. Space Conquest

    8. The Wonders of the World

    III – GRAMMAR:

    – Defining & nondefining relative clauses

    – Relative clauses with ppositions

    – Relative clauses replaced by participles and to infinitive

    – It is said that … / People say that …

    – Tag questions

    – Omission of relative pronouns

    – Cleft sentences (active & passive)

    – Conjunctions: both … and, not only … but also, either … or, neither … nor

    – Could / be able to

    Sample exercises

    I. Choose a word in each line that has different stress pattern to the others.

    1. A. su`pportive B. religion C. `difficult D. de`termine

    2. A. `emphasize B. en`courage C. co`mmitment D. ex`perience

    3. A. `wholesale B. u`nique C. sector D. notice

    4. A. `counterpart B. `marvellous C. `optional D. en`joyment

    5. A. com`pulsory B. ex`penditure C. corres`pondence D. co`mmunicate

    II. Choose the correct answer A, B, C, or D to complete each of the following sentences.

    6. We …… the nearest village before sunset.

    A. came (to) B. arrived (at) C. got (to) D. reached

    7. If only I …… in the countryside right now.

    A. were B. am C. can be D. would

    8. He used to …… his living by delivering vegetables to city hotels.

    A. earn B. gain C. get D. make

    9. I have known him …… I entered the university.

    A. when B. since C. during D. until

    10. We`ll play tennis and …… we’ll have lunch.

    A. so B. so that C. then D. after

    11. He can`t afford to go on holiday …… taking a job.

    A. unless B. until C. if D. without

    12. Long wishes he …… have to clean all the windows.

    A. wouldn`t B. doesn`t C. hadn`t D. didn`t

    13. We met a lot of people …… our holiday.

    A. during B. while C. for D. at

    14. They have never …… any experience of living in the country.

    A. had B. wished C. done D. made

    15. Do you …… my turning the television on now?

    A. want B. object C. mind D. disapprove

    16. She put …… speaking to him as long as possible.

    A. back B. up C. away D. off

    17. Is it true …… the law says there is no smoking in the restaurant in this city?

    A. that what B. what C. if D. that

    18. …… he had no money for a bus, he had to walk all the way home.

    A. For B. Thus C. So D. As

    19. The hotel has been built on the …… of the lake.

    A. border B. boundary C. edge D. front

    20. The headmaster …… that we become more concerned about the environment around us.

    A. suggests B. warns C. complains D. supposes

    21. It is …… unlikely that the President will agree to open the new airport.

    A. mainly B. highly C. largely D. greatly

    22. “Is Duong the best student in your group?”

    – “Yes. Why don`t you talk to him

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Kiểm Tra 45 Phút Tiếng Anh 10 Học Kì 2 (Unit 12, 13, 14)
  • Kiến Thức Trọng Tâm Chương Trình Tiếng Anh Lớp 5 Học Kỳ 1
  • Đề Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Trường Tiểu Học Giao Hương Năm 2022
  • Đề Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Th Giao Hương 2022
  • Đề Kiểm Tra Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Năm 2022 Trường Tiểu Học Côn Minh
  • 15 Topic Thi Nói Tiếng Anh B1

    --- Bài mới hơn ---

  • Luyện Thi Tiếng Anh Trình Độ B1 Theo Khung Châu Âu Đỗ 100%
  • 4 Ứng Dụng Học Tiếng Anh Miễn Phí Trên Smartphone
  • Hướng Dẫn Học Chứng Chỉ Tiếng Anh B1 Tại Nhà Cho Người Bận Rộn
  • Bí Quyết Chọn Sách Ôn Tiếng Anh B1 Cho Người Đi Làm
  • Học Phí Trung Tâm Ngoại Ngữ Hutech 2022
  • Tài liệu luyện thi B1 khung châu âu

    15 topic thi nói tiếng Anh B1 khung châu Âu

    Topic 1: The means of transport you like most.

    If I have to decide which mean of transport I like most, it’ll be a car. Nowadays it is really necessary for me and my family.

