De Luyen Thi Hsg Lop 3

--- Bài mới hơn ---

  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 8 Unit 3: At Home Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 8
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 8 Unit 3: At Home
  • Đề Kiểm Tra Giữa Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 3 Năm Học 2021
  • Đề Kiểm Tra Tiếng Anh Lớp 3 Trường Tiểu Học Kim An
  • Tổng Hợp Đề Thi Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 3 Năm 2021 Được Tải Nhiều Nhất
  • ĐỀ LUYỆN THI HỌC SINH GIỎI LỚP 3

    Bài 1: Tìm từ không cùng loại với các từ còn lại. (khoanh tròn vào chữ cái trước đáp án)

    A. cloudy B. rainy C. sunny D. weather

    A. book B. pen C. room D. pencil

    A. open B. is C. sit D. stand

    A. classroom B. living room C. bedroom D. bathroom

    A. mother B. father C. teacher D. sister

    Bài 2: Tìm từ có phần gạch chân có cách phát âm khác các từ còn lại. (khoanh tròn vào chữ cái trước đáp án)

    A. what B. who C. when D. where

    A. father B. eraser C. name D. today

    A. library B. nice C. family D. fine

    A. cloudy B. about C. out D. your

    A. door B. classroom C. school D. too

    Bài 3: Chọn đáp án đúng cho mỗi câu sau. (khoanh tròn vào chữ cái trước đáp án)

    Hello. My name is Minh. ~ …………………………………

    A. Fine, thanks. B. Hi, Minh. I’m Lan C. I’m ten. D. Good bye.

    ………………………………… is my friend.

    A. My B. He C. Her D. It

    She’s my friend, ………………………

    A. that B. this C. it D. too

    What’s ………………… name?

    A. it B. it’s C. its D. it is

    ………………… down, please.

    A. Sit B. Stand C. Close D. Open

    Is chúng tôi big?

    A. it B. you C. your D. she

    Goodbye. ~ ……………………………………

    A. Bye. See you later. B. Nice to meet you

    C. Hi. I am Nam. D. Good morning. Sit down, please.

    How many ………………… do you have?

    A. cat B. cats C. dog D. bird

    Who’s …………………?

    A. they B. you C. that D. me

    My sister ………………… two new dolls.

    A. have B. is C. has D. am

    Bài 4: Điền vào mỗi chỗ trống trong đoạn hội thoại sau một từ thích hợp.

    John: Hi. I am ………………… (21)

    What’s ………………… (22) ………………… (23)?

    Kate: Hello, ………………… (24). My name is ………………… (25).

    How ………………… (6) ………………… (7)?

    John: I’m ………………… (28). Thank you. And ………………… (29)?

    Kate: ………………… (30), thanks

    Bài 5: Nối câu hỏi và câu trả lời. (Viết câu trả lời vào ô bên phải)

    Cột A

    Cột B

    Bài làm

    Hello. My ……………….

    a. It’s Quang Trung School.

    Bài 6: Điền tè còn thiếu vào chỗ trống cho thích hợp.

    Hi, my (36) …………………… is An. I (37) …………………… a student in Minh Khai primary school. This is my (38) …………………… His name is Long. He is (39) …………………… doctor. And this is my mother (40) …………………… name is Thanh. She`s a doctor, too.

    Bài 7: Đặt câu hỏi cho mỗi câu sau.

    That is my friend, Hung.

    There`re eight clouds.

    It`s rainy in Thai Binh.

    Lan has two dogs and a cat.

    Bài 8: Xếp các từ bị xáo trộn thành câu hoàn chỉnh.

    there / and there are / three / table / English / an / is / book / erasers / on the.

    clouds / there / in / are / how many / sky / the /?

    Li Li / meet / nice / you / , / to.

    is / and / my / library / this / school.

    windy / Da Nang / it’s / today / in.

    Bài 9: Xếp các câu sau thành bài hội thoại hợp lí.

    Is it big?

    This is my new school.

    It’s Thang Long School.

    What’s it’s name?

    I’m nine years old

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Sinh Giỏi Lớp 3 Môn Tiếng Anh
  • Mách Phụ Huynh Bí Quyết Giúp Con Học Tốt Tiếng Anh Lớp 3
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 2
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 3 Giữa Học Kỳ 2 Kèm Lời Giải Cho Bé
  • Đề Kiểm Tra Cuối Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 3 Dành Cho Bé
  • De Thi Hsg Lop 12

    --- Bài mới hơn ---

  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 12 Unit 10: Endangered Species
  • Unit 12 Lớp 10: Speaking
  • Đề Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 1 Đề Ôn Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 1
  • Thi Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh 2021
  • Bài Tập Tiếng Anh Lớp 5 Theo Từng Unit
  • UBND TỈNH QUẢNG NGÃI KÌ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI CẤP TỈNH

    SỞ GD-ĐT QUẢNG NGÃI Lớp 12- Năm học : 2008 – 2009

    Môn : Tiếng Anh Thời gian : 180 phút

    ANSWER KEYS AND MARKING SCHEME

    PART A :LISTENING ( 20 x 0,2 =4 pts )

    Section I: Listen to the interview and fill in the missing words

    1- a translation agency 6. to offer other services to our customers

    2- just remind everybody 7- that’s out of question

    3- the good work you do 8- You only offer translation in three languages

    4- on the internet 9- I can’t afford to employ any more people

    5- new business in other part of Germany 10- looking for special translators on the internet

    Section II:

