Đề Xuất 5/2022 # 20 Đề Thi Học Kì 2 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án # Top Like

Xem 17,028

Cập nhật nội dung chi tiết về 20 Đề Thi Học Kì 2 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án mới nhất ngày 18/05/2022 trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến nay, bài viết này đã thu hút được 17,028 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Tất Cả Công Thức Tiếng Anh Lớp 10
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kỳ Ii Môn Tiếng Anh Lớp 10 Thpt Chu Văn An
  • Tóm Tắt Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 10
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 học kì 2 năm 2022 – 2022

    Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 2 có đáp án

    I. Choose the best answer

    1. Let’s go to swim, ………………….?.

    a. will we b. shall we

    c. do you

    d. are you

    2. It was Jone chúng tôi given a lot of nice psents on his birthday .

    a. who

    b. which

    c. he

    d. whose

    3. What do you often do …………. your free time ?

    a. in

    b. of

    c. on

    d. at

    4. Another hobby of ……………… is reading detective books .

    a. him

    b. his

    c. he

    d. he’s

    5. Unless you studied hard, you ………………. the exam.

    a. failed

    b. will fail

    c. had failed

    d. would fail

    6. The Asian games are occasion when strength and sports …………….. are tested.

    a. exercises

    b. practices

    c. events

    d. skills

    7. Tom tell me about the meeting chúng tôi attended yesterday.

    a. which/it/that

    b.who/that/which

    c. that/where/-

    d. which/that/-

    8. The problem ………….. never occurred.

    a. I had expected it

    b. whom I had expected

    c. that I had expected it

    d. I had expected

    9. My …………… for my mother is infinite.

    a. admire

    b.admirer

    c. admiration

    d. admirable

    a. Yes, I wouldn’t

    b. No, I wouldn’t

    c. Oh, sorry

    d. You may not

    11. ……………… is not a team sport.

    a. Judo

    b. Baseball

    c. Football

    d. volleyball

    12. Teenagers have a ………. to imitate their idols, and collect their pictures as a hobby.

    a. way

    b. trend

    c. path

    d. show

    13. They …………….. finish the plan tomorrow because it needs to be repaired.

    a. wasn’t able to

    b. couldn’t

    c. will not be able to

    d. aren’t able to

    a. to be injured

    b. to have been injured

    c. are injured

    d. were injured

    a. calendar

    b. dictionary

    c. exercise book

    d. notebook

    16. The old man is working in this factory. I borrowed his bicycle yesterday.

    a. The old man is working in this factory which I borrowed his bicycle yesterday.

    b. The old man whom is working in this factory I borrowed his bicycle yesterday.

    c. The old man whom I borrowed his bicycle yesterday is working in this factory.

    d. The old man whose bicycle I borrowed yesterday is working in this factory

    II. Rewrite these sentences as the given words in brackets:

    1. A knuckle is a joint that connects a finger to the rest of the hand ( rút gọn ĐTQH)

    2. They are building a bridge in my hometown at the psent. ( use cleft sentence )

    3. My friend has decided to buy a motorbike. His car was stolen last week. ( dùng ĐTQH)

    4. He didn’t take an umbrella so he got wet.

    5. They have been building their house for 5 days.

    6. They said that they will never come back home late at night. (chuyển sang bị động)

    III. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest IV. Find the mistake in each sentence

    2. Summer is (A) the time of the year (B) which (C) the weather is the hottest (D).

    V. Read the following passage and choose the best answer

    Stamp collecting is the collecting of postage stamps and related objects, such as overs (envelopes or packages with stamps on them). It is one of the world’s most popular hobbies, with estimates of the number of collectors ranging up to 20 million in the United States alone.

    Many casual collectors enjoy accumulating stamps without worrying about the tiny details, but the creation of a large or comphensive collection generally requires some philatelic knowledge. This is especially important for those who intend to spend large amounts for stamps.

