Đề Xuất 5/2022 # Bộ Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Môn Tiếng Anh 7 Có File Nghe # Top Like

Xem 14,256

Cập nhật nội dung chi tiết về Bộ Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Môn Tiếng Anh 7 Có File Nghe mới nhất ngày 22/05/2022 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến nay, bài viết này đã thu hút được 14,256 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Các Thì Tiếng Anh Lớp 7
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1 Năm 2022
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 7: Tổng Hợp Kiến Thức Cần Biết
  • Em Học Giỏi Tiếng Anh Lớp 7 Tập 1 Pdf
  • Tải Về Em Học Giỏi Tiếng Anh Lớp 7 Sách Miễn Phí Pdf * Thư Viện Sách Hướng Dẫn
  • 2 Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án + file nghe mp3

    Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có file nghe + đáp án – Đề số 1

    Listen to people a health problem to a friend. What phrase complete each statement? Circle the correct answer.

    1. Lately, she…………… ……………………………………

    A. Easily falls asleep

    B. can’t fall asleep

    C. sleeps all night

    2. Lately, he doesn’t………………………………………

    A. Take any vitamins

    B. feel tired

    C. have any energy

    3. She gets very bad…………… ……………………

    A. Backache

    B. headache

    C. pains in his eyes.

    4. He’s getting a lot of…………………………… this year.

    A. Toothache

    B. stomachaches

    C. colds

    Listen to the three conversations. Are these statements True or False? Check (√) the correct. Choose the best answer to complete the sentences.

    1. I forgot to wear a sun hat today , so I got a .

    A. stomachache

    B. earache

    C. backache

    D. headache

    2. The institution chúng tôi many classrooms and libraries for students.

    A. is consisted

    B. has been consisted

    C. consists

    D. is consist

    A. because

    B. and

    C. so

    D. but

    4. The Imperial Academy was constructed ……..Emperor Ly Nhan Tong.

    A. within

    B. under

    C. behind

    D. above

    A. more

    B. less

    C. much

    D. fewer

    A. finds

    B. thinks

    C. says

    D. tells

    2.We’ve …………..books and clothes to the children in remote areas. DONATION

    Read the following passage and choose the correct answer to each question.

    A hobby can be almost anything that a person likes to do in his/ her free time. Hobbyists raise pets, watch birds or hunt animals. They also climb the mountains, go fishing, go skating, or go swimming. They also paint pictures, attend concerts and play musical instruments. They collect everything from books to butterflies and from shells to stamps.

    People have hobbies because these activities bring enjoyment, friendship, knowledge and relaxation. Sometimes, they can bring financial profits. Hobbies also bring interesting activities for people who have retired. People, rich or poor, old or young, sick or well, can follow a satisfying hobby regardless of their age, position, or income.

    Hobbies can help a person’s mental and physical health. Doctors have found that hobbies are useful in helping patients who suffer from physical or mental illness. Hobbies give these patients activities to do, and provide interests that pvent them from thinking about themselves.

    1. According to the passage, a hobby is what a person likes to do when

    A.she is not occupied

    B. she is at home

    C. she is at work

    D. she is busy

    2. The underlined word they in the passage refers to……….

    A. people

    B. hobbies

    C. activities

    D. profits

    3. In which paragraph does the writer mention different activities taken by hobbyists?

    A. Paragraph 1

    B. Paragraph 2

    C. Paragraph 3

    D. Paragraph 4

    4. According to doctors, hobbies are helpful to …………

    A. people who have retired

    B. people who are joyful

    C. patients’ physical and mental health

    D. patients’ interests and thinking

    Read the following passages and answer the questions below.

    The first reason why many families do volunteer work is that they feel satisfied and proud. The feeling of fulfillment comes from helping the community and other people. In addition, volunteering is a great way for families to have fun and closer. But many people say they don’t have time to volunteer because they have to work and take of their families. If that’s the case, try rethinking some of your free time as a family. You could select just one or two projects a year and make them a family tradition. For instance, your family can make and donate gift blankets for the old homeless people on holidays. Your family can also spend only one Saturday morning a month collecting rubbish in your neighborhood.

    1. How do people often feel when they volunteer?

    2. How can your family benefit from doing volunteer?

    3. Why don’t some people have time to volunteer?

    4. Is collecting rubbish in the neighborhood an example of volunteer work?

    Complete the second sentence so that it has similar meaning to the first sentence.

    1. They have offered Quang the opportunity to study abroad.

    2. The children are planting trees in the school yard.

    3. My hobby is drawing but John’s hobby is singing. (different)

    4. My sister finds arranging flowers interesting.

    Use the words given to write a paragraph around 60-80 words about your friend’s hobby.

    1. What is his/ her hobby?

    2. When did he/ she start?

    3. How does he/ she think of it?

    4. Will he/ she continue this hobby?

    ĐÁP ÁN Listen to people a health problem to a friend. What phrase complete each statement? Circle the correct answer.