    • Firstly, it is safer to drive a car than to ride a motorbike because in a car there are air bags, seat belts, car alarm, etc, that pvent us from being injured if you have an accident. Driving a car at night on a lonely road will safer than riding a motorbike.
    • Secondly, you never have to think about the weather (such a rain, sun, storm, and dark at night) when you drive. A car has air-conditioner which helps you to avoid getting wet, dust… so it help to keep you healthy.
    • In the third place, a car is comfortable and fast. You can ptty much travel wherever you want whenever you want within your local area, without having to worry about the departure times and delays of the public transport system.
    • Furthermore, you will feel comfortable and relaxed with the CD and DVD machines on the car. You can listen music and you have pleasure of driving. When you are tired, you can stop the journey and rest.
    • Finally, if you have just the one car between you and your family, it can be possible to share the vehicle between all of the family members thus providing everyone with a mode of transport at all times.

    Topic 2: The most useful machine in the twentieth century.

    Among the most useful inventions in the last century, I find the computer the most important because of these reasons:

    Topic 3: Your favorite leisure activity (for women).

    I often cook when I have free time because cooking is a joyful and relaxing activity for me.

    Topic 6: Talk about your weekend activities.

    Weekend time is my favorite time in the week because I can enjoy myself and do many relaxing activities I like.

    • In the morning, after a relaxing breakfast, I often call some of my friends to ask them to go shopping with me. We spend the whole morning going shopping and then have lunch in a restaurant in the center of Hanoi.
    • Then, I come back home for a nap. In the afternoon, I often go swimming with my neighbor if the weather is hot. In winter I go jogging in the central park instead. I usually have dinner with my family during weekend, so we can talk with each other and share our stories. After dinner, I sometime listen to music or surf the net to chat with friends or check emails. I usually do not go to bed late because I will have lots of work on Monday.

    Topic 7: Talk about on of your hobbies.

    People may have different hobbies such as listening to music, watching T.V, dancing. playing games or collecting things. My hobby is to read books.

    • I enjoy reading many types of books, but my favorite is detective. I like reading stories about Sherlock Holmes of author Conan Doyle. I often read books in the evening after I finish pparing things for the next day’s work.
    • When I have free time, I often go to bookstores to look for new books. Once a week, I go to the city library to read there. I sometimes read books on line if I cannot get hard copies of the books I want.
    • Books help me relax a lot after days of hard work. Thanks to books, I can broaden my knowledge and learn new things.

    Topic 8: The most interesting place you have been to.

    I have been to many places in Vietnam, but the most interesting place that I always remember is Da Nang, the beautiful coastal city in Vietnam. It’s wonderful to me because of these reasons:

    Topic 9: The importance of learning foreign languages.

    Nowadays, it is very important to learn a foreign language because of these reasons:

    Topic 11: Talk about your favorite television program.

    Among many programs and channels available on TV these days such as the current news programs, sport programs, entertaining programs, educational programs and movie programs, etc, I like the program “the World of Animals” most.

    This program is usually shown on VTV2 everyday at 8.30 in the evening. It often lasts about 45 minutes. In this program, stories of the life of many animals in the world are told in a very lively way. For example, people can watch films about monkeys, snakes, tigers, insects, birds, sea turtles, sharks etc and even the penguins and the polar bears in the far North. While watching these films, I find the everyday life activities and habits of these animals very interesting and full mysteries. In addition, I also learn that it is very important to protect these animals and their living environments because they are part of our valuable natural world. Watching this program makes me very well informed and relaxed after a day of work.

    Topic 12: Talk about your favorite sport.

    These days, people are practicing many types of sport such as swimming, running, cycling, aerobics, tennis, table tennis, badminton, golf and football, etc. My favorite sport is jogging. Jogging is a simple sport to practice because you don’t need any special or expensive equipment like other sports. In fact you just need a good pair of trainers for your self . The most suitable place for jogging is a park or somewhere around a lake near your house. You can also jog on a field or in the forest if you are living in the countryside. For me, I jog for about an hour in the afternoon everyday after work. I usually go jogging alone, but if possible you can ask my family members, friends or neighbors to go with me. While we jog, we often talk and share with each other about everyday life stories, so we feel that we can reduce our stress. After going jogging each day, I feel that I am more relaxed and fit again after a long day of work.

