Đề Xuất 5/2022 # Đề Thi Học Kì 1 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Chương Trình Mới Có Đáp Án # Top Like

Xem 18,909

Cập nhật nội dung chi tiết về Đề Thi Học Kì 1 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Chương Trình Mới Có Đáp Án mới nhất ngày 25/05/2022 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến nay, bài viết này đã thu hút được 18,909 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • 30 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm 2022
  • Unit 1 Lớp 12 Skills
  • Học Sinh Lớp 1 Và 2 Sẽ Được Làm Quen Tiếng Anh Ở Chương Trình Mới Thế Nào?
  • Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 1 Full Chương Trình Mới Thí Điểm
  • Bộ 08 Đề Thi Học Kì 1 Môn Toán Lớp 1 Năm 2022
  • 3 Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án năm 2022 – 2022

    3 Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 6 có đáp án – Đề số 1

    A. at – at

    B. from – in

    C. to – in

    D. to – from

    A. on

    B. with

    C. in

    D. for

    A. under

    B. in

    C. on

    D. next to

    A. from

    B. on

    C. behind

    D. in front of

    A. move

    B. pass

    C. have

    D. turn

    A. on – with

    B. on – on

    C. to – with

    D. to – to

    A. funny

    B. nice

    C. shy

    D. boring

    A. Wonderful

    B. easy

    C. exciting

    D. boring

    Complete the sentences with the Present simple or the Present continuous form of the verbs.

    1. They often (visit) their parents in the holidays.

    2. We (speak) French at the moment.

    3. I (watch) TV about 3 hours a day.

    4. My family usually (go) to the movies on Sunday.

    5. Look at the girl! She (ride) a horse.

    Read the following passage and answer the questions.

    Hi. I’m Mary. I have lots of friends and we learn many subjects at school. In the morning, I have lessons from seven thirty to eleven. At break time, I often play badminton with my friends or chat. In the afternoon, I often read books in the library. After dinner, I watch TV and do my homework. I usually go to bed at 10. I always get up early in the morning so I never go to school late.

    Đáp án Đề thi cuối kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh Find the word which has a different sound in the underlined part.

    1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – A; 5 – A;

    Choose the best answer (A, B, C or D).

    1 – C; 2 – A; 3 – D; 4 – B;

    5 – B; 6 – A; 7 – A; 8 – D;

    Complete the sentences with the Present simple or the Present continuous form of the verbs.

    1 – visit; 2 – are speaking; 3 – watch; 4 – goes; 5 – is riding;

    Read the following passage and answer the questions.

    1 – They finish at eleven o’clock.

    3 – No, she doesn’t.

    4 – Because she always gets up early.

    5 – They start at seven thirty.

    Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 6 mới có đáp án – Đề số 2

    I. . Choose the correct option A,B,C, or D to complete the sentences (5,0 marks). Find the word with the different bolded part (1,25 mark).

    6. My grandfather ……………………….fishing in his free time.

    A. does

    B. do

    C. goes

    D. go

    7. They are …………………………………aerobics now.

    A. play

    B. doing

    C. playing

    D. do

    8. He chúng tôi the morning.

    A. is jogging

    B. jog

    C. jogs

    D. jogging

    9. Where are you, Hoa? I’m downstairs. I chúng tôi music.

    A. to listen

    B. listen

    C. listens

    D. am listening

    10. This Saturday we …………………………. to the Art Museum.

    A. go

    B. is going

    C. are going

    D. went

    11. There are 25 boys in my class. Son is …………………….

    A. the youngest

    B. younger

    C. young

    D. the most young

    12. Lan is chúng tôi English than my sister.

    A. good

    B. better

    C. best

    D. the best

    13. Which shirt is ………………….., this one or that one?

    A. cheap

    B. the cheapest

    C. cheaper

    D. more cheap

    14. Is there a theater chúng tôi neighbourhood?

    A. in

    B. on

    C. at

    D. with

    15. chúng tôi second turning chúng tôi right.