    11. Michael 16. 18.000 pounds

    12. Chalvey. 17. 450 pounds

    13. SA39ER. 18. Clothes shop

    14. 23rd February, 1967. 19. no/ none

    15.30, Works Yard 20. 250 pounds

    PATR B : PRONUNCIATION (10 x 0,15 = 1,5 pts )

    Section I : 21. A. 22. D. 23. A. 24. A 25. C

    Section II: 26 .C 27. D 28 D. 29. C 30. D

    PART C: STRUCTURES AND VOCABULARY (40 x 0,1 = 4,0pts )

    Section I:

    31.D 32.D 33. C 34.B 35.A 36.C 37. A 38. B 39.D 40.C

    41.B 42.B 43.C 44. D 45. A 46.B 47.D 48.D 49.B 50. A

    Section : II

    51. mid – sentence 56. immaterial

    52. incalculable 57. pferential

    53. endangered 58. originality

    54. differentiate 59. disconnected

    55. dissatisfaction 60. underweight

    Section III: 61. C 62.A 63.A 64. C 65.C 66.A 67.D 68.C 69.C 70.C

    PART D: READING ( 30 x 0,2 = 6pts )

    Section I:

    71. C 72.B 73.D 74.D 75.A 76. B 77.C 78.C 79. D 80.A 81. D 82.B 83.C 84.C 85. A

    Section II: 86. F 87.T 88.T 89.T 90.T 91.T 92.F 93.T 94.? 95.?

    Section III: 96. instead of 97. also 98. such as 99. in 100. problem

    PART D : WRITING ( 4,5 pts )

    Section I (10 x 0,2 = 2pts)

    101. Because new machines have been invented, our life is better.

    102 .Try as hard as I might, I couldn’t open the door.

    103 .There has been a considerable fall in the value of sterling in the past week.

    104. The boys had clear intention of making trouble when they entered the hotel.

    105. Could you keep an (your) eye on my bag while I’m away?

    106. It`s two years since they (last ) went to (were in) New York.

    107. People who manage the banks are usually very rich.

    108. Contrary to its harmless appearance , the dog is , in fact, quite dangerous .

    109. Despite my disapproval of your behavior, I will help you this time.

    110. Had the weather not been (so) bad , they wouldn`t have cancelled the trip .

    Section II: (5 x 0,2 = 1,0 pt)

    111. I wonder what has become of Harry – I haven’t seen him for years.

    112. He expssed (his) disapproval of people who smoked.

    113. I’m getting used to staying/ having stayed on late at work.

    114. I’m going to have a shower as soon as I get home.

    115. We missed the bus as a consequence of over-sleeping.

    Section III: (3 x 0,5 = 1,5pts )

    Open answer : 0.5 pt for each

    --- Bài cũ hơn ---

  • 15 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh 12 Theo Hình Thi Thpt Quốc Gia
  • Từ Vựng Tiếng Anh Lớp 12( Full)
  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 12 Thí Điểm Có Đáp Án
  • Đề Cương Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Năm 2021
  • De Thi Noi Hk1 Lop 7 Thi Diem

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 1 Lớp 7 (Thí Điểm) Môn Tiếng Anh Năm Học 2021
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Có File Nghe Và Đáp Án Năm Học
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7
  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 8 Có File Nghe Năm 2021
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 8 Có File Nghe Và Đáp Án
  • SPEAKING TOPICS – ENGLISH 7 FIRST TERM

    Good morning/afternoon, my dear teachers.

    My name is ……………………………………… I am …………… years old and I am a student in class ………………………. in Vinh Thanh Town Secondary School. I am very sociable, humorous and helpful. My topic is number 1, talk about………………………………………. Now I would like to start my topic.

    (sociable= outgoing: hòa đồng, humorous: vui tính, helpful: hay giúp ích, reserved=shy: e thẹn, active: năng động, careful: cẩn thận,…..)

    TOPIC 2: SOMETHING YOU CAN DO TO IMPROVE YOUR HEALTH.

    Talk about your health

    Talk about 3 or 4 things to improve your health

    Your feelings and future

    Now I would like to tell you something about my health. I am modern child and like many other children, I don’t have good health. I eat a lot of fast food and drink too much soft drink every day. I usually play computer games and get online to chat with friends very often. I don’t join outdoor activities so i am getting fat day by day. I think it is time to pay attention on my health. I should do more exercise and take outdoor activities to improve my health. I should also eat more fruit, vegetables and eat less junk food. besides I have to play less computer games and shorten my online time. I think I will have a good health in the future. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    TOPIC 3: WHAT DO THE PEOPLE IN YOUR LOCAL COMMUNITY NEED ? WHAT CAN YOU DO TO HELP?

    Talk something about the people in your local community (life, need…)

    Talk about 3 or 4 volunteer activities you or your friends can do to help them

    Talk about your feelings and future

    Now I would like to tell you about my local community. I live in Thanh Quoi Village. It is not a very rich neighborhood, so there are a lot of poor people who need to be helped. They live in very old houses and don’t have enough food to eat and don’t have enough warm clothes to wear. They have to work hard to earn only a little money a day. Their life is so pity, so their children can’t go to school. My friends and I have made a plan to raise money for those poor people. We are collecting old clothes for them, too. Besides, we aslo give lessons to the poor childen 3 times a week and at weekend. We hope to help them overcome such hard periods and they will be able to have a better life in the future. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    TOPIC 4: HOW CAN MUSIC AND ART HELP YOU AT SCHOOL AND IN YOUR LIFE?