    Stamps collectors are an important source of revenue for some small countries who create limited runs of elaborate stamps designed mainly to be bought by stamps collectors. The stamps produced by these countries far exceed the postal needs of the countries.

    Some collectors, observing the generally rising prices of rare stamps, have taken to Philatelic Investment. Rare stamps are among the most portable of tangible investments, and are easy to store. They offer an attractive alternative to art, other collectible investments, and pcious metals

    A. 30 million

    B. 20 million

    C. 10 million

    D. 15 million

    A. many casual collectors enjoy B. some small countries

    C. those who intend to spend large amounts for stamps

    D. the postal needs of the countries

    3. Why have some collectors taken to Philatelic Investments?

    A. Because they have observed the generally rising prices of stamps.

    B. Because they have observed the generally rising prices of rare stamps.

    C. Because they have observed the generally low prices of stamps.

    D. Because they haven’t observed the generally rising prices of stamps.

    A. Stamps collectors

    B. Small countries

    C. Rare stamps

    D. The prices of rare stamps

    5. Which of the following is NOT true about rare stamps?

    A. They are among the most portable of tangible investments.

    B. They are easy to store.

    C. They are an important source of revenue.

    D. They offer an attractive alternative to art.

    PART 1: Read the passage about tourism in Wales and circle the best option (A, B, C, or D) to fill in each numbered blank. (1 point)

    Barceloma, the second largest city in Spain, is one of the most (1)………….tourist destinations in Europe. It is known for its sunshine, architecture, and lively streets. The City Council plans to transform Barcelona into a smart city, by having technology reach every neighbourhood, balancing sustainable urban and economic development and improving its inhabitants’ ………..(2). One of the great achievements is the transformation of the 200-hectare Poblenou industrial area into the [email protected] District, also known as the innovation District. This is considered the most important project of……………..(3) transformation in Barcelona in recent years, and one of the most ambitious in Europe, with more than 200 million Euros invested in the infrastructure ……..(4). The project was launched in 2000 and is still ongoing. As of December 2011, an estimated 4,500 new companies had moved to the district since 2000, an average of 545 per year. The ……….(5) in [email protected] has grown 22,8% from 73,464 inhabitants in 2001 to over 90,000.

    1. A. ambitious B. dangerous C. popular D. various

    2. A. quantity of life B. quality of life C. equality of life D. skill of life

    3. A. rural B. urban C. agricultural D. industrial

    4. A. chance B. opportunity C. currency D. plan

    5. A. popular B. popularity C. population D. populace

    PART 2: Read the passage about UNESCO and circle the correct option (A, B, C, or D) to answer each of the given questions. (1 point)

    In 1959, the government of Egypt was working on a plan to build a dam on the River Nile. It was called the Aswan Dam, and it was intended to generate electricity and allow the river water to be used for agriculture. There was one big problem with the plan, though. The dam would flood a nearby valley that contained ancient Egyptian treasures, including two enormous stone temples.

    It can be difficult for governments to choose culture and history over economics. However, if countries always made decisions like this, the majority of the world’s ancient sites would end up being destroyed. Luckily, UNESCO stepped in. They formed a committee that tried to convince Egypt to protect its ancient treasures. With support from many countries, they were finally successful. The huge temples were carefully removed from their original site and moved to a safe location so that the dam could be built.

    After their success in saving the temples in Egypt, UNESCO went on to save more sites around the world. They protected lagoons in Venice, ruins in Pakistan, and temples in Indonesia. With industrialisation changing the world rapidly, there were many sites that needed to be saved. Eventually, UNESCO formed the World Heritage Organisation to protect important natural and historic sites wherever it was necessary.

    By now, the World Heritage Organisation has protected hundreds of sites ranging from beautiful natural islands to buildings in large cities and ancient ruins. If you’re able to visit any of the many protected sites, you’ll agree it was worth it.