    A. Take – in

    B. Take – on

    C. Get-in

    D. Get- on

    16. Can you chúng tôi the chúng tôi the post office?

    A. show – road

    B. show – street

    C. tell – road

    D. tell -way

    17. A chúng tôi a place where we go to buy stamps or send letters.

    A. library

    B. post office

    C. cinema

    D. school

    18. London, the capital city of England, is a chúng tôi with many old buildings, and beautiful parks.

    A. history

    B. historic

    C. largest

    D. larger

    19. People in Laos …………………………water over one another.

    A. give

    B. throw

    C. take

    D. bring

    20. On New Year’s day, children in Korea make a chúng tôi their parents or elders and wish them a long and healthy …………….

    A. bow – live

    B. friend – lives

    C. bow – lives

    D. bow – life

    21. What are the people there……………………..? They are very friendly.

    A. love

    B. liking

    C. like

    D. look

    22. We chúng tôi quiet in the library so that everyone can enjoy reading books.

    A. should

    B. shouldn’t

    C. can

    D. can’t

    23. Doraemon ……………..chubby. He ………………a round face.

    A. is – have

    B. is – has

    C. has – is

    D. have – is

    24. Snow White ……….. long black hair and her lips chúng tôi as roses.

    A. has – are

    B. has – is

    C. is – has

    D. are – has

    25. The weather is nice, so I enjoy doing ……………….activities.

    A. outdoors

    B. inside

    III. Choose the correct answer for each of the gaps to complete the text (1,25 mark).

    C. outdoor

    D. boring

    Tra Co Beach in Quang Ninh province is 9 kilometres from Mong Cai. It has the ( 26)……… and the most romantic beach in Viet Nam. Tourists can enjoy the (27)……. of white sand beaches and green sea water all year (28)………. Visitors can (29)………. enjoy the sunset or sunrise in Con Mang islet. You can visit Tra Co Communal House, Linh Khanh Pagoda, and Tra Co church. If tourists want some fresh (30)………., they can find it from fishing boats. They can take part in “Tra Co Festival” from May 30 to June 6.

    31. Nam live in a house in the country.

    32. Are there a flower garden behind the house ?

    33. There is an temple old near our house.

    . Rewrite the sentences so that its meaning stays the same ( 1,25 mark).

    34. After dinner, she do her homework.

    35. The Blue Hotel is cheaper as the Green Hotel.

    36. Nobody is taller than my sister in her class.

    My sister ……………………………………………………

    37. The garden is behind Lan’ house.

    Lan’ house ……………………………………………………

    38. The bank is not far from the post office.

    The bank ………………………………………………………

    39. There are many flowers in our garden.

    Đáp án Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 6

    Our garden……………………………………………………

    40. Ha Noi is large, Bangkok is larger and Tokyo is the largest.

    Tokyo is ……………………………………. the three cities.

    26. C

    27. A

    28. C

    29. D

    30. A

    31. live → lives

    32. Are → Is

    33. an temple old → an old temple

    34. do → does

    35. as → than

    36. My sister is the tallest in her class.

    37. Lan’s house is in front of the garden.

    38. The bank is near the post office.

    Part 11…………Ly is the leader of Geography Club. 2………….Mai is late because she went to the wrong room. chúng tôi other name for Ayres Rock is Urulu. chúng tôi would not like to visit Australia.. chúng tôi Chau is an island.. chúng tôi Chau is one of the smallest islands. Part 2: Listen to the conversation. Then fill in the missing words. : Listen to the story. Then decide if the statements are true (T) or false (F).

    39. Our garden has many flowers.

    B. PHONETICS AND USE OF ENGLISHPart 1. Choose the word with the different stress syllable. Part 2. Choose the best answer for each of the following sentences . Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (2,5ms) C. painkiller

    40. Tokyo is the largest of the three cities.

    Đề tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án – Đề số 3

    A: Excuse me. Where is the supermarket?

    B: Go to the (7) ……………. of this street. It’s on your (8) …………….

    Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

    A: And where is the (9) ………………..secondary school?

    B: It’s in Le Duan Street . Take the (10) …………………. right, and it’s on your left.

    1. A. waterfall B. historic C. fantastic D. pagoda

    Part 2: Read the passage then answer the questions.

    3. we go to buy stamps or send letters?