    Topic 13: Talk about one of your close friends.

    I have had many friends so far, but Thanh Nga is one of my close friends. Nga is about 30 years old and is now working a researcher at an institute in Hanoi. We met each other when we were in the secondary school. During those days, we went to school together everyday, studied in the same class and shared with each other all the joys and sorrow, so we have become close friends since then.

    My friend Nga is not very tall, but ptty with long black hair and a nice smile. She is a very sincere, modest and helpful person. She likes painting and painted many pictures. Also, I can still remember that Nga was very good at literature and foreign languages.

    We often meet each other when we have time. When we are very busy, we often talk to each other on the phone or we chat on the Internet. Whenever we meet, we often go to see other friends, go shopping or sit in a quite place to have coffee. We talk about our life and share with each other our good news or problems and see if we can help each other. Nga is really a good friend of mine, a friend for life.

    Topic 14: Talk about your house/flat.

    I live in a house in Hanoi. The house is in a small and quiet street in Cau Giay district of Hanoi. It takes about half an hour to go to the city center. The house was built 5 years ago. It isn’t a big house and has two floors.

    In my house there are 4 main rooms: a living room, a dining rooms, two bedrooms. Besides, we have a kitchen, a bathroom and a toilet.

    We have a little but ptty garden; my family often spend our free time there to grow plant and vegetables. Next to the garden there is a small yard where my children often play after school.

    In my house, I like the living room is my favorite one. This room was painted light green, so we feel very pleasant. In this room, there is a tea table, a sofa and a television. On the wall there is a couple of oil paintings. After dinner, our family often spend time together talking to each other or watching a favorite TV program. We often receive our guests in this room. I love my house. Everyday when I come back home from work, I have a warm feeling of being together with my whole family.

    Topic 15: Talk about your job.

    I am now working as a senior engineer in a company in Hanoi. My company name is ABC Company. I have had this job for more than 10 years. In my job, I am in charge of managing our department’s activities such as research development, technical supervision and maintenance, etc. Besides, we also need to corporate our work with other departments in the company in order to run the company’s business smoothly.

    To do this job besides my university degree, I have had many training classes in project management, product development, marketing, etc…

    In addition, the skills required for this job are communication, time management, teamwork and psentation skills, etc…

    I really like my job because I am able to apply the knowledge and skills of the filed I studied in my work. In addition, I have a flexible working time, so I can make full use of the time in the office and have time for research. Also, I am lucky to work with a very active and supportive staff. One thing I don’t like about this job is that I often have to travel, so I sometimes don’t have time for my family. I am planning to further my study to get a doctor degree.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Giáo Trình Tiếng Anh B1 Châu Âu
  • Thi Tiếng Anh B1 B2 Cấp Tốc Cam Kết Đậu Tại Hcm
  • Luyện Thi B1 Cấp Tốc Khu Vực Minh Khai
  • Bí Quyết Ôn Thi Chứng Chỉ Tiếng Anh B1 Cấp Tốc
  • Luyện Thi Tiếng Anh B1 B2 Cấp Tốc Bao Đậu Tại Tphcm
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2

    --- Bài mới hơn ---

  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Week: 1 THE PAST SIMPLE AND THE PAST PROGRESSIVE,

    Aim: By the end of the lesson, Students will be able to review and use the past tenses.

    Teaching aids: lesson plan, handouts, blackboards.

    Procedure:

    T Stages and contents T’s

    activities

    Ss’

    activities

    I. THE PAST SIMPLE TENSE

    1. Form to be

    – Affirmative: S + V2/ed…. S + was/were……

    – Negative: S + did + not + V… S + was/were +

    not…

    – Interrogative: Did + S + V….? Was/Were + S

    ….?

    2. Use

    a. Diễn tả một hành động xảy ra trong quá khứ xác đònh

    rõ thời gian (yesterday, ago, last……, in the past, in 1990)

    Ex: – My father bought this house 10 years ago.

    – Mr. Nam worked here in 1999.

    b. Diễn tả một loạt các hành động xảy ra liên tiếp trong

    quá khứ.

