Đề Xuất 3/2023 # 100 Bài Hát Dễ Nghe Để Học Tiếng Anh Qua Bài Hát # Top 7 Like | Maytinhlongthanh.com

Đề Xuất 3/2023 # 100 Bài Hát Dễ Nghe Để Học Tiếng Anh Qua Bài Hát # Top 7 Like

Cập nhật nội dung chi tiết về 100 Bài Hát Dễ Nghe Để Học Tiếng Anh Qua Bài Hát mới nhất trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Có rất nhiều bạn muốn học tiếng Anh qua bài hát nhưng thường đặt ra câu hỏi: Những bài hát tiếng Anh hay nhất có thể tìm thấy ở đâu? Liệu có nguồn nào tổng hợp không? Hiểu được điều đó, VOCA sẽ tặng bạn Ebook mà VOCA đã tổng hợp bao gồm 100 bài hát tiếng Anh hay nhất (Lời dịch + Video) để cả thế giới âm nhạc cho “người mới nhập môn” nằm trong bàn tay bạn.

100 bài hát tiếng Anh hay nhất chọn lọc, hay nhất mọi thời đại. Nguồn ảnh: VOCA

I. LÝ DO NÊN HỌC TIẾNG ANH QUA BÀI HÁT Việc học tiếng Anh qua bài hát giúp bạn tăng khả năng nghe, nói và học được nhiều từ, cụm từ mới. Những từ vựng này hầu hết đều rất thông dụng trong cuộc sống hàng ngày. Tất nhiên, những phương pháp khác vẫn có thể cho bạn điều đó. Nhưng đa số mọi người sẽ chọn âm nhạc vì nó mang lại cho chúng ta niềm cảm hứng vô tận và các khung bậc cảm xúc đa dạng khác nhau. Vì vậy, VOCA đã tổng hợp những bài hát hay nhất mà vẫn đảm bảo chậm, rõ lời để các bạn có một nguồn tài liệu uy tín tham khảo nha!

II. HỌC TIẾNG ANH QUA BÀI HÁT SAO CHO HIỆU QUẢ

Để có thể học tiếng Anh qua bài hát một cách hiệu quả nhất, bước đầu tiên các bạn hãy cứ nghe nhạc mà chưa cần xem lời bài hát, chưa cần cố để hiểu hết lời bài hát, việc nghe nhạc như vậy sẽ giúp các bạn làm quen với bài hát một cách tự nhiên nhất, không áp lực và hoàn toàn như đang thư giãn vậy đó!

Sau khi nghe nhạc nhiều lần, hãy thử tải lời bài hát về và hát theo. Trước khi nhìn lời bài hát, các bạn phải chắc chắn đãn nghe bài hát này nhiều lần và bắt chước theo, chắc hẳn có những chỗ trong bài hát bạn đã thử đoán xem đó là từ gì. Xem lời bài hát (lyrics) sẽ giúp bạn giải đáp những thắc mắc trước đó và tự đánh giá được lỗi sai của mình.

Tiếp theo là hãy thử nghe lại ca khúc một cách chậm rãi và từng câu, sau đó thử tự viết lại lời bài hát và kiểm tra kết quả so với lời chuẩn. Đây là một bài kiểm tra thú vị chắc chắn sẽ khiến bạn vô cùng hào hứng.

Cuối cùng là hãy nghe những bài hát mà các em thực sự yêu thích, bởi chỉ có những bài hát đó mới có thể giúp bạn ngân nga cả ngày mà vẫn thấy không thể dừng lại được thôi.

100 BÀI HÁT TIẾNG ANH HAY NHẤT MỌI THỜI ĐẠI

100 bài hát tiếng Anh hay nhất

Nếu bạn muốn học tiếng Anh qua bài hát một cách hiệu quả và bài bản, hãy tìm hiểu và học theo phương pháp của VOCA Music.

VOCA Music áp dụng một qui trình học bài hát bài bản sẽ giúp bạn học các từ vựng quan trọng trong bài hát một cách nhanh chóng, rèn luyện kỹ năng Nghe, cải thiện cách phát âm theo chuẩn người bản ngữ, và sử dụng thành thạo các cấu trúc câu chọn lọc trong bài hát vào giao tiếp.

VOCA Music: giải pháp học tiếng Anh giao tiếp qua Âm nhạc đầu tiên tại Việt Nam.

Các bạn cũng có thể cài đặt Ứng dụng VOCA Music cho Smartphone của mình để học tiện lợi hơn:

– Ứng dụng VOCA Music cho Smartphone chạy Android

Tiếng Anh là một trong những ngôn ngữ có khả năng kỳ diệu, tuy nhiên muốn chinh phục bạn ấy thì không phải chỉ ngày 1 ngày 2 mà phải là 1 lộ trình, kế hoạch rõ ràng, chi tiết, và đương nhiên bạn cần có những phương pháp học đúng để hỗ trợ bạn có được hiệu quả học tốt nhất. Thay mặt VOCA gửi tặng bạn ebook ‘ The Mastery Of English Skills’ – cuốn sách sẽ giúp bạn:

– Hiểu rõ cách học 1 ngôn ngữ bất kỳ – hướng dẫn cho bạn cách lên mục tiêu, lộ trình và kế hoạch học tập – các phương pháp, website uy tín giúp bạn có thể cải thiện khả năng tiếng Anh nhanh chóng, hiệu quả.