    6. What is the best title for the passage?

    A. UNESCO

    B. UNESCO to succeed

    C. UNESCO to develop

    D. UNESCO to rescue

    A. culture

    B. decision

    C. country

    D. economics

    8. What is meant by the first sentence of the second paragraph?

    A. Most governments pfer to sell their treasures.

    B. Money sometimes seems more important than all other things.

    C. Governments are never able to consider two things at once.

    D. Governments usually don’t know anything about their culture.

    9. Why did UNESCO get involved in Egypt?

    A. Egypt was planning to build a dam that would harm ancient temples.

    B. Egypt was planning to build a valley for agriculture and electricity.

    C. Egypt was planning to create a dam right on top of an ancient temple.

    D. When the dam flooded a valley, several treasures were discovered.

    10. Why is the World Heritage Organisation more important now than it would have been 200 years ago?

    A. Countries didn’t cooperate in the past.

    B. Cities were smaller back then.

    C. There were not as many interesting sites 200 years ago.

    D. Modern business and production are changing the world.

    PART 3. Vocabulary and grammar ( 1,5 point)

    Circle the correct answer A, B, C or D to complete each of the following sentences (6 sentences) (1,5 points)

    A. do I

    C. has it

    B. don’t I

    D. hasn’t it

    A. have been ppared

    C. having ppared

    B. has been pparing

    D. having been ppared

    A. having been

    B. being

    C. to have

    D. having

    14. There are many ways for us to reduce out chúng tôi order to save our environment.

    A. deforestation B. extinction C. carbon footprint D. persity

    15. Many species are threatened with chúng tôi to deforestation and loss of habitat.

    A. emission B. energy C. catastrophe D. extinction

    16. Sulphur dioxide is one of several ………… that are released into the atmosphere by coal – fired power stations.

    A. polluting B. polluted C. pollutants D. pollution

    PART 4: Complete the new sentence so that it means the same as the given one using NO MORE THAN FIVE WORDS. (1 point)

    17. The teacher said to Karen, “Please stand up.”

    18. I’m sure you’ll be amused by the latest Bond film.

    19.You had saved the lives of hundreds of wild animals. Thank you for that.

    20.They had hunted and killed many wild animals. Later they regretted what they had done.

    PART 5: Write an essay of 180-words about topic from Unit 6 to Unit 10 (……………….. (1 point)

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu từ 1 đến 2: Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu từ 3 đến 7

    Sometimes forest fires have caused serious damage to both private and public property. They destroy many houses and cause deaths, particularly when they have reached villages which are close to the forests. It is more dangerous if a destructive fire burns away plants and trees that pvent erosion. If heavy rains occur after such a fire, landslides, ash flows, and flash floods can occur. This can result in property damage in the immediate fire area, and can affect the water quality of streams, rivers and lakes. Wind sometimes makes contributions to forest fires. In southern California, under the

    influence of Santa Ana winds, fires could move at tremendous speeds, up to 40 miles (60 km) in a single day, consuming up to 1,000 acres (4 km2) per hour.

    A. even cause deaths B. cannot cause deaths

    C. are not related to wind D. do no harm to land

    A. are not as dangerous as we think B. can cause erosion

    C. cannot cause damage to property D. are not close to any village

    Câu 5: Which sentence is not true?

    A. Plants and trees can pvent erosion.

    B. Floods never occur after a forest fire.

    C. California has ever experienced a big forest fire.

    D. There are some villages which are next to forests.

    Câu 6: What is the main idea of the text?

    A. Houses, deaths and forest fires B. Landslides and forest fires

    C. Fires inSouthern California D. Forest fire destruction

    A. Wind B. Water purity C. Nothing D. Water pollution

    Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng với nghĩa của câu ban đầu từ câu 8 đến 10:

    Câu 8: The students are happy. They won the poetry contest.

    A. The students won the poetry contest are happy.

    B. The students which won the poetry contest are happy.

    C. The students who won the poetry contest are happy.

    D. The students who won the poetry contest they are happy.

    Câu 9: We cut down many forests. The earth becomes hot.