    Ex: – Last night, I had dinner, did my homework, watched TV

    and went to bed.

    – When she came here in 1990, she worked as a

    teacher.

    II. THE PAST PROGRESSIVE TENSE

    1. Form

    – Affirmative: S + was/were + V-ing….

    – Negative: S + was/were + not + V-ing…

    – Interrogative: Was/Were + S + V-ing….?

    2. Use

    a. Diễn tả một hành động xảy ra ở một thời điểm trong

    quá khứ.

    Ex: They were playing chess at 4 o’clock yesterday.

    b. Diễn tả một hành động đang xảy ra có một hành động

    khác xen vào trong quá khứ (when, while, as). Hành động

    đang xảy ra dùng thì Past Progressive, hành động xen vào ra

    dùng thì Past Simple.

    Ex: – I was studying my lessons when he came.

    – We saw him while we were walking along the street.

    * EXERCISE

    Choose the best answer to complete each sentence.

    – Review the

    form, the use

    of the past

    simple and

    past

    progressive.

    – Get Ss to

    do the

    exercise

    – Ask Ss to

    choose the

    best answer

    to complete

    each

    sentence.

    -Look at,

    listen and

    answer the

    T’s

    questions.

    1. D were

    wearing /

    met

    2. B was

    1) You your new hat when I you

    yesterday.

    A. were wearing/ had met B. wore/ had met

    C. wore/ was meeting D. were wearing/ met

    2) As I the glass, it suddenly into two

    pieces.

    A. cut/ broke B. was cutting/ broke

    C. cut/ was breaking chúng tôi cutting/ had broken

    3) A burglar into the house while we

    television.

    A. broke/ were watching B. broke/ watched

    C. had broken/ watched D. broke/ had watched

    4) It was midnight. Outside it very hard.

    A. rains B. rained C. had rained D. was

    raining

    * EXERCISE

    Put the verbs in parentheses into the correct tense.

    1) While Diana (watch) her favourite

    TV programme, there (be) a power cut.

    2) Who (drive) the car at the time of the

    accident?

    3) I (do) some shopping yesterday, when I

    (see) your friend.

    4) What you (do) when I

    (come) to your office yesterday?

    – Ask Ss to

    put the verbs

    in

    parentheses

    into the

    correct tense

    cutting/

    broke

    3. A broke /

    were

    watching

    4. D was

    raining

    1. was

    watching /

    was

    2. was

    driving

    3. was

    doing / saw

    4.were /

    doing / came

    Week: 4 READING: UNIT 2

    Aim: By the end of the lesson, Students will be able to improve their reading skill as well as

    way to guess meaning of new words.

    Teaching aids: pictures, posters, cards.

    Procedure:

    T Stages & Content T’s activities Ss’activities

    Read the passage and choose the best answer for

    each blank.

    MARIA’S HOMECOMING

    When the bus (1) in a small square, Maria was

    reading her magazine and didn’t realize that she had

    arrived at her destination. “This is Santa Teresa,”

    Martin said. “You’ve arrived home!” I suppose your

    cousin will be (2) for us. Come on. I’ll carry the

    bags.” Maria thought, “All those years when I (3)

    – Get Ss to

    read the

    passage and

    do the

    in New York, I used to dream if this moment. And now

    it’s real, I can’t believe it! Here I am, I’m really

    standing in the square.” Santa Teresa was Maria’s

    birthplace, but she often left the town at the age of six.

    She had some (4) of the town, and some photos, but

    did she belong here still? She didn’t know. Nobody was

    waiting in the square. Perhaps her cousin Pablo hadn’t

    received Maria’s letter. “What are we going to do

    now?” asked Martin. “There isn’t (5) a hotel here!”

    1) A. reached B. got C. stooped

    D. came

    2) A. expecting B. waiting C. welcoming D.

    receiving

    3) A. was living B. have lived C. live

    D. am living

    4) A. recall B. memories C. thinking

    D.remembering

    5) A. even B. hardly C. too D. very

    Multiple

    Exercise

    1. C stooped

    2. B waiting

    3. A was

    living

    4. B

    memories

    5. A even

    Week: 5 READING: UNIT 3

    Aim: By the end of the lesson, Students will be able to scan for specific information about

    party.