    Talk about the importance of music and art in your life.

    Talk about 3 or 4 things music and art helping you

    Your feelings and future

    Hi! Everybody. Many people listen to music and see art every day. I do too because music and art play an important role in our life. Art makes this world look more beatiful and music can heal our soul and make us happier. When you have trouble in your live or work, just listen to your favorite songs and watch something beautiful around us and then you will feel better and can overcome diffculties more easily. Even when you are lonely, music and art can be good friends of you. That’s why we all love music and art.That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    TOPIC 5: TALK ABOUT YOUR FAVORITE FOOD OR DRINK AND HOW TO MAKE IT.

    Name your favorite food or drink.

    Talk about the appearance , taste and ingredients

    How to make it.

    Your feelings and future

    Hi! Everybody. What kinds of foods do you like? My favourite food is Pho. Pho is the most popular food among the population and it plays an importance thing in the spirit of Vietnamese people, especially the people who live in Ha Noi. Anyone feels hungry in a short time in the morning can also enjoy a bowl of hot and spicy Pho to fill their empty stomach

    --- Bài cũ hơn ---

  • Speaking Thi Diem 7 Hk 1
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Năm 2014
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 8 Học Kì 2 Năm Học 2021
  • Topic For Speaking English 9 Hot
  • De Thi Hsg Tieng Anh Quoc Gia 2011

    --- Bài mới hơn ---

  • Các Trò Chơi Game Đơn Giản Giúp Bé Học Giỏi Tiếng Anh Hiệu Quả
  • Sáng Kiến Kinh Nghiệm Nâng Cao Hiệu Quả Bồi Dưỡng Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh
  • Bí Quyết Học Giỏi Tiếng Anh
  • Những Lưu Ý Quan Trọng Để Học Tiếng Anh Lớp 7 Đạt Hiệu Quả
  • Bí Quyết Học Giỏi Tiếng Anh Dành Cho Học Sinh Lớp 7
  • BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO KỲ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI QUỐC GIA

    ĐỀ THI CHÍNH THỨC LỚP 12 THPT NĂM 2011

    Môn thi : TIẾNG ANH

    Thời gian thi: 180 phút

    I. LISTENING (4/20 points)

    Part 1: A VOA reporter is hosting a discussion of a research report on how the world is fighting hunger.

    Listen to the discussion and circle the correct answer (A, B, C or D) to each of the following questions.

    1. This coming Saturday will be marked as ………..

    A. World`s Peace Day B. UN’s Nutrition Day C. World`s Food Day D. UN`s Agriculture Day

    2. It is aimed to push forward a program to ………..

    A. fight terrorism B. alleviate hunger C. investigate hunger D. eliminate hunger

    3. The findings have revealed that early childhood is also the critical time for reducing ………..

    A. violence B. terrorism C. sexism D. poverty

    Experts have concluded that undernourishment between conception and ……….. can have a serious and lasting

    impacts.

    A. one`s third birthday B. one`s second birthday C. one`s first birthday D. one`s fifth birthday

    5. Undernourished children are likely to get ……….. and are likely to get sick and die.

    A. physically stunted B. mentally retarded C. emotionally problematic D. physically incapable

    6. According to the report, a nation`s productivity of future generations largely depends on the ………..

    A. natural environment B. family`s income source C. first 1,000 days of life D. health services

    7. Damages after the critical time is ………..

    A. highly irreversible B. scarcely retrievable C. difficult to overcome D. highly reserved

    8. Who should be “on board” with nutritionists to make the project a success?

    A. Professionals B. Statesmen C. Executives D. Politicians

    9. In the 1980`s, Thailand sent its volunteers to the country teaching about ………..

    A. health and productivity B. foods and nutrients C. health and nutrition D. health and foods

    10. Many major donors and the United Nations are targeting the program at ……….. and young children.

    A. pgnant women B. working parents C. breastfeeding mothers D. low-income parents

    Your answers:

    Part 2: Listen to a radio interview with a volcanologist and circle the correct answer (A, B, C, or D) to each

    of the following questions.