    A. The more we cut down forests, the earth becomes hotter.

    B. The more forests we cut down, the hotter the earth becomes.

    C. The more we cut down forests, the hotter the earth becomes.

    D. The more forests we cut down, the earth becomes hotter

    Câu 10: Ken doesn’t smoke, and I don’t either.

    A. Ken doesn’t smoke, and neither doI.

    B. Ken doesn’t smoke, and nor do

    C. A & B are correct.

    D. Neither A nor B is correct

    Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại 11 đến 12:

    Câu 11: A. Condition B. Pollutant C. Survival D. Animal

    Câu 12: A. Environment B. Advantage C. Potential D. Restaurant

    Xác định từ/cụm từ có gạch dưới (ứng với A hoặc B, C, D) cần phải sửa để những câu sau trở thành chính xác từ 13 đến 16:

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A. Geothermal B. Nuclear power C. Solar energy D. Fossil fuel

    Câu 18: The number of competitors who take part in the Olympic Games increases every year.

    A. join B. happen C. take place D. accept

    A. taken place B. held C. happened D. hold

    A. Þ B. who C. which D. when

    A. are B. was C. were D. is

    A. talked, came B. talked, was coming

    C. was talking, was coming D. was talking, came

    A. were B. has C. was D. have

    A. with-to B. of-to C. Þ – for D. with – for

    A. whom B. her C. who D. that

    A. where B. in that C. which D. in where that

    A. constellation B. star C. comet D. planet

    A. to be excited B. being exciting C. to excite D. being excited

    A. had already left B. already left C. is already leaving D. has already left

    A. Both Tom and Ann B. All of Tom and Ann

    C. Neither Tom nor Ann D. Either Tom or Ann

    Câu 31: What I like about you is your enthusiasm for work.

    A. desire B. appciation C. concentration D. eagerness

    Câu 32: Vietnamhas established many national parks to protect wildlife.

    A. found B. maintained C. set up D. pserved

    A. in which B. in where C. which D. where

    Chọn câu trả lời đúng nhất từ những từ gợi ý sau từ 34 đến 35:

    Câu 34: reading / help / widen my knowledge / relax / my free time

    A. It is reading that helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    B. Reading that helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    C. It is reading helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    D. Reading it helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    Câu 35: we / plant trees / protect forests /cut

    A. We need to plant trees and protect forests from being cut.

    B. We plant trees and protecting forests from being cut.

    C. We should plant trees and protecting forests cutting.

    D. We need planting trees and protect forests cutting.

    Câu 36: A. Of B. In C. On D. Beyond

    Câu 37: A. For B. To C. Þ D. At

    Câu 38: A. Whom B. Whose C. Who D. Which

    Câu 39: A. Which B. Whom C. That D. Whose

    Câu 40: A. Postmen B. Writers C. Receivers D. Getters

    ĐÁP ÁN

    1B 2C 3A 4B 5B 6D 7D 8C 9B 10C

    11D 12D 13B 14C 15C 16C 17D 18A 19B 20B

    21A 22D 23B 24A 25A 26A 27D 28D 29A 30A

    31D 32C 33C 34A 35A 36B 37B 38C 39D 40C

    I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the others. (1 pt) II. Choose the best answer by circling A, B, C or D to complete the sentences. (2.5 pts)