    1. B 2.C 3.A 4.C

    Listen to the three conversations. Are these statements True or False? Check (√) the correct.

    1. F; 2. T; 3. T; 4. F;

    Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others

    1. A 2. B

    Choose the best answer to complete the sentences.

    1.C 2.A 3. C 4. B 5. B 6. B

    Give the correct form of the words given to complete the sentences.

    1. musical 2. donated

    Read the following passage and choose the correct answer to each question.

    1. A 2. B 3. A 4.C

    Read the following passages and answer the questions below.

    1. They feel satisfied and proud

    2. My family can have fun and closer.

    3. Because they have to work and take of their families.

    4. Yes, it is.

    Use the words given to write a story of around 50-70 words about Minh’s hobby.

    Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có file nghe & đáp án – Đề số 2

    A. Listening 1. Listen and draw line. There is an example. (1m) 2. Listen and write. There is one example (1m) SPORT CLUB

    0. Expensive Free for school children

    1. Where is it? Next to the …………………..factory

    2. Open which day? chúng tôi Tuesday

    3. Times Opens………………….. closes 10.30

    4. Club name The ………………… …. Sports Club

    5. Club phone number ……………………………………….

    A. if B. unless C. or D. so

    A. buying B. to buy C. buy D. bought

    A. should B. shouldn’t C. had to D. needn’t

    A. at B. some C. any D. no

    A. any B. lot of C. much D. many

    A. was made B. is made C. made D. makes

    A. healthy B. unhealthy C. healthful D. health

    A. how B. why C. what D. that

    A. That’s lovely B. Fifty meters long C. I don’t mind D. Up to the hill

    A. What kind is it? B. It doesn’t matter C. Remember to give it back D. I hope not

    C. READING I. Read the article about a famous woman from Kenya. Choose the best word (A, B, C or D) for each space. (2ms).

    WANGARI MAATHAI (1940-2011)

    1. A. with B. from C. into D. for

    2. A. during B. since C. after D. for

    3. A. grows B. grown C. grew D. growing

    4. A. by B. at C. on D. for

    5. A. as B. like C. of D. so

    6. A. his B. her C. its D. their

    7. A. a B. an C. the D. one

    8. A. other B. another C. each D. one

    9. A. know B. knows C. knew D. known

    10. A. many B. much C. more D. a lot

    II. Read the article about three cities and check () the sentences True (T) or False (F). (1m)

    Reykjavik in Iceland is one of the world’s healthiest cities. Its people often do activities outside, even though it’s very cold. They go hiking, and swimming outside! Also, Iceland people eat more healthy, fresh fish – it is an island, after all.

    Tehran, capital city of Iran, is not a healthy place to live. The air pollution is very bad, so people stay at home on ‘smog holidays’ – days when the air is too bad to work.

    Glasgow in Scotland has a problem with obesity. Almost 40% of people in this city are obese. Scotland is cold. Here that means people watch more TV, play more computer games, and do less exercise than in other countries. They also eat a lot of junk food.

    D. WRITING I. Rearrange the words to make meaningful sentences (1m)

    1. not / /taking / not /photos ./ like /does/ Hoa

    2. to/ easy/is/get / It /flu. / too

    3. you / cook /tell/ me/ , /Can /how /rice/ please ?/the/ to

    4. the /Temple of Literature/ built /was /1070/ in/

    II. Rewrite the following sentences(1m)

    1. My class visited Hung King’s Temple last week.

    2. Lan didn’t go to school yesterday because of her illness.

    3. I got to the airport in 30 minutes.

    4. Be careful or you’ll hurt yourself.

    ĐÁP ÁN A. Listening

    1. Listen and draw line.

    2. Listen and write.

    1.Chocolate

    2. Friday

    3. 9.15

    4. Hurley

    5. 400319

    B. The use of English

    I. 1. A 2. B 3. B 4. D

    II. 1. B 2. A 3. B 4. C 5. D 6. A 7. B 8. B 9. D 10. B

    C. Reading

    I. 1. D 2. B 3. C 4. B 5. A 6. D 7. C 8. A 9. D 10. A

    II. 1. T 2. F 3. F 4. T 5. T

    D. Writing

    I. 1. Hoa does not like taking photos.

    2. It is too easy to get flu.

    3. Can you tell me how to cook the rice ,please?

    4. The Temple of Literature was built in 1070

    II. 1. Hung King’s Temple was visited by my class last week.

    2. Lan didn’t go to school yesterday because she was ill.

    3. It took me 30 minutes to get to the airport.

    4. If you are not careful, you’ll hurt yourself.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Kiểm Tra Giữa Học Kì 2 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Chương Trình Mới
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm Học 2022
  • Tiếng Anh Lớp 7 Học Những Gì?
  • Tiếng Anh Lớp 7 Học Những Gì ?
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Có File Nghe
  • Bạn đang đọc nội dung bài viết Bộ Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Môn Tiếng Anh 7 Có File Nghe trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100