Đề Xuất 5/2022 # Đề Kiểm Tra Học Kỳ I Môn Tiếng Anh Lớp 10 Số 1 # Top Like

Xem 12,375

Cập nhật nội dung chi tiết về Đề Kiểm Tra Học Kỳ I Môn Tiếng Anh Lớp 10 Số 1 mới nhất ngày 21/05/2022 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến nay, bài viết này đã thu hút được 12,375 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Đề Kiểm Tra Học Kỳ I Môn Tiếng Anh Lớp 10 Số 2
  • Các Topic Thường Gặp Trong Các Đề Thi Tiếng Anh Lớp 9
  • Đề Cương Và Bài Tập Ôn Luyện Tiếng Anh Học Kì 1 Lớp 10
  • Cách Học Tốt Môn Tiếng Anh Lớp 10
  • Kinh Nghiệm Học Tốt Môn Tiếng Anh
  • Đề kiểm tra học kỳ I môn tiếng Anh lớp 10 số 1

    Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 10 có đáp án

    Đề kiểm tra học kỳ I môn tiếng Anh lớp 10 có đáp án

    Trong bài viết này, VnDoc xin gửi bạn đề kiểm tra học kỳ I môn tiếng Anh lớp 10 đề số 1 dành cho các em học sinh tham khảo với nhiều dạng bài tập hay và hữu ích.

    10 đề luyện thi vào lớp 10 môn Tiếng AnhĐề cương ôn thi Tiếng Anh lớp 10 cả nămTổng hợp đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh các tỉnh

    Question 1: A. bulky B. complicated C. expensive D. valuable

    Question 2: A. arriving B. flying C. landing D. moving

    Question 3: A. space B. atmosphere C. distance D. area

    Question 4: A. have B. get C. take D. bring

    Question 5: A. problems B. facts C. events D. issues

    II. Choose ONE sentence that is closest in meaning with the original one.

    Question 6: The football match was canceled because it rained.

    A. We postponed the football match whether it rained or not.

    B. We planned to watch a football match because we didn’t know it would rain.

    C. Despite the rain, we watched the football match as planned.

    D. The football match was canceled because of the rain.

    Question 7: I have been learning English for seven years.

    A. I started to learn English for seven years.

    B. I started to learn English seven years ago.

    C. I have started to learn English for seven years. .

    D. I didn’t start to learn English seven years ago.

    A. contact B. interact C. transmit D. relax

    Question 9: What makes computer a miraculous device?

    A. strange B. powerful C. magical D. excellent

    A. series B. soap opera C. documentary D. Drama

    Question 11: She earned a degree in Physics with flying colors.

    A. make less severe B. keep in mind C. developed mind D. with a very high mark

    A. series B. soap opera C. documentary D. drama

    A. That’s a good idea B. I don’t agree with you

    C. I don’t think so D. I disagree with you

    Question 14: What do you usually do at 17:00 p.m?

    A. He has an English lesson. B. He usually plays football

    C. He gets up and brush his teeth B. He has breakfast and goes to school

    Tony: For three years.

    A. How long you have lived here? B. How long have you lived here?

    C. How many years you lived here? D. How far did you live here?

    A. to access B. accessing C. access D. be accessed

    A. I’m mailing B. I won’t mai C. I mail D. I am going to mail

    Question 18: We live near a special school for people who can’t hear.

    A. the dump B. the deaf C. the blind D. the sick

    A. because B. in spite of C. since D. Although

    A. what B. which C. who D. where

    A. has lived/ move B. had lived/moved C. had lived/ has lived D. lived/had moved

    III. Choose the underlined word or phrase that needs correcting.

    Question 22: They used to living in Finland, but now they live in France.

    A B C D

    Question 23: Television can make things memory because it psents information is an effective way.

    A B C D

    Question 24: I ‘ll give you a call if I ‘ll need some help tomorrow.

    A B C D

    IV. Choose the word whose primary stress is pronounced differently from that of the others.

    Question 25: A. paper B. famous C. rain D. Channel

    Question 26: A. picture B. suggest C. sunburnt D. Future

    V. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

    Question 27: A. Background B. career C. second D. Private

    Question 28: A. alternate B. interfere C. stimulate D. Satisfy

    PART B: WRITING Rewrite the following sentences with the words given in the way that the rewritten one is closest in meaning with the original one.

    Question 1: Mary saw the map. She went to the hospital.

    Question 2: A dictionary is a book. This gives you the meaning of words. (Connector “Which”)

    Question 4: They often go to Vung Tau at the weekend. (Wh-question)

    ……………………………………………………………………………

    Rewrite the following sentences with the words given in brackets in the way that the rewritten one is closest in meaning with the original one.

    Question 5: ” I’ll leave here tomorrow”, she said. (reported speech)

    …………………………………………………………………………..

    Question 6: Has somebody invited Lan to the party? (passive voice)

    ………………………………………………………………………….

    Đáp án đề kiểm tra học kỳ I môn tiếng Anh lớp 10

    PART A: MULTIPLE CHOICE (7 MARKS)

    1. C 2. C 3. A 4. B 5. C 6. D 7. B 8. B 9. C 10. C

    11. D 12. C 13. A 14. B 15. B 16. A 17. A 18. B 19. D 20. C

    21. B 22. A 23. B 24. B 25. D 26. B 27. B 28. A

    PART B: WRITING (3 MARKS) Rewrite the following sentences with the words given in the way that the rewritten one is closest in meaning with the original one.

    Question 1: Mary saw the map. She went to the hospital.

    Question 2: A dictionary is a book. This gives you the meaning of words. (Connector “Which”)

    Write the correct form of the words in brackets.

    Question 3: I think this game will be interesting. (interest)

    Question 4: They often go to Vung Tau at the weekend. (Wh-question)

    Rewrite the following sentences with the words given in brackets in the way that the rewritten one is closest in meaning with the original one.

    Question 5: “I’ll leave here tomorrow”, she said. ” (reported speech)

    Question 6: Has somebody invited Lan to the party? (passive voice)

    --- Bài cũ hơn ---

  • Gia Sư Tiếng Anh Lớp 10 Hà Nội: Giúp Hs Chắc Ngữ Pháp, Từ Vựng
  • Ôn Thi Vào Lớp 10 Ở Hà Nội: Chạy Đua Học Thêm Môn Ngoại Ngữ ​
  • Đề Tiếng Anh Vào Lớp 10 Hà Nội: Điểm 9, 10 Không Khó?
  • Vì Sao Điểm Tiếng Anh Vào Lớp 10 Ở Hà Nội Thấp Nhất?
  • Học Thêm Toán Lớp 10 Ở Hà Nội
  • Bạn đang đọc nội dung bài viết Đề Kiểm Tra Học Kỳ I Môn Tiếng Anh Lớp 10 Số 1 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100