    4. You must remember tobring a . It’s very useful when you go into a cave because it’s very dark there.

    5. If wehad a , we wouldn’t get lost

    6. You travel alone to the mountain. Always go in group.

    9. The boat trip to Hai Phong, the northern tip of Viet Nam, was experience of my life.

    10. There is a supermarket at my neighbourhood. A B C D

    E. WRITE (2,5ms)

    Part 1: Complete the passage with the words given in the box

    My village is about 10 kilometers (1)…………….the city. It is a very beautiful and peaceful place where people grow flowers and vegetables only. It is very famous (2) ……………. its ptty roses an d beautiful landscapes. The air is quite fresh, (3)………………the smell of the roses makes people feel cool. In spring, my village looks like a carpet with plenty of colors. Tourists come to visit it so (4)………………. Nowadays, with electricity, it doesn’t take the villagers much time to (5)……………the roses. And even at night, people can walk along the path and enjoy the (6)……………smell of the flowers.

    Hoi An is one of the oldest towns in Viet Nam. It is on the lower section of the Thu Bon river. It is a very beautiful town with a lot of colorful lanterns which are hung around the town. Hoi An is famous for one- week tailoring. Customers order clothes in the morning and get them in the evening. The price is not really expensive. If you want to find the place of the old time, Hoi An is a good choice.

    7. Which town is the oldest towns in Viet Nam?

    ……………………………………………………………………………………………..

    8. Where are colorful lanterns hung?

    ……………………………………………………………………………………………..

    9. What is Hoi An famous for?

    ……………………………………………………………………………………………..

    10. Do you want to visit Hoi An?

    ……………………………………………………………………………………………..

    ………………………………………………………………………………………….? Part 2 Using the words given to complete each sentence .

    1. My home town doesn’t have any buildings and theatres.

    There……………………………………………………………………………………..

    2. My bag is better than her bag. (Rewrite using bad)

    Her bag………………………………………………………………………………………………………

    3. His parents enjoy reading newspaper.

    His parents are …………………………………………………………………………………

    4. It’s necessary to do the homework.

    Đáp án Đề tiếng Anh lớp 6 kì 1 năm 2022 A (0,25 x 10 = 2,5ms)

    You …………………………………………………………………………………..

    5. Lan is big, Lien is bigger and Hoa is the biggest.

    B (0,25 x 10 = 2,5ms)

    Hoa………………………………………….the three girls.

    C. (0,25 x 10 = 2,5ms)

    6. Please tell me some things about your school. (Rewrite using Can)

    7. Which/ tall/ building/ house ?

    .………………………………………………………………………………………………………………………………?

    8. There/ lot/ modern houses/ center/ city.

    ………………………………………………………………………………………………………………………………..

    9. It/ two kilometers/ the East/ Dak Doa town.

    PART 1:

    .………………………………………………………………………………………………………………………………..

    10. Living/ city/ interesting than/ living/ country.

    ……………………………………………………………………………………………………………………………….

    PART 1: 1. F; 2. T; 3. F; 4. F; 5. T; 6. F;

    PART 2: 1. end; 2. right; 3. lower; 4. second

    1. A; 2. C; 3. B; 4. D; 5. D; 6. D; 7. C; 8. C; 9. B; 10. C

    PART 2:

    1. from; 2. for; 3. however; 4. often; 5. water; 6. fresh;

    7. Hoi An is one of the oldest towns in Viet Nam.

    8. Colorful lanterns are hung around the town.

    9. Hoi An is famous for one- week tailoring

    10. Yes, I do./ No, I don’t..

    D. (0,25 x 10 = 2,5ms)

    1. There aren’t any buildings and theatres in my home town.

    2. Her bag is worse than my bag

    3. His parents are interested in reading newspaper.

    4. You must do the homework..

    5. Hoa is the biggest of the three girls.

    6. Can you tell me some things about your school please?

    7. Which is taller building or house?

    8. There are a lot of modern houses in the center of the city.

    9. It is two kilometers to the East of Dak Doa town

    10. Living in the city is more interesting than living in the country.

    Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 – 8 – 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 1 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Thí Điểm Năm 2022
  • Bài Ôn Tập Tiếng Anh Lớp 5 Học Kỳ 1 Dành Cho Các Bé
  • Bài Tập Tiếng Anh Lớp 5 Học Kỳ 1 Có Đáp Án
  • Bài Kiểm Tra Giữa Kì 1 Tiếng Anh Lớp 3
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 8 Unit 1: Leisure Activities
  • Bạn đang đọc nội dung bài viết Đề Thi Học Kì 1 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Chương Trình Mới Có Đáp Án trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100