    11. What the scientist finds the most amazing about volcanoes is the fact that ……….

    A. they can kill a large number of people very quickly

    B. you never know when they will erupt

    C. volcanoes have enormous power

    D. their eruptions are highly pdictable

    12. How powerful is a volcanic eruption as described in the expert`s words?

    A. It can burn out a village within seconds. B. It can clean a village within seconds.

    C. It can wipe out a village within seconds. D. It can burn a village within seconds.

    13. The old assumption that the moon affects volcanic eruptions ……….

    A. has never been tested B. has been tested only recently

    C. is based on old-time legends D. is a classical myth

    14. What gives rise to the old idea comes from the observation that a volcano is likely to erupt when ………..

    A. the moon comes down B. there is a new moon

    C. there is a full moon D. the moon is high in the sky

    15. Mount Etna is nicknamed “a ………. giant”.

    A. friendly B. hostile C. unfriendly D. dangerous

    16. Mount Etna is so nicknamed because ………..

    A. its cone is a playground B. its lava cools down very fast

    C. its cone is narrow D. its lava moves slowly

    17. For 3,000 years, Mount Etna has killed ………. people.

    A. 73 B. 69 C. 3,000 D. 4,000

    18. How many people were killed by Mount Etna in 1669?

    A. 69 deaths were recorded. B. 73 deaths were recorded.

    C. No case of death was recorded. D. 3,000 deaths were recorded.

    19. A new volcano may be formed when ………

    A. lava flows fast B. a cone closes up C. lava cools down D. a cone explodes

    20

    --- Bài cũ hơn ---

  • Hướng Dẫn Học Tốt Tiếng Anh 9 Mai Lan Hương Pdf
  • Tải Về Học Tốt Tiếng Anh Lớp 9 Sách Miễn Phí Pdf * Thư Viện Sách Hướng Dẫn
  • Học Tốt Tiếng Anh 11 Thí Điểm
  • Tải Về Học Tốt Tiếng Anh 10 Sách Miễn Phí Pdf * Thư Viện Sách Hướng Dẫn
  • 3 Cách Học Giỏi Tất Cả Mọi Môn Đơn Giản Mà Hiệu Nghiệm
  • Hoc Tieng Anh Qua Bai Hat Co Phu De Rolling In The Deep

    --- Bài mới hơn ---

  • Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Qua Bài Hát You Raise Me Up
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát River Của Charlie Puth
  • Lời Dịch The River, Loi Bai Hat The River Scotty Mccreery The River Vietsub
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Nghe Cấp Độ 3 #045
  • Lời Bài Hát Señorita Shawn Mendes Camila Cabello
  • There’s a fire starting in my heart,

    Reaching a fever pitch and it’s bring me out the dark,

    Finally, I can see you crystal clear,

    Go ahead and sell me and I’ll lay your shit bare,

    See how I’ll leave with every piece of you,

    Don’t underestimate the things that I will do,

    There’s a fire starting in my heart,

    Reaching a fever pitch and it’s bring me out the dark,

    The scars of your love remind me of us,

    They keep me thinking that we almost had it all,

    The scars of your love, they leave me breathless,

    I can’t help feeling,

    We could had it

    (You’re gonna wish you never had met me),

    Rolling in the deep,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    You had my heart inside of your hands,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    And you played it to the beat,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    Baby, I have no story to be told,

    But I’ve heard one on you and I’m gonna make your head burn,

    of me in the depths of your despair,

    Make a home down there as mine sure won’t be shared,

    The scars of your love remind me of us,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    They keep me thinking that we almost had it all,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    The scars of your love, they leave me breathless,

    (You’re gonna wish you never had me),

    I can’t help feeling,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    We could have had it all,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    Rolling in the deep,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    You had my inside of your hands,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    And you played it to the beat,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    Could have had it all,

    Rolling in the deep,

    You had my heart inside of your hands,

    But you played it with a beating,

    Throw your soul through every open door,

    Count your blessings to find what you look for,

    Turn my sorrow into treasured gold,

    You’ll pay me back kind and reap just what you’ve sown,

    (You’re gonna wish you never met me),

    We could have had it all,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    We could have had it all,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    It all, it all, it all,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    We could have had it all,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    Rolling in the deep,

    (Tears are gonna fall, rolling in the

    You had my heart inside of your hands,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    And you played it to the beat,

    (Tears are gonna fall, rolling in the deep),

    Could have had it all,

    (You’re gonna wish you never had met me),

    Rolling in the deep,

    (Tears gonna fall, rolling in the deep),

    You had my heart inside of your hands,

    But you played it,

    You played it,

    You played it,

    You played it to the beat.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Rolling In The Deep (Adele) Học Tiếng Anh Qua Bài Hát
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát: Rolling In The Deep
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát “rolling In The Deep” (Adele)
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Remember When
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Remember When Hiệu Quả Nhất
  • De Thi Hoc Sinh Gioi Mon Tieng Viet Lop 3

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Sinh Giỏi Môn Toán, Tiếng Việt Lớp 3 Trường Tiểu Học Nghĩa Hiệp Năm 2011
  • Bộ Đề Thi Học Sinh Giỏi Toán Lớp 3 Có Đáp Án
  • Tổng Hợp 2 Đề Thi Học Kì 1 Toán Và Tiếng Việt Lớp 3 Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra Toán Và Tiếng Việt Lớp 3 Theo Tháng
  • Bản Mềm: Bài Tập Môn Toán Và Tiếng Việt Lớp 3
  • Published on