The Mastery of English Skills (Ebook hướng dẫn lộ trình học tiếng Anh toàn diện 4 kỹ năng). Nguồn: VOCA

VOCA.VN: NỀN TẢNG HỌC TIẾNG ANH THÔNG MINH

Địa chỉ: NP Tower, 232/17 đường Võ Thị Sáu, Phường 17, Quận 3, Hồ Chí Minh, Việt Nam

Học Tiếng Anh Qua Bài Hát: Top 100 Bài Hát Hay Nhất

Yoooo, xin chào mọi người… 🙂

Là Thuỷ đây!

Nếu bạn đang tìm kiếm các bài hát tiếng Anh hay để cảm thấy “hứng thú” với việc học tiếng Anh qua bài hát thì bạn đã đến đúng nơi rồi đấy.

Thuỷ đã tìm kiếm và tổng hợp lại danh sách 100 bài hát tiếng Anh được nhiều người yêu thích nhất. (Từ nhạc kinh điển cho đến nhạc hiện đại).

3 Bước Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Hiệu Quả

Không phải cứ nghe là hát theo được!

Bạn có đồng ý ko?

Thật ra, để mau thuộc, hát đúng và hát hay, cần một số nguyên tắc và đặc biệt là bạn cần luyện tập theo các nguyên tắc đó để nó trở thành thói quen.

Những Bài Hát Tiếng Anh Hay Nhất (Mới Nhất)

Những Bài Hát Tiếng Anh Bất Hủ (Vượt Thời Gian)

Những Bài Bát Tiếng Anh Hay Nhất TikTok của Thuỷ

TikTok là trang mạng xã hội mới nổi, nhưng lượng người dùng lại cực kỳ lớn vì tính vui nhộn hài hước của nó. Thuỷ cũng có hơn 500.000 follower trên Tiktok. Bạn hãy follow và thả tim cho Thuỷ nha <3

Những Bài Hát Tiếng Anh Hay Nhất Mọi Thời Đại

Những Bài Hát Tiếng Anh Hay Nhất Về Tình Yêu

49 Lời Bài Hát Tiếng Anh Ý Nghĩa Nhất (Chọn Lọc)

Những Bài Hát Tiếng Anh Hay Nhất Mọi Thời Đại

Thuỷ hi vọng bạn sẽ yêu thích tiếng Anh hơn thông qua những bài nhạc tiếng Anh cực hay này 🙂

Tại Sao Nghe Nhạc Tiếng Anh Giúp Bạn Học Tốt Hơn?

Âm nhạc tạo nên những cảm xúc tích cực, giúp bạn vui tươi, hào hứng, phấn chấn…có phải bạn nghe 1 bài hát lúc nào cũng dễ thuộc hơn là học bài từ sách giáo khoa không? 😀 Đây là tác dụng kỳ diệu của âm nhạc đó!

Một bài hát hay, bạn sẽ nghe đi nghe lại 1.000 lần, có đúng không? 😀 Và lặp lại chính là nguyên tắc tối quan trọng trong việc học tiếng Anh. Trong khi nghe, bạn cứ lẩm nhẩm theo, đây là cách luyện tập hoàn toàn tự nhiên và vô cùng hiệu quả đấy ^^

Học Tiếng Anh Qua Bài Hát Có Lời Dịch với Ms Thuỷ

Nhiều bài hát tiếng Anh Thuỷ đã hướng dẫn trên KÊNH YOUTUBE KISS ENGLISH, nhớ SUBSCRIBE kênh Youtube KISS English để nhận được những Video mới nhất.

Luyện Nghe Tiếng Anh Qua Bài Hát

Bé Học Tiếng Anh Qua Bài Hát

Các bài hát tiếng Anh trẻ em chính là nguồn học tiếng Anh cực kỳ hay cho các con. Khi cho bé học tiếng Anh qua bài hát hằng ngày sẽ vừa giúp con chơi lại giúp con tiếp cận với tiếng Anh một cách tự nhiên nhất.

Chính vì vậy, trong bài viết này KISS English sẽ chia sẻ đến các ba mẹ TỔNG HỢP 10 BÀI HÁT TIẾNG ANH TRẺ EM EM CÓ PHỤ ĐỀ HAY NHẤT! sẽ giúp các con vừa học hát rất vui vẻ mà kết hợp học từ vựng, câu tiếng anh dễ dàng.

(Bonus 1) Bài Hát Tiếng Anh Cho Bé

Các bậc phụ huynh có thể giúp bé nhà mình học tiếng Anh thông qua các bài hát, trẻ em rất nhạy cảm với âm nhạc, nên nếu biết cách chọn bài hát phù hợp, chắc chắn bé sẽ không chỉ yêu tiếng Anh mà còn tiếp thu rất nhanh.

Hãy học tiếng Anh bằng niềm vui, niềm yêu thích của mình. Hãy tìm ra 1 lý do đủ lớn để “làm bạn” với tiếng Anh. Hãy biến tiếng Anh thành sở thích của mình. Bạn sẽ giỏi tiếng Anh nhanh chóng.

