Đề Xuất 5/2022 # Bài Tập Tiếng Anh 10 Mới Unit 1, 2, 3 Năm 2022 # Top Like

Xem 13,761

Cập nhật nội dung chi tiết về Bài Tập Tiếng Anh 10 Mới Unit 1, 2, 3 Năm 2022 mới nhất ngày 18/05/2022 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến nay, bài viết này đã thu hút được 13,761 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 10 Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra 45 Phút Tiếng Anh 10 Học Kì 1 (Unit 1,2,3)
  • Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Quốc Tế Á Châu Năm Học 2014
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 1 Học Kỳ 2 Có Lời Giải Cho Bé
  • Mách Bạn 5 Sách Tiếng Anh Lớp 11 Nên Có Để Tham Khảo
  • Đề thi giữa kì 1 lớp 10 môn tiếng Anh có đáp án

    Đề thi tiếng Anh lớp 10 giữa học kì 1 có đáp án

    Đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 10 năm 2022

    Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose Question 1: Question 2: Question 3: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

    Question 4: I go home after work, I usually…….a short rest, watch TV or listen to the radio.

    A. take

    B. get

    C. give

    D. spend

    Question 5: She stays at home because she feels………

    A. strong.

    B. well.

    C. sick.

    D. fine.

    Question 6: We woke up at the midnight because the alarm clock suddenly……..

    A. shouted

    B. exploded

    C. went off

    D. stood up

    Question 7: Miss Jane……..typing the report when her boss came in.

    A. doesn’t finish

    B. hadn’t finished

    C. can’t finish

    D. didn’t finish

    Question 8: In 1660, Isaac chúng tôi Cambridge University.

    A. went

    B. has gone

    C. had gone

    D. goes

    Question 9: Lan: ” Good afternoon !” ~ Nam: “…………..”

    A. So long.

    B. Hello. How are you?

    C. Bye.

    D. Goodbye. See you later.

    Question 10: John often goes to bed early chúng tôi late.

    A. to get

    B. got

    Read the text below and choose the correct word / phrase for each space.

    C. get

    D. gets

    English is a very useful language. If we …(11)… English, we can go to any countries we like. We will not find it hard to make people understand. …(12)… we want to say. English also helps us to learn all kinds of …(13)… . Hundreds of books are written in English every day in …(14)… countries. English has also helped us to spad ideas and knowledge to all corners of the world. Therefore, the English …(15). has helped to spad better understanding and friendship among countries of the world.

    Question 11: A. want B. do C. work D. know

    Question 12: A. where B. what C. who D. when

    Question 13: A. people B. friends C. subjects D. teachers

    Put the verbs in brackets in the correct form.

    Question 14: A. a B. the C. many D. much

    Question 15: A. nation B. knowledge C. countries D. language

    Question 16: My father often (not play)…………….tennis in the morning.

    Question 17: We (watch)……………..a good film on TV last night.

    Question 18: Nam (not do)………………..homework yesterday.

    Question 19: She sometimes (buy)……………meat at this market.

    Question 20: Would you mind (buy)…………….me a newspaper?

    Question 21: Hoa and Lan have stopped (talk)…………..to each other.

    Question 22: After I (take)………………a shower, I had dinner.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions from 25 to 29.

    Question 23: Would you like (have)…………….dinner with me tonight?

    Question 24: Could you help me (buy)……………………….. me a newspaper?

    Except for a few unfortunate inpiduals, no law in this world can go against the fact that for most of us our family is an essential part of our lives. The moment you enter this cruel world, where each man is for himself, there are some near and dear ones out there who will do anything to ensure your happiness.

    We are nothing more than a vulnerable and fragile object, without someone taking care of us on our arrival in this world. Despite all the odds, your family will take care of your well-being, and try their best to provide you the greatest comforts in the world. No one out there, except your family must forgive the endless number of mistakes you may make in your life. Apart from teaching you forgive and forget lessons, they are always there for you, when you need them the most.

    Family is the only place where children study a lot after school. In school, teachers teach children about the subjects which will help them to find a good job in future. But at home, parents teach children about good habits. They are not only the elements which help the children to shape their personalities but they also ppare them a sustainable and bright future.