    1. 1. CỤM CHUYÊN MÔN CÁT NGẠN II ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI TRƯỜNG NĂM HỌC 2012-2013 GIỎI LỚP 3 MÔN TIẾNG VIỆT ( Thời gian làm bài 60 phút không kể thời gian chép đề.) Bài 1: Điền vào chỗ trống tiếng mở hay mỡ để tạo thành từ ngữ thích hợp … mang, … màng, cởi …, dầu …, … đầu, … màn, thịt …, củ khoai …. Bài 2: Tìm những từ ngữ cho biết ngỗng và vịt được nhân hóa trong bài thơ sau: Ngỗng không chịu học Khoe biết chữ rồi Vịt đưa sách ngược Ngỗng cứ tưởng xuôi Cứ giả đọc nhẩm Làm vịt phì cười Vịt khuyên một hồi – Ngỗng ơi! Học! Học! Phạm Hổ Bài 3: Cho một số từ ngữ: Ăn uống, xe lửa, cửa sổ, mùa xuân,lao động, mặt trời, nhảy nhót, lợn gà, múa hát, gió. Hãy phân các từ trên thành 2 nhóm: từ chỉ hoạt động và từ chỉ sự vật. Bài 4. Gạch một gạch dưới bộ phận chỉ Ai?(cái gì?, con gì?), gạch 2 gạch dưới bộ phận chỉ Làm gì?( thế nào?) trong các câu sau: a. Những con đường làng lầy lội vì mưa. b. Buổi sáng, sương muối phủ trắng cành cây, bãi cỏ. Bài 5. Viết một đoạn văn ngắn(từ 7 đến 9 câu), kể về việc chăm sóc bồn hoa của lớp em, trong đoạn văn có sử dụng mẫu câu Ai làm gì?
    2. 2. ĐÁP ÁN – BIỂU ĐIỂM MÔN TIẾNG VIỆT Bài 1.( 1.5 điểm: đúng mỗi từ ghi o,2 điểm) Các từ điền đúng là: Mở mang, mỡ màng, cởi mở, dầu mỡ, mở đầu, mở màn, thịt mỡ, củ khoai mỡ. Bài 2.(1.5 điểm: đúng mỗi từ ngữ ghi o,2 điểm) Các từ ngữ đó là: không chịu học, khoe biết chữ, đưa sách ngược, cứ tưởng xuôi, giả đọc nhẩm, phì cười, khuyên một hồi. Bài 3. (2 điểm: mỗi từ xếp đúng ghi 0,2 điểm) -Từ chỉ sự vật: xe lửa, cửa sổ, mùa xuân, mặt trời, lợn gà, gió. – Từ chỉ hoạt động;Ăn uống, lao động, nhảy nhót, múa hát. Bài 4. (2 điểm: gạch đúng mỗi bộ phận ghi 0,5 điểm) a. Những con đường làng /lầy lội vì mưa. b. Buổi sáng, sương muối /phủ trắng cành cây, bãi cỏ. Bµi 5:(3 điểm ) – Trình bày được đoạn văn có câu mở đoạn, đúng hình thức, diễn đạt trôi chảy, có câu mẫu Ai làm gì? Ghi điểm tối đa. – Các mức khác giáo viên tự chiết điểm.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Việt Lớp 3
  • Bộ Đề Thi Học Sinh Giỏi Tiếng Việt Lớp 3
  • Kể Lại Buổi Đầu Tiên Em Đi Học Từ 5
  • 7 Bước Đơn Giản “kể Lại Ngày Đầu Tiên Đi Học” Hay Như Văn Mẫu!
  • Tập Làm Văn Lớp 3: Kể Lại Buổi Đầu Em Đi Học
  • Hoc Tieng Anh Qua Bai Hat Co Phu De Pretty Boy

    --- Bài mới hơn ---

  • Bí Quyết Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Hiệu Quả
  • Học Tiếng Anh Qua Các Bài Hát Thiếu Nhi Liệu Có Hiệu Quả?
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Hiệu Quả Nhất 2021
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Hoa Hải Đường
  • Học Tiếng Anh Qua Những Bài Hát Hay Và Ý Nghĩa
  • =========KOREAN==========

    그 누구도 넘 볼 생각 절대로 할 수 없게

    너의 두 눈빛을 훔쳐 내 가슴에 담을게

    Wanna flow with me? I can do that

    Wanna dance with me? you can do that

    여자라 착각하지마 내가 누군데 (CL)

    우린 서둘러야해 미련 난 못 느껴

    아쉬운건 오히려 너일테니까

    긴장 속에서 황홀한 여유를 느껴 난

    Wake up 게임은 내가 이긴걸

    Now throw your hands in the air

    Wave’em like you don’t care

    Now throw your hands in the air

    And wave’em like you just don’t care

    키는 너무 안커도돼 나폴레옹처럼

    세상을 삼킬 나쁜 남자처럼 겁쟁이처럼 숨지마

    That’s right 내가 필요한건 흑기사

    밖에선 터프한 Gangster boy

    집에선 영락없는 Mama’s boy

    우린 서둘러야해 미련 난 못느껴

    아쉬운건 오히려 너일테니까

    긴장 속에서 황홀한 여유를 느껴 난

    Wake up 게임은 내가 이긴걸

    남자들은 말해 여잔 그저 예쁘면 돼

    그저 착하면 된다고

    Hey ptty boy 넌 어딘가 부족해

    아무런 매력없이 예쁘장하기만해

    Hey ptty boy 넌 조금 더 노력해

    좀 더 남자답게 좀 더 개성있게

    널 바바바바꿔봐

    Hey ptty boy

    You ain’t got nothing on me

    Hey ladies (Yeah)