? Học Tiếng Anh Qua Bài Hát: Top 100 Hay Nhất

#1: That Girl – Olly Murs

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

That 

Girl

There’s a girl but I let her get awayIt’s all my fault ’cause pride got in the wayAnd I’d be lying if I said I was okAbout that girl the one I let get away

I keep saying noThis can’t be the way we’re supposed to beI keep saying noThere’s gotta be a way to get you close to meNow I know you gotta

Speak up if you want somebodyCan’t let him get away, oh noYou don’t wanna end up sorryThe way that I’m feeling everydayNo no no noThere’s no hope for the broken heartNo no no noThere’s no hope for the broken

There’s a girl but I let her get awayIt’s my fault ’cause I said I needed spaceI’ve been torturing myself night and dayAbout that girl, the one I let get awayI keep saying noThis can’t be the way we’re supposed to beI keep saying noThere’s gotta be a way to get youThere’s gotta be a wayTo get you close to meYou gotta

Speak up if you want somebodyCan’t let him get away, oh noYou don’t wanna end up sorryThe way that I’m feeling everydayNo no no noThere’s no hope for the broken heartNo no no noThere’s no hope for the broken

No home for meNo home ’cause I’m brokenNo room to breatheAnd I got no one to blameNo home for meNo home ’cause I’m brokenAbout that girlThe one I let get away

So you better speak up if you want somebodyCan’t let him get away oh no noYou don’t wanna end up sorryThe way that I’m feeling everydayDon’t you knowNo no no noThere’s no hope for the broken heartDon’t you knowNo no no noThere’s no hope for the brokenYou don’t wanna lose at loveIt’s only gonna hurt too muchI’m telling youYou don’t wanna lose at loveIt’s only gonna hurt too muchYou don’t wanna lose at love‘Cause there’s no hope for the broken heartAbout that girlThe one I let get away

#2: Senorita – Shawn Mendes

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Senorita

I love it when you call me señoritaI wish I could pretend I didn’t need yaBut every touch is ooh la la laIt’s true, la la laOoh, I should be runningOoh, you keep me coming for you

Land in MiamiThe air was hot from summer rainSweat dripping off meBefore I even knew her name, la la laIt felt like ooh la la laYeah noSapphire moonlightWe danced for hours in the sandTequila sunriseHer body fit right in my hands, la la laIt felt like ooh la la la, yeah

I love it when you call me señoritaI wish I could pretend I didn’t need youBut every touch is ooh la la laIt’s true, la la laOoh, I should be runningOoh, you know I love it when you call me señoritaI wish it wasn’t so damn hard to leave youBut every touch is ooh la la laIt’s true, la la laOoh, I should be runningOoh, you keep me coming for ya

Locked in the hotelThere’s just some things that never changeYou say we’re just friendsBut friends don’t know the way you taste, la la la‘Cause you know it’s been a long time comingDon’t you let me fall

Ooh, when your lips undress meHooked on your tongueOoh love, your kiss is deadlyDon’t stop

I love it when you call me señoritaI wish I could pretend I didn’t need youBut every touch is ooh la la laIt’s true, la la laOoh, I should be runningOoh, you know I love it when you call me señoritaI wish it wasn’t so damn hard to leave yaBut every touch is ooh la la laIt’s true, la la laOoh, I should be runningOoh, you keep me coming for you

All along I’ve been coming for youAnd I hope it meant something to youCall my name, I’ll be coming for youComing for you, coming for you, coming for you

For you (ooh, she loves it when I come)For you

Ooh, I should be runningOoh, you keep me coming for you

Nguồn tin: LyricFind

Nhạc sĩ: Ali Tamposi / Andrw Watt / Benny Blanco / Camila Cabello / Charlotte Aitchison / Jack Patterson / Magnus Hoiberg / Shawn Mendes

Lời bài hát Señorita © Sony/ATV Music Publishing LLC

#3: I Love You 3000

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

That 

Girl

There’s a girl but I let her get awayIt’s all my fault ’cause pride got in the wayAnd I’d be lying if I said I was okAbout that girl the one I let get away

I keep saying noThis can’t be the way we’re supposed to beI keep saying noThere’s gotta be a way to get you close to meNow I know you gotta

Speak up if you want somebodyCan’t let him get away, oh noYou don’t wanna end up sorryThe way that I’m feeling everydayNo no no noThere’s no hope for the broken heartNo no no noThere’s no hope for the broken

There’s a girl but I let her get awayIt’s my fault ’cause I said I needed spaceI’ve been torturing myself night and dayAbout that girl, the one I let get awayI keep saying noThis can’t be the way we’re supposed to beI keep saying noThere’s gotta be a way to get youThere’s gotta be a wayTo get you close to meYou gotta

Speak up if you want somebodyCan’t let him get away, oh noYou don’t wanna end up sorryThe way that I’m feeling everydayNo no no noThere’s no hope for the broken heartNo no no noThere’s no hope for the broken

No home for meNo home ’cause I’m brokenNo room to breatheAnd I got no one to blameNo home for meNo home ’cause I’m brokenAbout that girlThe one I let get away

So you better speak up if you want somebodyCan’t let him get away oh no noYou don’t wanna end up sorryThe way that I’m feeling everydayDon’t you knowNo no no noThere’s no hope for the broken heartDon’t you knowNo no no noThere’s no hope for the brokenYou don’t wanna lose at loveIt’s only gonna hurt too muchI’m telling youYou don’t wanna lose at loveIt’s only gonna hurt too muchYou don’t wanna lose at love‘Cause there’s no hope for the broken heartAbout that girlThe one I let get away

#4: Lily – Alan Walker

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Lily

Lily was a little girlAfraid of the big, wide worldShe grew up within her castle wallsNow and then she tried to runAnd then on the night with the setting sunShe went in the woods awaySo afraid, all alone

They warned her, don’t go thereThere’s creatures who are hiding in the darkThen something came creepingIt told her, don’t you worry just

Follow everywhere I goTop over the mountains or valley lowGive you everything you’ve been dreaming ofJust let me in, oohEverything you wantin’ gonna be the magic story you’ve been toldAnd you’ll be safe under my controlJust let me in, oohJust let me in, ooh

She knew she was hypnotizedAnd walking on cold thin iceThen it broke, and she awoke againThen she ran faster thanStart screaming, is there someone out there?Please help meCome get meBehind her, she can hear it say

