Đề Xuất 5/2022 # Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2022 Trường Thcs Quách Xuân Kỳ # Top Like

Xem 12,870

Cập nhật nội dung chi tiết về Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2022 Trường Thcs Quách Xuân Kỳ mới nhất ngày 19/05/2022 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến nay, bài viết này đã thu hút được 12,870 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 9 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Giải Đề Thi Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2022
  • Topic Nói Tiếng Anh 8
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1 Năm Học 2022
  • Các Topic Thường Gặp Trong Đề Thi Tiếng Anh Lớp 9
  • 4 Đề thi tiếng Anh lớp 9 học kì 1 có đáp án

    4 Đề thi học kì 1 lớp 9 môn tiếng Anh có đáp án

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 9 có đáp án – Đề số 1

    A. PRONUNCIATION: I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest: II. Choose the word in each line that has different stress pattern . B. LANGUAGE FOCUS : I. Circle the best option ( from A, B, C, or D ) to complete the sentences.

    1. What was he doing when you ………………………..?

    A. come

    B. to come

    C. came

    D. coming

    2. Hanoi is not very chúng tôi Kuala Lumpur

    A. difference

    B. different

    C. differ

    D. differently

    3. The ……………… language in Malaysia is Bahasa Malaysia .

    A. nation

    B. national

    C. nationally

    D. nationality

    4. They ………………………… to Dalat in summer when they were young .

    A. use to go

    B. used to going

    C. are used to going

    D. used to go

    5. My car ………… yesterday .

    A. repairs

    B. is repaired

    C. repaired

    D. was repaired

    6. The Ao Dai is the …………… dress of Vietnamese women

    A. beautiful

    B. traditional

    C. casual

    D. polite

    7. He was born …………………… 15th December .

    A. in

    B. of

    C. at

    D. on

    8. There is a bamboo ……………….. at the entrances to the village .

    A. forest

    B. forestation

    C. forest ranger

    D. forestry

    9. It rains heavily , …………………. I can’t go to the movie with you .

    A. and

    B. but

    C. because

    D. so

    10. If he ………….. free time, he will go swimming .

    A. has

    B. had

    C. will have

    D. is having

    11. They enjoyed …………………….. football after school .

    A. played

    B. to play

    C. playing

    D. play

    12. They haven’t seen this film, ……………………… ?

    A. do they B. have they

    C. don’t they

    D. they have

    C.READING I. Use the word given in the box to fill in the blanks to make a meaningful passage

    visited – got up – bookshop – dictionary – bus – speaking

    Last Sunday, Nam went on excursion to Oxford. He (1)……………early and took a (2)………………,so he arrived there on time. In the morning, he (3)………………….the National gallery, Big Ben and the Hyde park. In the afternoon, he bought a (4)………………… and a small disc with the words “Oxford University”. He met some English students in the (5)……………….. .He was happy to practice (6)………………. English with many foreigners. Although he felt tired, he all had a nice day.

    II. Read the passage then answer the following questions:

    1. Where did Nam go last Sunday?

    ………………………………………………………

    2. How did he go there?

    …………………………………………………………

    3. Where did he meet some English students?

    …………………………………………………………

    4. What did he do with some foreigners?

    …………………………………………………………

    D. WRITING Rewrite the following sentences so that the second sentence means exactly the same as the sentences before it .

    1. I’m sorry I can’t speak English fluently .

    I wish …………………………………………………

    2. ” Are you coming to the party tonight ?”

    Peter asked me ………………………………………

    3. I went to bed early because I was tired .

    I was tired ………………………………………………

    4. Somebody has cleaned the room .

    The room ……………………………………………………

    ĐÁP ÁN I . PRONUNCIATION

    A. 1C 2B 3A

    B. 1B 2D 3A

    III.

    1C; 2B; 3B; 4D; 5D; 6B; 7A; 8A; 9D; 10A; 11C; 12B;

    IV. READING .

    A.

    1 – got up; 2 – bus; 3 – visited; 4 – dictionary; 5 – bookshop; 6 – speaking;

    B.