    A good family makes a greater society. Father, mother, children have to work in order to build a strong family. If any one of them fail, the whole family may collapse. The good name of the whole family can be ruined by a single member of the family. In order to avoid that unhappy scenario, every family member has to work hard and try their best. As a result, they will set good examples for the whole society. Families impacts very much on society and societies create countries.

    Question 25. According to the passage, which of the following is NOT true?

    A. Family is a vital part of your life.

    B. We will effortlessly be damaged without our family.

    C. Some laws in the world may oppose the functions ot family.

    D. Not everyone has a family.

    A. family creates some easily-spoilt creatures

    B. it is not the function of the family to make sure we are happy

    C. your family will be with you regardless of difficulties

    D. people can be easily forgiven by people around

    A. encouraging them to study a lot at school

    B. helping them to find a good job

    C. developing their personal traits

    D. teaching them academic subjects

    A. children

    B. good habits

    C. parents

    D. teachers

    A. saved

    B. destroyed

    C. constructed

    D. built

    Question 30. Which of the following is the best title for the passage?

    A. family and society

    Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    B. The importance of family

    C. Educational role of family

    D. The birth of fragile object

    A. share

    B.break

    C. pick up

    D. join

    A. disagree

    B. separate

    C. cooperate

    D. part

    A. strong

    B. safe

    C. hard to affect

    D. easily hurt

    A. abandoned

    B. fostered

    C. limited

    D. restricted

    A. make up

    B.go up

    C. bring up

    D. give up

    A. make

    B. borrow

    C. raise

    D. lend

    A. views

    B. jobs

    C. chores

    D. ideas

    A. conventional

    B. contemporary

    C. latest

    D. new

    A. occupation

    B. professor

    C. work

    D. unemployment

    A. keyword

    Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    B. recreation

    C. remedy

    D. technique

    A. single person

    B.ending of a marriage

    C. the situation of not marrying

    D. beginning of a marriage

    Question 42. It is important to create a daily routine so as to improve your work-life today.

    A. a situation in which two or more things are not treated the same

    B. a state that things are of equal weight or force

    C. a state that things are of importance

    D. a situation that things change frequently in amount

    A. increase

    B. lower

    C. minimise

    D. decrease

    A. harmony

    B. safety

    C. danger

    D. shelter

    A. readily

    B. eagerly

    C. reluctantly

    D. agreeably

    A. curing

    B. repairing

    C. fixing

    D. impairing

    A. mess up

    B. sort out

    C. arrange

    D. clear up

    A. disapproving

    B. crucial

    C. uncomplimentary

    D. favourable

    A. clean and undusted

    B. messy and arranged

    C. ordered and untidy

    D.messy and dirty

    A. acceptable

    B. inappropriate

    Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

    C. Reasonable

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    D. proper

    Read the text below and choose the correct word / phrase for each space

    Đáp án Đề kiểm tra tiếng Anh giữa học kì 1 lớp 10

    Put the verbs in brackets in the correct form.

    1 – A; 2 – A; 3 – C;

    4 – A; 5 – C; 6 – C; 7 – B; 8 – A; 9 – B; 10 – D;

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions from 25 to 30. Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    11 – D; 12 – B; 13 – C; 14 – C; 15 – D;

    Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    16 – Doesn’t often play; 17 – Watched; 18 – Didn’t do; 19 – Buys;

    20 – Buying; 21 – Talking; 22 – Had taken; 23 – To have; 24 – (to) buy;

    25 – C; 26 – C; 27 – C; 28 – B; 29 – B; 30 – B;

    31 – A; 32 – C; 33 – D; 34 – B; 35 – C;

    36 – A; 37 – C; 38 – A; 39 – A; 40 – C;

    41 – D; 42 – A; 43 – A; 44 – C; 45 – C;

    46 – D; 47 – A; 48 – D; 49 – D; 50 – B;

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 9 Có File Nghe
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7 Trường Thcs Đông Bình, Vĩnh Long Năm 2022
  • 40 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Văn
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 8 Có File Nghe Và Đáp Án
  • Bạn đang đọc nội dung bài viết Bài Tập Tiếng Anh 10 Mới Unit 1, 2, 3 Năm 2022 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100