Follow everywhere I goTop over the mountains or valley lowGive you everything you’ve been dreaming ofJust let me in, oohEverything you wantin’ gonna be the magic story you’ve been toldAnd you’ll be safe under my controlJust let me in, oohJust let me in, ooh

Ooh, ooh, ooh, oohOoh, ooh, ooh, ooh(Ooh, ooh, ooh, ooh)Everything you wantin’ gonna be the magic story you’ve been told(Ooh, ooh, ooh, ooh)And you’ll be safe under my controlJust let me in, ooh

Follow everywhere I goTop over the mountains or valley lowGive you everything you’ve been dreaming ofJust let me in, oohThen she ran faster thanStart screaming, is there someone out there?Please help meJust let me in, ooh

Nhạc sĩ: Alan Olav Walker / Didrik Handlykken / Emelie Hollow / Kenneth Nilsen / Lars Kristian Rosness / Magnus Bertelsen / Oda Evjen Gjovag

Lời bài hát Lily © Sony/ATV Music Publishing LLC

#5: Let Me Down Slowly

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Let Me Down Slowly

This night is cold in the kingdomI can feel you fade awayFrom the kitchen to the bathroom sink andYour steps keep me awake

Don’t cut me down, throw me out, leave me here to wasteI once was a man with dignity and graceNow I’m slipping through the cracks of your cold embraceSo please, please

Could you find a way to let me down slowly?A little sympathy, I hope you can show meIf you wanna go then I’ll be so lonelyIf you’re leaving baby let me down slowly

Let me down, downLet me down, downLet me down, let me downDown, let me down, downLet me downIf you wanna go then I’ll be so lonelyIf you’re leaving baby let me down slowly

Cold skin, drag my feet on the tileAs I’m walking down the corridorAnd I know we haven’t talked in a whileSo I’m looking for an open door

Don’t cut me down, throw me out, leave me here to wasteI once was a man with dignity and graceNow I’m slipping through the cracks of your cold embraceSo please, please

Could you find a way to let me down slowly?A little sympathy, I hope you can show meIf you wanna go then I’ll be so lonelyIf you’re leaving baby let me down slowly

Let me down, downLet me down, downLet me down, let me downDown, let me down, downLet me downIf you wanna go then I’ll be so lonelyIf you’re leaving baby let me down slowly

And I can’t stop myself from falling downAnd I can’t stop myself from falling downAnd I can’t stop myself from falling downAnd I can’t stop myself from falling down

Could you find a way to let me down slowly?A little sympathy, I hope you can show meIf you wanna go then I’ll be so lonelyIf you’re leaving baby let me down slowly

Let me down, downLet me down, downLet me down, let me downDown, let me down, downLet me downIf you wanna go then I’ll be so lonelyIf you’re leaving baby let me down slowly

If you wanna go then I’ll be so lonelyIf you’re leaving baby, let me down slowly

Nhạc sĩ: Alec Shane Benjamin / Michael Pollack / Nolan Lambroza

Lời bài hát Let Me Down Slowly © Warner/Chappell Music, Inc

#6: Something Just Like This

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Something Just Like This

I’ve been reading books of oldThe legends and the mythsAchilles and his goldHercules and his giftsSpiderman’s controlAnd Batman with his fistsAnd clearly I don’t see myself upon that list

But she said, where’d you wanna go?How much you wanna risk?I’m not looking for somebodyWith some superhuman giftsSome superheroSome fairytale blissJust something I can turn toSomebody I can kiss

I want something just like thisDoo-doo-doo, doo-doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-dooOh, I want something just like thisDoo-doo-doo, doo-doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-dooOh, I want something just like this

I want something just like this

I’ve been reading books of oldThe legends and the mythsThe testaments they toldThe moon and its eclipseAnd Superman unrollsA suit before he liftsBut I’m not the kind of person that it fits

She said, where’d you wanna go?How much you wanna risk?I’m not looking for somebodyWith some superhuman giftsSome superheroSome fairytale blissJust something I can turn toSomebody I can miss

I want something just like thisI want something just like this

I want something just like thisDoo-doo-doo, doo-doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-dooOh, I want something just like thisDoo-doo-doo, doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-dooDoo-doo-doo, doo-doo-doo

Where’d you wanna go?How much you wanna risk?I’m not looking for somebodyWith some superhuman giftsSome superheroSome fairytale blissJust something I can turn toSomebody I can kissI want something just like this

Oh, I want something just like thisOh, I want something just like thisOh, I want something just like this

Nhạc sĩ: Andrew Taggart / Guy Berryman / Chris Martin / Jonny Buckland / Will Champion

Lời bài hát Something Just Like This © Sony/ATV Music Publishing LLC, Universal Music Publishing Group

#7: Girls Like You

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Girls Like You

Spent 24 hoursI need more hours with youYou spent the weekendGetting even, ooh oohWe spent the late nightsMaking things right, between usBut now it’s all good babyRoll that Backwood babyAnd play me close

‘Cause girls like youRun around with guys like me‘Til sundown, when I come throughI need a girl like you, yeah yeah

Girls like youLove fun, yeah me tooWhat I want when I come throughI need a girl like you, yeah yeah

Yeah yeah yeahYeah yeah yeahI need a girl like you, yeah yeah

Yeah yeah yeahYeah yeah yeahI need a girl like you, yeah yeah

I spent last nightOn the last flight to youTook a whole day upTrying to get way up, ooh oohWe spent the daylightTrying to make things right between usAnd now it’s all good babyRoll that Backwood babyAnd play me close