    – To help them improve reading skill.

    Teaching aids: Textbook, blackboard, poster…

    Procedure:

    T Stages & Content T’s activities Ss’activities

    Read the passage and choose one correct answer for

    each question.

    PREPARING A DINNER PARTY

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain

    people. You can also make new friends and give others

    the chance to get to know each other better.

    It needs planning, though. First, make a guest list,

    with different kinds of people and a mixture of women

    and men. Don’t invite couples because they aren’t so

    much fun.

    When you know who can come, find out what they

    like to eat and drink. Note down any who are

    vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for

    religious seasons.

    Then plan their menu. Include a first course, a choice

    – Get Ss to

    read the

    passage and

    do the

    Multiple

    of main courses and a dessert, plus lots of people’s

    favourite drinks.

    The next thing to do is the shopping. Make sure buy

    more than enough of everything, and that someone can

    help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people

    appetizers like Greek mezze or Spanish tapas, so they

    don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious

    meal, sit down with your quests and have a good time –

    you’ve earned it!

    1) Which of the following is NOT mentioned as the

    purpose of giving a dinner party?

    A. to entertain people. B. to make new

    friends.

    C. to get people to know more about their host and

    hostess.

    D. to help people to know each other better.

    2) when giving a dinner party, you should NOT

    invite .

    A. husbands and wives. B. those who are

    vegetarians. C. both women and

    men. D. those who can’t eat or drink certain

    things.

    3) The menu should include these

    EXCEPT

    A. a first course B. a supper C. a dessert D.

    main courses

    4) According to the passage, starters should be

    served

    A. because the guests want to have a good time

    together

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to eat them while having

    to wait

    D. because the guests may be hungry while having to

    wait

    5) What should you do while the guests are having their

    evening meal?

    A. Stand beside the guests without doing anything.

    B. Sit down with the guests and have a good time.

    C. Sit down with the guests to show your politeness.

    D. Only serve the guests with the food.

    Exercise 1. C to get

    people to

    know more

    about their

    host and

    hostess.

    2. A

    husbands

    and wives.

    3. B a

    supper

    4. D

    because the

    guests may

    be hungry

    while

    having to

    wait

    5. B Sit

    down with

    the guests

    and have a

    good time.

    Week: 11 A LETTER OF REPLY

    Aim: By the end of the lesson, Students will be able to write a letter of reply

    Teaching aids: lesson plan, blackboards.

    Procedure:

    T Stages and contents T’s

    activitie

    s

    Ss’

    activitie

    s

    * Writing a letter of reply

    From the cues given, write a letter of reply.

    1) Thank you/ letter/ welcome/ General Knowledge Quiz.

    2) number/ participants/ be/ 4/ members/ each/ team

    3) Quiz/ hold/ 89 Le Loi Street/ HCM City/ November 30/ 2007

    4) starting time/ be/ 8:00 p.m/ but/ you/ be/ psent/ an hour/

    earlier

    5)Please/contact/ me/ phone/ 067.892899/ or/ e-mail/

    [email protected]

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Hsg Lớp 11 Tỉnh Nghệ An 2022
  • Đề Thi Chọn Học Sinh Giỏi Cấp Tỉnh Môn Tiếng Anh Lớp 11 Tỉnh Nghệ An Năm Học 2022
  • Đề Thi Hsg Lớp 11 Năm Học 2022
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 11 Unit 2: Personal Experiences Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 11
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 11 Unit 1: Reading
  • Từ Vựng Và Ngữ Pháp Nâng Cao Tiếng Anh 11 Học Kì 1

    --- Bài mới hơn ---

  • Top 5 Phương Pháp Học Từ Vựng Tiếng Anh Hiệu Quả Giúp Nhớ Lâu
  • Phương Pháp Học Từ Vựng Tiếng Anh Để Nhớ Lâu
  • Chia Sẻ Với Mọi Người Phương Pháp Học Từ Vựng Tiếng Anh Để Nhớ Lâu
  • Tổng Hợp 251 Từ Vựng Và Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 7
  • Các Phương Pháp Học Từ Vựng Tiếng Anh Hiệu Quả
  • UNIT 1: FRIENDSHIP VOCABULARY