    Let’s go

    Eoridago nal swipge bwatdan keunko dachyeoyo

    Sungan nimameul ppaetneungeon swiwo 1 2 3 4

    Ije jom deo soljikhage jangnaneun jebal geumanhae

    Igeon sigan munjeya boys, boys

    Gonna make you mine mine

    Hey ptty boy neon eodinga bujokhae

    Amureon maeryeogeobsi yeppeujanghagimanhae

    Hey ptty boy neon jogeum deo noryeokhae

    Jom deo namjadapge jom deo gaeseongitge

    babababakkwobwa

    Jasingameun joha neon tteotthteotae

    Geunde eodinga gabyeowo ttabunhae

    Ganghan maeryeok jebal boyeobwa

    I like bad boys, soldier type

    Hey boy, to the left, to the left

    Siksanghan ptty boy move to the left

    Onjongil neukkyeo misoman jinsireomneun seutaireun bihogam

    Yakhadi yakhan onsilsok hwacho

    Yeppeunnamjan hanmulgatjyo

    Hey ptty boy eodinga bujokhae

    Amureon maeryeogeobsi yeppeujanghagimanhae

    Hey ptty boy neon jogeum deo noryeokhae

    Jom deo namjadapge jom deo gaeseongitge

    Neol babababakkwobwa

    You’re too P.R.E.T.T.Y

    Yeppeuneolgul hanamitgo yeoja mam humchijima

    You’re not for me, I’m not for you

    You’re too P.R.E.T.T.Y

    Yeppeuneolgul hanamitgo yeoja mam humchijima

    You’re not for me, I’m not for you

    Urideureun barae namjan namjadawoya hae

    You got to be a real man

    Now throw your hands in the air

    Wave ’em like you don’t care

    Now throw your hands in the air

    And wave ’em like you just don’t care

    In order for you to never have thoughts on looking at someone too much

    I’ll steal both of your eyes’ gazes and spill them in my heart

    Wanna flow with me? I can do that

    Wanna dance with me? You can do that

    Don’t mistake me to be the same as other girls

    Who am I? (CL)

    We have to hurry, I can’t feel the regret

    I’d rather it be you than miss out

    Inside the tension, my mind feels like it’s in a trance

    Wake up, I’ve won the game

    Now throw your hands in the air

    Wave ’em like you don’t care

    Now throw your hands in the air

    And wave ’em like you just don’t care

    It’s okay if you’re not too tall, like Napoleon

    Like a bad boy who’ll take over the world, don’t hide like a coward

    That’s right, the one I need is a black knight

    Outside, you’re a tough gangster boy

    But at home, you’re a broke mama’s boy

    We have to hurry, I can’t feel the regret

    I’d rather it be you than miss out

    Inside the tension, my mind feels like its in a trance

    Wake I’ve won the game

    Men say that girls just have to be ptty

    We just have to be nice

    Hey ptty boy, you’re lacking something

    You don’t have any charm, you’re just ptty

    Hey ptty boy, put some effort into it

    More like a man, with more personality

    Ch-ch-ch-change yourself

    [CL+Minji] Now throw your hands in the air

    Wave ’em like you don’t care

    Now throw your hands in the air

    And wave ’em like you just don’t care

    --- Bài cũ hơn ---

  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Pretty Boy (M2M)
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Price Tag
  • Mẹo Hay Giúp Bạn Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Hiệu Quả
  • 100 Bài Hát Dễ Nghe Để Học Tiếng Anh Qua Bài Hát
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát See You Again ( Charlie Puth & Wiz Khalifa )
  • Các Trường Ngôn Ngữ Tiếng Anh Tốt Nhất Ở Rio De Janeiro

    --- Bài mới hơn ---

  • Học Tiếng Anh Qua Phim: Diary Of A Wimpy Kid 2010
  • Kinh Nghiệm Học Tiếng Anh Qua Đọc Sách Của Người Thạo 5 Thứ Tiếng
  • Học Tiếng Anh Qua Tin Tức
  • 5 Phần Mềm Học Tiếng Anh Cho Bé Cực Hút Người Dùng
  • Razkids Reading A & Z Sách Truyện Pdf Đủ File Nghe Audio Cho Bé Học Tiếng Anh
  • BRASAS

    Kể từ khi thành lập vào 1960s, BRASAS đã trở thành một trong những trường ngôn ngữ được thành lập nhất của Brazil, cung cấp nhiều loại khóa học từ các lớp học tiếng Anh chuyên sâu để chuẩn bị cho cuộc hội thoại và kỳ thi. Các sinh viên trong độ tuổi từ trẻ em đến người lớn. Khách du lịch và khách tham quan cũng có thể tham gia khóa học ‘Bồ Đào Nha dành cho người nước ngoài’ ở cấp độ mới bắt đầu hoặc trung cấp trong nhóm hoặc theo lớp riêng tư. Có các đơn vị 33 của BRASAS ở Rio de Janeiro và một trường 22 khác ở các tiểu bang khác trên khắp Brazil.

    BRASAS

    Cultura Inglesa

    Với đơn vị 75 ở Brazil, Cultura Inglesa là một trong những trường học tiếng Anh tốt nhất – nhưng đắt nhất trong cả nước. Nó cung cấp một loạt các khóa học bao gồm các chương trình chuyên ngành như tài chính, quản trị và du lịch, cũng như chuẩn bị cho việc học tập tại các trường đại học ở nước ngoài. Ngoài ra còn có các khóa học đặc biệt cho kỳ thi IELTS và TOEFL, các bài kiểm tra cần thiết cho những người nói tiếng Anh không phải là người bản ngữ muốn học tập hoặc sinh sống ở nước ngoài. Các điều kiện trả tiền và làm việc tại Cultura Inglesa là một trong những giáo viên tốt nhất, nhưng tiềm năng sẽ cần một chứng chỉ giảng dạy và các quyền làm việc tại Brazil.

    Cultura Inglesa

    Khôn ngoan

    Wise Up hứa hẹn sẽ dạy tiếng Anh cho sinh viên chỉ trong 18 tháng qua một khóa học chuyên sâu được xây dựng xung quanh cuộc trò chuyện và một số ngữ pháp trong lớp học, với bài tập về nhà thêm về viết và đọc. Quy mô lớp học trung bình là tám cho sinh viên 12, cho phép nhu cầu cá nhân được đáp ứng tốt hơn so với họ sẽ ở trong một nhóm lớn hơn. Các đơn vị được rải rác khắp Brazil và các sinh viên từ thanh thiếu niên đến người lớn. Đối với giáo viên, Wise Up cung cấp lịch trình cố định và khối lượng công việc ổn định giúp duy trì thu nhập ổn định.