‘Cause girls like youRun around with guys like me‘Til sundown, when I come throughI need a girl like you, yeah yeah

Girls like youLove fun, yeah me tooWhat I want when I come throughI need a girl like you, yeah yeah

Yeah yeah yeahYeah yeah yeahI need a girl like you, yeah yeah

Yeah yeah yeahYeah yeah yeahI need a girl like you, yeah yeah

I need a girl like you, yeah yeah

I need a girl like you

Maybe it’s 6:45Maybe I’m barely aliveMaybe you’ve taken my shit for the last time, yeahMaybe I know that I’m drunkMaybe I know you’re the oneMaybe I’m thinking it’s better if you drive

‘Cause girls like youRun around with guys like me‘Til sundown, when I come throughI need a girl like you, yeah yeah

‘Cause girls like youRun around with guys like me‘Til sundown, when I come throughI need a girl like you, yeah yeah

Girls like youLove fun, yeah me tooWhat I want when I come throughI need a girl like you, yeah yeah

Yeah yeah yeahYeah yeah yeahI need a girl like you, yeah yeah

Yeah yeah yeahYeah yeah yeahI need a girl like you

Nhạc sĩ: Adam Noah Levine / Brittany Talia Hazzard / Gian Stone / Henry Russell Walter / Jason Gregory Evigan

Lời bài hát Girls Like You © Universal Music Publishing Group, BMG Rights Management, Cypmp

#8: On My Way

Mặt phiên âm

Lời bài hát: On My Way

I’m sorry butDon’t wanna talk, I need a moment before I goIt’s nothing personalI draw the blindsThey don’t need to see me cry‘Cause even if they understandThey don’t understand

So then when I’m finishedI’m all ’bout my business and ready to save the worldI’m taking my miseryMake it my bitch; can’t be everyone’s favorite girl

So take aim and fire awayI’ve never been so wide awakeNo, nobody but me can keep me safeAnd I’m on my wayThe blood moon is on the riseThe fire burning in my eyesNo, nobody but me can keep me safeAnd I’m on my way

Lo siento mucho (Farru), pero me voy (Eh)Porque a tu lado me di cuenta que nada soy (Eh-ey)Y me cansé de luchar y de guerrear en vanoDe estar en la línea de fuego y de meter la manoAcepto mis errore’, también soy humanoY tú no ve’ que lo hago porque te amo (Pum-pum-pum-pum)

Pero ya (Ya) no tengo más na’ que hacer aquí (Aquí)Me voy, llegó la hora ‘e partir (Partir)De mi propio camino, seguir lejos de ti

So take aim and fire awayI’ve never been so wide awakeNo, nobody but me can keep me safeAnd I’m on my wayThe blood moon is on the rise (Is on the rise, na-na)The fire burning in my eyes (The fire burning in my eyes)No, nobody but me can keep me safeAnd I’m on my way

I’m on my wayEverybody keep me safeEverybody keep me safeEverybody keep me safeEverybody, everybody on my way

So take aim and fire awayI’ve never been so wide awakeNo, nobody but me can keep me safeAnd I’m on my wayThe blood moon is on the riseThe fire burning in my eyesNo, nobody but me can keep me safeAnd I’m on my way

Nhạc sĩ: Alan Walker / Anders Froeen / Anton Rundberg / Carlos Efren Reyes Rosado / Franklin Jovani Martinez / Fredrik Borch Olsen / Gunnar Greve / Jesper Borgen / Julia Karlsson / Marcos Perez / Oeyvind Sauvik / Sabrina Carpenter

Lời bài hát On My Way © Warner/Chappell Music, Inc

#9: Shape Of You

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Shape of You

The club isn’t the best place to find a loverSo the bar is where I goMe and my friends at the table doing shotsDrinking fast and then we talk slowCome over and start up a conversation with just meAnd trust me I’ll give it a chance nowTake my hand, stop, put Van the Man on the jukeboxAnd then we start to dance, and now I’m singing like

Girl, you know I want your loveYour love was handmade for somebody like meCome on now, follow my leadI may be crazy, don’t mind meSay, boy, let’s not talk too muchGrab on my waist and put that body on meCome on now, follow my leadCome, come on now, follow my lead

I’m in love with the shape of youWe push and pull like a magnet doAlthough my heart is falling tooI’m in love with your bodyAnd last night you were in my roomAnd now my bedsheets smell like youEvery day discovering something brand newI’m in love with your bodyOh—I—oh—I—oh—I—oh—II’m in love with your bodyOh—I—oh—I—oh—I—oh—II’m in love with your bodyOh—I—oh—I—oh—I—oh—II’m in love with your bodyEvery day discovering something brand newI’m in love with the shape of you

One week in we let the story beginWe’re going out on our first dateYou and me are thrifty, so go all you can eatFill up your bag and I fill up a plateWe talk for hours and hours about the sweet and the sourAnd how your family is doing okayLeave and get in a taxi, then kiss in the backseatTell the driver make the radio play, and I’m singing like

Girl, you know I want your loveYour love was handmade for somebody like meCome on now, follow my leadI may be crazy, don’t mind meSay, boy, let’s not talk too muchGrab on my waist and put that body on meCome on now, follow my leadCome, come on now, follow my lead

I’m in love with the shape of youWe push and pull like a magnet doAlthough my heart is falling tooI’m in love with your bodyAnd last night you were in my roomAnd now my bedsheets smell like youEvery day discovering something brand newI’m in love with your bodyOh—I—oh—I—oh—I—oh—II’m in love with your bodyOh—I—oh—I—oh—I—oh—II’m in love with your bodyOh—I—oh—I—oh—I—oh—II’m in love with your bodyEvery day discovering something brand newI’m in love with the shape of you