    1. Nam went to Oxford last Sunday.

    2. He went there by bus.

    3. He met some English students in the bookshop.

    4. He practiced speaking English with many foreigners.

    V. WRITING

    1. I wish I could speak English fluently .

    2. Peter asked me if I was coming to the party tonight .

    3. I was tired , so I went to bed early .

    4. The room has been cleaned .

    Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 9 có đáp án – Đề số 2

    A. church

    B. pagoda

    C. temple

    D. mosque

    A. to say

    B. saying

    C. say

    D. to saying

    A. will work

    B. worked

    C. has worked

    D. would work

    A. comes

    B. to come

    C. came

    D. coming

    A. teach

    B. taught

    C. have taught

    D. am teaching

    A. cutting

    B. swimming

    C. grazing

    D. talking

    A. and

    B. but

    C. because

    D. so

    A. like

    B. liked

    C. liking

    D. to like

    A. whether

    B. unless

    C. if

    D. A&C

    A. was it built

    B. is it built

    C. has it built

    D. did it build

    A. wish

    B. done

    C. had

    D. made

    A. haven’t

    B. don’t

    C. needn’t

    D. mustn’t

    A. unless

    B. until

    C. if

    D. without

    A. from

    B. at

    C. on

    D. in

    A. know

    B. knows

    C. knowing

    D. knew

    Find one mistake in each sentence by circling A, B, C or D.

    21. John used to going (A) to school by (B) bus, but (C) now he goes (D) by bike.

    22. It has been (A) a long time (B) since (C) I have visited (D) New York.

    23. A new (A) school is (B) going to build (C) in my neighborhood (D).

    25. The (A) exercises were such (B) difficult that no one (C) could do them (D).

    ĐÁP ÁN Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest.

    1 – D; 2 – B; 3 – C; 4 – A; 5 – D

    Choose the correct answer to complete each following sentence by circling A, B, C or D.

    6 – D; 7 – A; 8 – B; 9 – C; 10 – C; 11 – C; 12 – D;

    13 – B; 14 – D; 15 – A; 16 – C; 17 – B; 18 – C; 19 – A; 20 – D

    Find one mistake in each sentence by circling A, B, C or D.

    21 – A; 22 – D; 23 – C; 24 – B; 25 – B

    Read the text and then choose the correct answers by circling A, B, C or D.

    26 – C; 27 – A; 28 – D; 29 – B; 30 – D

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 9 có đáp án – Đề số 3

    I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1.0p) II. Choose the best answer among A, B, or C to complete the sentences. (2,0p)

    1. Peter didn’t give you this book yesterday, ……………. ?

    A. did he

    B. didn’t he

    C. didn’t Peter

    D. does he

    2. Don’t talk in class,…………….. ?

    A. will you

    B. shall we

    C. won’t you

    D. will they

    3. I wish I……………….. in the countryside.

    A. live

    B. didn’t live

    C. don’t live

    D. can live

    4. He asked her how many children………………………..

    A. she had

    B. does she have

    C. did she have

    D. she has

    5. We are good friends. We…………. each other for a long time.

    A. know

    B. knew

    C. have known

    D. has known

    6. He has lived in the city……………. 1995.

    A. for

    B. since

    C. in

    D. from

    7. In Vietnam ,children must go to school at 6 years old. This is…………. education

    A. ethnic

    B. compulsory

    C. official

    D. national

    8. The unit of……………. used in the USA is dollar.

    A. currency

    B. money

    C. change

    D. price

    III. Supply the right forms of the verbs in the brackets. (2,0p)

    1. This cake (make)………………………………………. last night.

    2. He asked me (meet)…………………… him at 7. 00.

    3. He is interested in (play)……………………………….. video games.

    4. She (be)…………………………… ill since yesterday.

    IV. Give the correct form of the word in the brackets to complete the sentences (1.0p)

    1. Many young people think that it is………….. to wear jeans. (fashion)

    2. Please phone this number for more……………….. (inform)

    V. Rewrite the following sentences using the words given. (2,0p)

    1. It’s a pity I can’t drive a car.

    I wish ……………………………………………………………………………………..