    Khôn ngoan

    Britannia

    Britannia có nhiều đơn vị khác nhau ở khắp Rio de Janeiro và cung cấp danh sách toàn diện các khóa học dành cho trẻ em, thanh thiếu niên và người lớn. Mặc dù các khóa học khác nhau từ đàm thoại đến tiếng Anh chuyên ngành cho các chương trình tài chính, mỗi khóa học theo một phong cách cụ thể kết hợp các phương pháp trong lớp học và được hỗ trợ thêm bởi cổng trực tuyến nơi học sinh có thể thực hành và sửa đổi tại nhà. Đối với giáo viên, Britannia cũng cung cấp các khóa học CELTA và DELTA kéo dài từ bốn tuần (chuyên sâu) đến bốn tháng (bán thời gian).

    Britannia

    CCAA

    Bắt đầu với một đơn vị nhỏ ở Rio de Janeiro trong 1961, CCAA hiện đã đếm trên các trường 800 khắp Brazil, khiến nó trở thành một trong những viện ngôn ngữ lớn nhất trong cả nước. Nhà trường cung cấp các lớp học bằng tiếng Anh, tiếng Tây Ban Nha và Bồ Đào Nha cho người nước ngoài và sinh viên từ trẻ đến ba tuổi đến người lớn. Các chương trình khác nhau tùy thuộc vào nhu cầu học tập, từ các lớp học có cấu trúc riêng lẻ đến các khóa học cho toàn bộ công ty. Họ cũng có một khóa học của giáo viên bao gồm cách hướng dẫn theo các tiêu chuẩn của CCAA; một lựa chọn tuyệt vời cho những người muốn dạy nhưng đang tìm kiếm một số đào tạo và kinh nghiệm trước khi làm như vậy.

    CCAA

    Curso Oxford

    Curso Oxford là nhỏ hơn so với một số đối thủ cạnh tranh khác với bốn đơn vị của nó, nhưng tài nguyên tập trung tốt ở đây khi họ cung cấp hướng dẫn chất lượng chủ yếu dựa trên cuộc trò chuyện. Các lớp học cũng được hỗ trợ bởi các bảng tương tác bổ sung liên kết đến cổng thông tin trực tuyến của trường để có thêm một chiều hướng học tập. Kể từ khi 2005, Curso Oxford đã làm việc chặt chẽ cùng với hội đồng thành phố để tạo ra một dự án xã hội cho đến nay cho phép sinh viên học bổng 100 vào học và học tiếng Anh. Điều này đã tạo cho nhiều trẻ em có hoàn cảnh khó khăn có cơ hội thăng tiến với giáo dục của họ.

    Curso Oxford

    Thuật sĩ

    Wizard có hàng chục đơn vị ở Rio de Janeiro và trên khắp Brazil. Trường của nó có một số điểm độc đáo: đây là trường duy nhất trong cả nước cung cấp các lớp tiếng Anh bằng chữ nổi, và nó cũng dạy nhiều ngôn ngữ từ tiếng Pháp, tiếng Đức và tiếng Tây Ban Nha cho đến nhiều ngôn ngữ khác. ngôn ngữ) như tiếng Nhật và tiếng Trung. Các trường học hoàn chỉnh với một thư viện và cũng cung cấp một dịch vụ WhatsApp bổ sung miễn phí gửi các mẹo học tiếng Anh hàng ngày đến điện thoại của sinh viên.

    Thuật sĩ

    --- Bài cũ hơn ---

  • Học Tiếng Anh Qua Voa: English American Style
  • Bbc Learning English: Bầu Cử Tt Mỹ Và Thế Vận Hội Rio Có Gì Lạ?
  • Học Tiếng Anh Hiệu Quả Nhờ Đọc Sách
  • Rio Book No 1: Xấu Thế Nào
  • Học Tiếng Anh Tốt Nên Làm Nghề Gì? Top 4 Ngành Nghề Có Triển Vọng Nhất
  • De Thi Hsg Anh Lop 10 Co Key 0984895978 Hay

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Hsg Môn Hóa Lớp 10
  • Tổng Hợp Từ Vựng Lớp 10 (Vocabulary)
  • Từ Vựng Tiếng Anh Lớp 6 (Hki)
  • Tiếng Anh Lớp 11 Ebook Pdf
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 11 Unit 1: Reading Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 11
  • SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO HÀ NỘI KỲ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI CẤP CỤM

    ĐỀ THI CHÍNH THỨC LỚP 10 THPT NĂM 2012

    Môn thi: TIẾNG ANH

    Thời gian thi: 150 phút( Không kể thời gian giao đề)

    Ngày thi: 15/ 04/ 2012

    Điểm bài thi

    Họ tên, chữ ký của giám khảo

    Bằng số

    Bằng chữ

    1. ………………………………………………

    2. ………………………………………………

    * Họ và tên thí sinh: ……………………………. Số báo danh: …………..

    * Đề thi có 06 trang, thang điểm 20.

    * Thí sinh không được sử dụng tài liệu kể cả từ điển.

    * Giám thị không giải thích gì thêm.

    I. Phonetics: ( 2/ 20 points)

    Part 1: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from that of the others. Write your answer in the right box below.