Come on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come on

I’m in love with the shape of youWe push and pull like a magnet doAlthough my heart is falling tooI’m in love with your bodyLast night you were in my roomAnd now my bedsheets smell like youEvery day discovering something brand newI’m in love with your bodyCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onI’m in love with your bodyCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onI’m in love with your bodyCome on, be my baby, come onCome on, be my baby, come onI’m in love with your bodyEvery day discovering something brand newI’m in love with the shape of you

Nguồn tin: LyricFind

Nhạc sĩ: John McDaid / Steve Mac / Edward Christopher Sheeran / Kandi L. Burruss / Kevin Jerome Briggs / Tameka D. Cottle

Lời bài hát Shape of You © Sony/ATV Music Publishing LLC, Kobalt Music Publishing Ltd., Universal Music Publishing Group, Warner Chappell Music, Inc, Spirit Music Group, BMG Rights Management, Songtrust Ave

#10: Monsters

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Monsters

#1: Pretty Girl

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Pretty Girl

#2: Love Yourself

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Love Yourself

For all the times that you rain on my paradeAnd all the clubs you get in using my nameYou think you broke my heart, oh girl for goodness sakeYou think I’m crying, on my own well I ain’t

And I didn’t wanna write a song ’cause I didn’t want anyone thinking I still careI don’t but, you still hit my phone upAnd baby I be movin’ on and I think you should be somethin’I don’t wanna hold back, maybe you should know thatMy mama don’t like you and she likes everyoneAnd I never like to admit that I was wrongAnd I’ve been so caught up in my job, didn’t see what’s going onAnd now I know, I’m better sleeping on my own

‘Cause if you like the way you look that muchOh baby you should go and love yourselfAnd if you think that I’m still holdin’ on to somethin’You should go and love yourself

But when you told me that you hated my friendsThe only problem was with you and not themAnd every time you told me my opinion was wrongAnd tried to make me forget where I came from

And I didn’t wanna write a song cause I didn’t want anyone thinking I still careI don’t but, you still hit my phone upAnd baby I be movin’ on and I think you should be somethin’I don’t wanna hold back, maybe you should know thatMy mama don’t like you and she likes everyoneAnd I never like to admit that I was wrongAnd I’ve been so caught up in my job, didn’t see what’s going onAnd now I know, I’m better sleeping on my own

‘Cause if you like the way you look that muchOh baby you should go and love yourselfAnd if you think that I’m still holdin’ on to somethin’You should go and love yourself

For all the times you made me feel smallI fell in love, now I feel nothin’ at allI never felt so low when I was vulnerableWas I a fool to let you break down my walls?

‘Cause if you like the way you look that muchOh baby you should go and love yourselfAnd if you think that I’m still holdin’ on to somethin’You should go and love yourself‘Cause if you like the way you look that muchOh baby you should go and love yourselfAnd if you think that I’m still holdin’ on to somethin’You should go and love yourself

Nguồn tin: LyricFind

Nhạc sĩ: Benny Blanco / Ed Sheeran / Justin Bieber

Lời bài hát Love Yourself © Sony/ATV Music Publishing LLC, Universal Music Publishing Group

#3: Way Back Home

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Way Back Home

Remember when I told youNo matter where I goI’ll never leave your sideYou will never be aloneEven when we go through changesEven when we’re oldRemember that I told youI’ll find my way back home♫♫♫I could never let you goCouldn’t run away if I triedCause even when I’m all aloneYou still got a hold on my mindAnd I’ll always let you know~That I’m always gonna hold on,on, on, on

And I told you right from the startYou just say the word and I’ll goNo, it doesn’t matter how farCause your love is all that I knowBaby, you just stay where you areAnd you know I won’t be too long~Hold onHold onRemember when I told youNo matter where I goI’ll never leave your sideYou will never be aloneEven when we go through changesEven when we’re oldRemember that I told youI’ll find my way back home

#4: Comethru

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Comethru

I might lose my mindWaking when the sun’s downRiding all these highsWaiting for the comedownWalk these streets with meI’m doing decentlyJust glad that I can breathe, yeah

I’m trying to realizeIt’s alright to not be fine on your own

Now I’m shaking, drinking all this coffeeThese last few weeks have been exhaustingI’m lost in my imaginationAnd there’s one thing that I need from youCan you come through, throughThrough, yeahAnd there’s one thing that I need from youCan you come through?

Ain’t got much to doToo old for my hometownWent to bed at noonCouldn’t put my phone downScrolling patientlyIt’s all the same to meJust faces on a screen, yeah

I’m trying to realizeIt’s alright to not be fine on your own

Now I’m shaking, drinking all this coffeeThese last few weeks have been exhaustingI’m lost in my imaginationAnd there’s one thing that I need from youCan you come through, throughThrough, yeahAnd there’s one thing that I need from youCan you come through, throughThrough, yeahAnd there’s one thing that I need from youCan you come through?