    B. LISTENING (page 17)

    athletic (adj) có vẻ thể thao

    reserved (adj) kín đáo

    enthusiastic (adj) nhiệt tình,hăng hái

    stout (adj) to khoẻ

    practical (adj) thực tế

    skinny (adj) gầy nhom

    sensitive (adj) nhạy cảm

    dynamic (adj) năng động

    punctual (adj) đúng giờ

    conservative (adj) bảo thủ

    sympathetic (adj) thông cảm

    indifferent (adj) bàng quan

    costume (n) trang phục

    curious (adj) tò mò

    plump face (n) mặt phúng phính

    dimple (n) lúm đồng tiền

    casual (adj) bình thường

    C. SPEAKING (pages 18-19)

    multi-school: gồm nhiều trường

    tasty (adj) ngon

    cousin (n) anh (chị) em họ

    D. WRITING (pages 20-21)

    narrative (n) bài tường thuật

    vicious (adj) xấu xa

    timid (adj) rụt rè

    imbecile (adj) khờ dại

    guy (n) bạn trai (thân mật)

    fascinate (v) thu hút

    criticize (v) phê bình

    confess (v) thú nhận

    amount (v) lên đến

    giggle (v) cười rút rích

    mood (n) tâm trạng

    decisive (adj) quyết đoán

    strategy (n) chiến lược

    Descriptive Adjectives

    1. Vị trí của tính từ:

    a/ Đứng trước danh từ

    b/ Đứng sau các động từ như: be, become, look, get, seem, appear….

    2. Thứ tự của tính từ:

    opinion (quan điểm) + size (hích tước + quality (tính chất) + age (tuổi) + shape (hình dáng) + color (màu sắc) + participle form (phân từ dùng như tính từ: V-ing/ V-ed) + origin (nguồn gốc) + material (vật liệu) + type (loại) + purpose (mục đích).

    GRAMMAR A. Verb Form I. The Present Simple Tense

    1. Form S + V1(s/es)….

    2. Use

    a. Diễn tả một hành động hoặc một thói quen ở hiện tại (always, usually, often, sometimes, occasionally, seldom, rarely, every…….)

    b. Diễn tả một chân lí, một sự thật lúc nào cũng đúng.

    3. Đối với ngôi thứ ba số ít: He, She, It.

    a.Thêm “S” vào sau động từ thường.

    b.Thêm “ES” vào sau các động từ tận cùng là: ch, sh, s, x, o, z.

    II. The Present Progressive Tense

    1. Form S + am/is/are + V-ing…

    2. Use

    Diễn tả một hành động đang xảy ra trong lúc nói (now, at the moment, at this time, at psent….)

    – They are watching a sport game show at the moment.

    3. Note: Một số động từ không dùng ở thì Present Progressive, mà chỉ dùng ở thì Present Simple: to be, to want, to need, to have (có), to know, to understand, to seem …….

    – I understand the lesson at the moment.

    III. The Present Perfect Tense

    1. Form S + has/have +V3/ed…

    2. Use

    a. Diễn tả một hành động xảy ra trong quá khứ và kéo dài đến hiện tại (never, ever, chúng tôi since, for, so far, until now, up to now,…….)

    b. Diễn tả một hành động vừa mới xảy ra (just, recently, lately).

    c. Diễn tả một hành động xảy ra trong quá khứ không xác định rõ thời gian (already, before)

    3. Notes:

    a/ This is the …….. time + S + has/have + V3/ed ….

    b/ S + has/have +V3/ed…… since + S + V2/ed ….

    IV. The Past Simple Tense

    1. Form S + V2/ed…

    2. Use

    a. Diễn tả một hành động xảy ra trong quá khứ xác định rõ thời gian (yesterday, ago, last……, in the past, in 1990)

    – Mr. Nam worked here in 1999.

    b. Diễn tả một loạt các hành động xảy ra liên tiếp trong quá khứ.

    – When she came here in 1990, she worked as a teacher.