    2. “How do you go to your homevillage?”

    The teacher asked me ……………………………………………………………….

    3. “I must go to Hanoi tomorrow”

    My mother said ………………………………………………………………………..

    4. They built the house in the 19th century.

    The house ………………………………………………………………………………

    ĐÁP ÁN I. 1.0 point

    1. C 2. D 3. A 4. D

    II. 2.0 points

    1. A 2. A 3. B 4. A

    5. C 6. B 7. B 8. A

    III. 2.0 points

    1. was made 2. to meet 3. playing 4. has been

    IV. 1.0 point

    1. fashionable 2. information

    V. 2.0 points

    1. I wish I could drive a car.

    2. The teacher asked me how I went to my home village.

    3. My mother said she had to go to Hanoi the following day.

    4. The house was built in the 19th century.

    VI. 2.0 points

    1. appeared 2. popular 3. news 4. programs

    5. match 6. for 7. there 8. interactive

    Đề thi tiếng Anh 9 học kì 1 có đáp án – Đề số 4

    II. Choose the best answer among A, B, or C to complete the sentences. (2,0p)

    1. He asked her how many children………………………..

    A. did she have

    B. does she have

    C. she had

    D. she has

    2. The unit of……………. used in the USA is dollar.

    A. change

    B. money

    C. currency

    D. price

    3. We are good friends. We…………. each other for a long time.

    A. know

    B. have known

    C. knew

    D. has known

    4. Peter didn’t give you this book yesterday,……………. ?

    A. didn’t he

    B. did he

    C. didn’t Peter

    D. does he

    5. I wish I……………….. in the countryside.

    A. don’t live

    B. live

    C. didn’t live

    D. can live

    6. He has lived in the city……………. 1995.

    A. since

    B. for

    C. in D. from

    7. In Vietnam ,children must go to school at 6 years old. This is…………. education

    A. ethnic

    B. official

    C. compulsory

    D. national

    8. Let’s go out for a drink,……………… ?

    A. will you

    B. shan’t we

    C. shall we

    D. will they

    III. Supply the right forms of the verbs in the brackets. (2,0p)

    1. He told me (see)…………………… him at 7. 00.

    2. This cake (make)………………………………………. last night.

    3. He is fond of (read)……………………………….. comics.

    4. She (be)…………………………… ill since yesterday.

    IV. Give the correct form of the word in the brackets to complete the sentences (1.0p)

    1. Please phone this number for more……………….. (inform)

    2. Last weekend, we had a very…………….. trip to the countryside. (interest)

    V. Rewrite the following sentences using the words given. (2,0p)

    1. It’s a pity he can’t speak English.

    2. “What time do you go to school?”

    3. “I must finish my work tomorrow”

    4. She made a new dress last week.

    It is not too hard for us to see why (7) ……… is a TV set in almost every home today. And engineers are developing (8) ………… TV which allows communication between viewers and producers.

    ĐÁP ÁN I. 1.0 point

    1. C; 2. D; 3. D; 4. B

    II. 2.0 points

    1. C; 2. C; 3. B; 4. B;

    5. C; 6. A; 7. C; 8. C;

    III. 2.0 points

    1. to see; 2. was made; 3. reading; 4. has been;

    IV. 1.0 point

    1. information; 2. interesting

    V. 2.0 points

    1. He wishes he could speak English.

    2. The teacher asked me what time I went to school.

    3. My mother said she had to finish her work the following day.

    4. A new dress was made last week (by her).

    VI. 2. 0 points

    1. appeared; 2. popular; 3. news; 4. programs;

    5. match; 6. for; 7. there; 8. Interactive;

    Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 9 cũng như tiếng Anh lớp 6 – 7 – 8 tại group trên facebook

    --- Bài cũ hơn ---

  • 6 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Top 30 Đề Thi Tiếng Anh Lớp 7 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 5 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 9 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Cương Ôn Tập Môn Tiếng Anh Lớp 5 Học Kỳ 1
  • Bạn đang đọc nội dung bài viết Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2022 Trường Thcs Quách Xuân Kỳ trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100