Nguồn tin: LyricFind

Nhạc sĩ: Beatrice Miller / Daniel James Rakow / Jeremy Scott Zucker

Lời bài hát comethru © Songtrust Ave, Universal Music Publishing Group

#5: Sweet But Psycho

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Sweet But Psycho

Oh, she’s sweet but a psychoA little bit psychoAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”Oh, she’s hot but a psychoSo left but she’s right thoughAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”

She’ll make you curse, but she a blessingShe’ll rip your shirt within a secondYou’ll be coming back, back for secondsWith your plate, you just can’t help it

No, no, you’ll play alongLet her lead you on, on, onYou’ll be saying, “No, no”Then saying, “Yes, yes, yes”‘Cause she messin’ with your head

Oh, she’s sweet but a psychoA little bit psychoAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”Oh, she’s hot but a psychoSo left but she’s right thoughAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”

Grab a cop gun kinda crazyShe’s poison but tastyYeah, people say, “Run, don’t walk away”‘Cause she’s sweet but a psychoA little bit psychoAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”

See, someone said, “Don’t drink her potions”She’ll kiss your neck with no emotionWhen she’s mean, you know you love it‘Cause she tastes so sweet, don’t sugarcoat it

No, no, you’ll play alongLet her lead you on, on, onYou’ll be saying, “No (no, no, no, no), no (no, no)”Then saying, “Yes, yes, yes”‘Cause she messin’ with your head

Oh, she’s sweet but a psychoA little bit psychoAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”Oh, she’s hot but a psychoSo left but she’s right thoughAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”

Grab a cop gun kinda crazyShe’s poison but tastyYeah, people say, “Run, don’t walk away”‘Cause she’s sweet but a psychoA little bit psychoAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”

You’re just like me, you’re out your mindI know it’s strange, we’re both the crazy kindYou’re tellin’ me that I’m insaneBoy, don’t pretend that you don’t love the pain

Oh, she’s sweet but a psychoA little bit psychoAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”Oh, she’s hot but a psychoSo left but she’s right thoughAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”

Grab a cop gun kinda crazyShe’s poison but tastyYeah, people say, “Run, don’t walk away”‘Cause she’s sweet but a psychoA little bit psychoAt night she’s screamin’“I’m-ma-ma-ma out my mind”

Nguồn tin: LyricFind

Nhạc sĩ: Amanda Ava Koci / Madison Emiko Love / Andreas Haukeland / William Bean Lobban / Henry Russell Walter

Lời bài hát Sweet but Psycho © Kobalt Music Publishing Ltd.

#6: Without Me

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Without Me

#7: Reality

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Reality

Decisions as I go, to anywhere I flowSometimes I believe, at times where I should knowI can fly high, I can go lowToday I got a million, tomorrow, I don’t know

Decisions as I go, to anywhere I flowSometimes I believe, at times where I should knowI can fly high, I can go lowToday I got a million, tomorrow, I don’t know

Stop crying like you’re home and think about the showWe’re all playing the same game, laying down aloneWe’re unknown and wrong, special when I comeHate will make you cautious, love will make you glowMake me feel the warm, make me feel the coldIt’s written in our story, it’s written on the wallsThis is our call, we rise and we fallDancin’ in the moonlight, don’t we have it all?

Decisions as I go, to anywhere I flowSometimes I believe, at times where I should knowI can fly high, I can go lowToday I got a million, tomorrow, I don’t know

Make me feel the warm, make me feel the coldIt’s written in our story, it’s written on the wallsThis is our call, we rise and we fallDancin’ in the moonlight, don’t we have it all?

Nhạc sĩ: Felix De Laet / Janieck G Van De Polder / Radboud Miedma

Lời bài hát Reality © Peermusic Publishing

#8: Everytime We Touch

Mặt phiên âm

Lời bài hát: Everytime We Touch

I still hear your voice when you sleep next to meI still feel your touch in my dreamsForgive me my weakness, but I don’t know whyWithout you it’s hard to survive

‘Cause every time we touch, I get this feelingAnd every time we kiss I swear I could flyCan’t you feel my heart beat fast, I want this to lastNeed you by my side

‘Cause every time we touch, I feel the staticAnd every time we kiss I reach for the skyCan’t you hear my heart beat so I can’t let you goWant you in my life

‘Cause every time we touch, I get this feelingAnd every time we kiss I swear I could fly‘Cause every time we touch, touch, touch, touch, touch, touch, touch, touch, touch

Your arms are my castle, your heart is my skyThey wipe away tears that I cryThe good and the bad times we’ve been through them allYou make me rise when I fall

‘Cause every time we touch, I get this feelingAnd every time we kiss I swear I could flyCan’t you feel my heart beat fast, I want this to lastNeed you by my side

‘Cause every time we touch, I feel the staticAnd every time we kiss I reach for the skyCan’t you hear my heart beat so I can’t let you goWant you in my life

Nhạc sĩ: Maggie Reilly / Peter Risavy / Stuart Mackillop

Lời bài hát Everytime We Touch © Sony/ATV Music Publishing LLC

#9: Faded

Mặt phiên âm

Lời bài hát:

Faded

You were the shadow to my lightDid you feel usAnother startYou fade awayAfraid our aim is out of sightWanna see usAlive

Where are you nowWhere are you nowWhere are you nowWas it all in my fantasyWhere are you nowWere you only imaginaryWhere are you now

AtlantisUnder the seaUnder the seaWhere are you nowAnother dreamThe monsters running wild inside of me

I’m fadedI’m fadedSo lostI’m fadedI’m fadedSo lostI’m faded

These shallow waters, never metWhat I neededI’m letting goA deeper diveEternal silence of the seaI’m breathingAlive

Where are you nowWhere are you now

Under the brightBut faded lightsYou set my heart on fireWhere are you nowWhere are you now

Where are you nowAtlantisUnder the seaUnder the seaWhere are you nowAnother dreamThe monsters running wild inside of meI’m fadedI’m fadedSo lostI’m fadedI’m fadedSo lostI’m faded