    V. The Past Progessive Tense

    1. Form S + was/were + V-ing…

    2. Use

    a. Diễn ta một hành động xảy ra vào một thời điểm xác định trong quá khứ.

    b. Diễn tả một hành động đang xảy ra ở quá khứ (was/ were + V-ing) thì có một hành động khác xen vào (V2/ed).

    – While my mother was cooking dinner, the phone rang.

    c. Diễn tả hai hành động đang xảy ra song song cùng lúc trong quá khứ.

    VI. The Past Perfect Tense

    1. Form S + had + V3/ed…

    2. Use

    a. Diễn tả một hành động xảy ra trước một thời điểm trong quá khứ.

    b. Diễn tả một hành động xảy ra và hoàn thành trước một hành động khác trong quá khứ (before, after, by the time). Hành động xảy ra trước dùng thì Past Perfect, hành động xảy ra sau dùng thì Past Simple.

    – They had lived in Dong Thap before they moved to HCM city.

    B. Linking Words

    Các từ liên kết như: and, or, but, either… or…, neither… nor…

    1. Dùng để liên kết hai danh từ.

    2. Dùng để liên kết hai cụm từ.

    3. Dùng để liên kết hai câu.

    UNIT 2: PERSONAL EXPERIENCE VOCABULARY

    B. LISTENING (page 27)

    psentation (n) bài phát biểu

    ashamed (adj) xấu hổ

    absent-minded (adj) đảng trí

    duty (n) trách nhiệm

    careless (adj) bất cẩn # careful

    fearful (adj) hung dữ

    cycle (v) lái xe đạp

    search (v) tìm

    counter (n) quầy

    witness (v) chứng kiến

    thief (n) tên trộm

    $ WORD STUDY

    Sense Verbs

    eyes (sight) à see hears (hearing) à hear

    skin (touch) à touch/ feel tongue (taste) à taste

    nose (smell) à smell

    1 GRAMMAR

    A. Modal Perfect: S + could/ might + have + V3/ed…..

    Dùng để suy luận, giải thích, phỏng đoán về một sự việc đã diễn ra trong quá khứ.

    B. Verb Form: see Unit 1

    UNIT 3: PARTIES VOCABULARY

    B. LISTENING (pages 37-38)

    buffet (n) bữa ăn tự chọn

    savories (n) bữa ăn mặn

    delicious (adj) ngon

    honor (v) tôn vinh

    celebrated (adj) nỗi tiếng, lừng danh

    event (n) sự kiện

    random (adj) ngẫu nhiên

    distribution (n) sự phân bố

    exact (adj) chính xác

    culture (n) nền văn hoá

    accompany (v) đi kèm

    blow blew blown (v) thổi

    candle (n) cây đèn cầy

    decoration (n) sự trang trí

    secret (adj) bí mật

    repsent (v) tượng trưng

    desire (n) nguyện vọng

    agency (n) cơ quan

    service(n) dịch vụ

    WORD STUDY

    Compound Nouns

    Ex: Mr. Lam is a taxi driver.

    Comp N

    GRAMMAR

    Bare Infinitive (Vo), To Infinitive (to V), Gerund (V-ing)

    1. Bare Infinitive:

    S + let, make + O + Vo…..

    S + modal verbs + Vo…..

    2. To Infinitive:

    afford, appear, arrange, ask, decide, expect, hope, intend, manage, mean, need, plan, ptend, promise, refuse, remind, seem, tell, tend, want, wish…. + to V…..

    admit, avoid, can’t bear, can’t help, can’t stand, consider, dislike, enjoy, fancy, fell like, finish, hate, keep, like, mind, practice, resist, justify… + V-ing

    ………

    --- Bài cũ hơn ---

  • Phương Pháp Học Từ Vựng Tiếng Nhật Hiệu Quả
  • Phương Pháp Học Từ Vựng Tiếng Anh Hiệu Quả Nhất
  • Tính Từ Miêu Tả Con Người Trong Tiếng Anh
  • Từ Vựng Tiếng Anh Dành Cho Đầu Bếp
  • Hướng Dẫn Học Tiếng Anh Bằng Flashcard.
  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100