    1. A. school B. good C. book D. football

    2. A. mother B. love C. office D. one

    3. A. arguments B. books C. elephants D. televisions

    4. A. roast B. foam C. abroad D. toad

    5. A. swear B. bear C. pear D. spear

    Your answers:

    1.

    2.

    3.

    4.

    5.

    Part 2: Choose the word whose stress pattern is different from that of the others. Write your answer in the right box below.

    6. A. chemical B. wilderness C. establish D. national

    7. A. improve B. bumper C. farmer D. parents

    8. A. stagnant B. wholesale C. submit D. labor

    9. A. different B. mentally C. gradually D. denial

    10. A. conservation B. minority C. especially D. environment

    Your answers:

    6.

    7.

    8.

    9.

    10.

    Page 1 of 6

    15. Those gloves are much too small for you. Don’t try to put them on or you will ………….them.

    A. extend B. spad C. stretch D. swell

    16. This is chúng tôi most difficult job I’ve ever had to do.

    A. by far B. by chance C. by heart D. by myself

    17. The teacher suspected the student …………..cheating in examination.

    A. on B. about C. in D. of

    18. I am so tired that I can’t take chúng tôi you are saying.

    A. up B. out C. in D. on

    19. There is a fault at our television station. Please don’t chúng tôi set.

    A. change B. adjust C. repair D. switch

    20. A trade union membership has declined, the number of chúng tôi strikes has also decreased.

    A. quarrels B. arguments C. disagreements D. disputes

    21. I don’t know what all the fuss was about – It was just a(n) chúng tôi a teacup.

    A. flood B. storm C. earthquake D. blaze

    22. The inconsiderate driver was chúng tôi parking his vehicle in the wrong place.

    A. inflicted B. fined C. harassed D. condemned

    23

    --- Bài cũ hơn ---

  • 3 Đề Kiểm Tra Học Kỳ Ii Môn Anh Lớp 10 Và Đáp Án
  • Đề Thi Giữa Kì Môn Tiếng Anh Lớp 10
  • Ôn Tập Tiếng Anh 10 Học Kì 1
  • Từ Vựng Tiếng Anh Lớp 10 ( Unit 9
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 10
  • Hoc Tieng Anh Qua Bai Hat Co Phu De Monster

    --- Bài mới hơn ---

  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát My Heart Will Go On
  • Top 4 Bài Hát Tiếng Anh Thiếu Nhi Về Mẹ Hay Nhất
  • Bé Học Tiếng Anh Qua Bài Hát
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Tiếng Anh Love Me Like You Do
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Nothing Gonna Change My Love For You
  • You can look at coming out the walls

    You can look at them climbing out the bushes

    You can find them when the letter’s bout to fall

    He be waiting with his camera right on focus

    Everywhere you seem to turn

    there’s a monster

    When you look up in the air there’s a monster

    Paparazzi got you scared like a monster, monster, monster

    (Too bad)

    Oh oh Hollywood it’s got you jumping like you should

    (Too bad)

    It’s got you bouncing off the wall

    It’s got you drunk enough to fall

    (Too bad)

    Oh oh Hollywood look in the mirror

    And tell me you like

    Don’t you, don’t you like it

    Monster

    He’s a monster

    He’s an animal

    Monster (yea-eah)

    He’s a monster

    He’s an animal

    He’s coming at ya

    Coming at ya rather too fast

    Mama say mama got you in a zig zag

    And you’re running

    And you’re running just to escape it

    they are gunning for the money

    So they fake it

    Everywhere you seem to turn

    there’s a monster

    When you look up in the air there’s a monster

    When you see them in the street

    that’s a monster, monster, monster

    (Too bad)

    Oh oh Hollywood it’s got you jumping like you should

    It’s got you bouncing off the wall

    It’s got you enough to fall

    (Too bad)

    Oh oh Hollywood just look in the mirror

    And tell me you like what you see

    Monster

    (he’s like an animal)

    He’s a monster

    (just like an animal)

    He’s an animal

    (and he’s moving in the air)

    Monster

    He’s a monster

    He’s an animal

    (everybody wanna be a

    Why are they never satisfied with all you give, yeh, yeh, yeh, yeah

    You give them your all

    They’re watching you fall

    And they eat your soul like a vegetable

    Too bad, oh oh Hollywood it’s got you jumping like you should

    It’s got you bouncing off the wall

    It’s got you drunk enough to fall

    (Too bad)

    Oh oh Hollywood just making it clearer

    And tell me you like

    Don’t you don’t you like it

    Monster

    (she wanna be a star)

    He’s a monster

    (say you wanna go far)

    He’s an animal

    (Why do you keep stalking me)

    Monster

    (what you do to me)

    He’s a monster

    (why did you take, why did you fake it)

    He’s an animal

    (yee-aah, why are stalking me)

    Monster

    (why are you haunting

    He’s a monster

    (why are you stalking me)

    He’s an animal

    (why did you do it, why did why are you stalking me)

    Monster

    (why are you haunting me)

    He’s a monster

    (why are you haunting me)

    He’s an animal

    (Why did you, why did you)

    He’s dragging you down like a monster

    he’s keeping you down like a monster

    He’s dragging you down like a monster

    He’s keeping you down like a monster

    --- Bài cũ hơn ---

  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát: Last Christmas
  • Bé Lớp 1 Học Tiếng Anh Qua Bài Hát A Is For Apple
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Love Story
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Let It Go
  • Học Tiếng Anh Qua Bài Hát ‘let It Go’ Của Demi Lovato
  • Web hay
  • Guest-posts
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50