Nguồn tin: LyricFind

Nhạc sĩ: Alan Walker / Anders Froen / Gunnar Greve / Jesper Borgen

Lời bài hát Faded © Warner/Chappell Music, Inc, Sony/ATV Music Publishing LLC

#10: 7 Rings

Mặt phiên âm

Lời bài hát: 7 Rings

Yeah, breakfast at Tiffany’s and bottles of bubblesGirls with tattoos who like getting in troubleLashes and diamonds, ATM machinesBuy myself all of my favorite things (yeah)Been through some bad shit, I should be a sad bitchWho woulda thought it’d turn me to a savage?Rather be tied up with calls and not stringsWrite my own checks like I write what I sing, yeah (yeah)My wrist, stop watchin’, my neck is flossin’Make big deposits, my gloss is poppin’You like my hair? Gee, thanks, just bought itI see it, I like it, I want it, I got it (yeah)I want it, I got it, I want it, I got itI want it, I got it, I want it, I got itYou like my hair? Gee, thanks, just bought itI see it, I like it, I want it, I got it (yeah)Wearing a ring, but ain’t gon’ be no “Mrs.”Bought matching diamonds for six of my bitchesI’d rather spoil all my friends with my richesThink retail therapy my new addictionWhoever said money can’t solve your problemsMust not have had enough money to solve ’emThey say, “Which one?” I say, “Nah, I want all of ’em”Happiness is the same price as red-bottomsMy smile is beamin’, my skin is gleamin’The way it shine, I know you’ve seen it (you’ve seen it)I bought a crib just for the closetBoth his and hers, I want it, I got it, yeahI want it, I got it, I want it, I got itI want it, I got it, I want it, I got it (baby)You like my hair? Gee, thanks, just bought it (oh yeah)I see it, I like it, I want it, I got it (yeah)Yeah, my receipts, be lookin’ like phone numbersIf it ain’t money, then wrong numberBlack card is my business cardThe way it be settin’ the tone for meI don’t mean to brag, but I be like, “Put it in the bag, ” yeahWhen you see them racks, they stacked up like my ass, yeahShoot, go from the store to the boothMake it all back in one loop, give me the lootNever mind, I got the juiceNothing but net when we shootLook at my neck, look at my jetAin’t got enough money to pay me respectAin’t no budget when I’m on the setIf I like it, then that’s what I get, yeahI want it, I got it, I want it, I got it (yeah)I want it, I got it, I want it, I got it (oh yeah, yeah)You like my hair? Gee, thanks, just bought itI see it, I like it, I want it, I got it (yeah)Nguồn tin: LyricFindNhạc sĩ: Ariana Grande / Kimberly Krysiuk / Njomza Vitia / Oscar Hammerstein / Richard Rodgers / Taylor Monet Parks / Victoria MonetLời bài hát 7 rings © Warner Chappell Music, Inc, BMG Rights Management, Universal Music Publishing Group, Concord Music Publishing LLC

49 Lời Bài Hát Tiếng Anh Ý Nghĩa Nhất (Chọn Lọc)

FREE DOWNLOAD

30 Bài Hát Tiếng Anh Dễ Hát Nhất Chỉ Cần Nghe Một Lần

Hát tiếng Anh tưởng chừng như là chuyện bình thường với một số người, nhưng lại gây khó khăn với rất nhiều người mê nhạc US-UK. Hiểu được nỗi khó khăn ấy, VOCA đã chọn lọc 30 bài hát tiếng Anh dễ hát nhất chỉ cần nghe một lần để giúp bạn tự tin thể hiện niềm đam mê ca hát của mình.

30 bài hát tiếng Anh dễ hát nhất chỉ cần nghe 1 lần. Nguồn ảnh: Học tiếng Anh VOCA

VOCA Music: giải pháp học tiếng Anh giao tiếp qua Âm nhạc đầu tiên tại Việt Nam. Nguồn

Đa số là những bài hát tiếng Anh hay, giai điệu bắt tai và rất quen thuộc từ những ca khúc ở thế hệ 8x và 9x cho đến những bài hát được giới trẻ yêu nhạc hiện tại rất ưa chuộng. Nào, cùng thưởng thức thôi!^^

Nếu bạn muốn học tiếng Anh qua bài hát một cách hiệu quả và bài bản, hãy tìm hiểu và học theo phương pháp của VOCA Music.

VOCA Music áp dụng một qui trình học tiếng Anh qua bài hát bài bản sẽ giúp bạn học các từ vựng quan trọng trong bài hát một cách nhanh chóng, rèn luyện kỹ năng Nghe, cải thiện cách phát âm tiếng Anh theo chuẩn người bản ngữ, và sử dụng thành thạo các cấu trúc câu chọn lọc trong bài hát vào giao tiếp.

VOCA Music: giải pháp học tiếng Anh giao tiếp qua Âm nhạc đầu tiên tại Việt Nam(Website: chúng tôi

Các bạn cũng có thể cài đặt Ứng dụng VOCA Music cho Smartphone của mình để học tiện lợi hơn:

– Hiểu rõ cách học 1 ngôn ngữ bất kỳ – hướng dẫn cho bạn cách lên mục tiêu, lộ trình và kế hoạch học tập – các phương pháp, website uy tín giúp bạn có thể cải thiện khả năng tiếng Anh nhanh chóng, hiệu quả.

The Mastery of English Skills (Ebook hướng dẫn lộ trình học tiếng Anh toàn diện 4 kỹ năng). Nguồn: VOCA

Địa chỉ: NP Tower, 232/17 đường Võ Thị Sáu, Phường 17, Quận 3, Hồ Chí Minh, Việt Nam

Bạn đang đọc nội dung bài viết 100 Bài Hát Dễ Nghe Để Học Tiếng Anh Qua Bài Hát trên website Maytinhlongthanh.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!