    1. Tan Yen No2 high school has a spacious and beautiful school yard .

    A. large B. cramped C. small D. narrow

    A. doesn’t she B. didn’t she C. wasn’t she D. didn’t Hoa

    A. polluted B. plentiful C. unlimited D. extinct

    A. which B. who C. Ø D. A&C

    A. dangerous B. nice C. aquatic D. new

    A. alternative B. expensive C. cheap D. limited

    A. who B. that C. whose D. where

    A. who B. whom C. which D. whose

    A. Good luck! B. Be careful. C. Congratulations. D. Good bye.

    A. on B. at C. in D. with

    IV. Read the passage carefully and then answer the given questions. (2 pts)

    The 2010 Asian Games was a multi-sport event celebrated in Guangzhou, China from November 12 to 27, 2010. Guangzhou was the second Chinese city to host the Games, after Beijing in 1990. A total of 9,704 athletes from 45 National Olympic Committees competed in 476 events from 42 sports and disciplines, making it the largest event in the history of the Games. The opening and closing ceremonies were held along the Pearl River in Haixinsha Island, and was the first time in history that the opening ceremony for a major sports event was not held inside a stadium. The final medal tally was led by China, followed by South Korea and third place Japan. China set a new Games record with 199 gold medals. Three World and 103 Asian records were broken.

    1. When was the 2010 Asian Games celebrated

    2. How many athletes took part in the Games

    3. Was Beijing the first Chinese city to host the Games

    4. Did South Korea win the most medals

    V. Rewrite the following sentences so that the second sentence means the same as the first one. (2 pts)

    1. Loi is my close friend. He got the first prize in Bac Giang’s mathematics exam for gifted students.

    2. The picture was beautiful. She was looking at it.

    3. People say that Lan is a very intelligent girl.

    4. The girl received a special gift from her boyfriend.

    VI. Writing (1 pt): Write about your collection (about 50 – 60 words), real or imaginary, following these guidelines.

    – Name of your collection

    – How you collect them

    – How you keep them

    – When you started your collection

    – How you classify them

    – Why you collect them

    ĐÁP ÁN

    – Your plan for the future

    I. (0.25 pt each correct answer)

    1. D. Launched 2. C. Answer 3. C. Sports 4. A. Admire

    II. (0.25 pt each correct answer)

    1. A. large

    2. B. didn’t she

    3. D. extinct

    4. D. A&C

    5. C. aquatic

    6. A. alternative

    7. B. that

    8. D. whose

    9. A. Good luck!

    10. C. in

    III. (0.25 pt each correct answer)

    1. to fly 4. was

    2. built 5. couldn’t/ could not

    3. waiting 6. was made

    IV. (0.5 pt each correct answer)

    1. (It was celebrated) from November 12 to 27, 2010.

    2. 9,704 athletes (took part in the Games).

    3. Yes, it was.

    4. No, it didn’t.

    V. (0.5 pt each correct answer)

    1. Loi, who got the first prize in Bac Giang’s mathematics exam for gifted students, is my close friend.

    2. The picture at which she was looking was wonderful.

    3. Lan is said to be a very intelligent girl.

    4. It was the girl that received a special gift from her boyfriend.

    VI.

    1. Nội dung: (0,5 pt)

    2. Ngôn ngữ, trình bày: (0,5 pt)

    – Đúng ngữ pháp, từ vựng phù hợp phong phú. – Có sáng tạo, viết sạch sẽ, có ý tưởng tuy vẫn còn một số lỗi sai ngữ pháp.

    3. Trừ điểm:

    – 04 lỗi từ vựng, chính tả,..: trừ 0,25

    – 02 lỗi ngữ pháp, cấu trúc: trừ 0,25

    Còn tiếp … * Bạn đọc nhấp “Tải về” để download bản pdf bộ 20 đề kiểm tra tiếng Anh học kì 2 lớp 11 năm trước ở các tỉnh thành.

    – Viết ít hơn số từ quy định: trừ 0,25

    --- Bài cũ hơn ---

  • Ebook Tổng Hợp Trọn Bộ Ngữ Pháp Tiếng Anh Cho Người Mất Gốc
  • Cấu Trúc Và Cách Dùng Thì Hiện Tại Đơn (The Simple Present)
  • Tự Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Bài 3: Động Từ Trong Thì Hiện Tại Đơn
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Trẻ Em Thì Quá Khứ Đơn
  • Tự Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Bài 2: Cấu Trúc Thì Hiện Tại Đơn
  • Bạn đang đọc nội dung bài viết 20 Đề Thi Học Kì 2 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100